Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım varmı belırtı
Kasiklarim arada sanciyor cnm goguslerim aciyor ve de surekli wc ye gidiyorum bilmiyorum da bunlar belirti mi adet zamanida oluyor cunku gogus agrisi ve kasik agrisi ayirt edemiyorum artik belirtide aramamaya calisiyorum aslinda her ay kendimi dinliyorum belirti var mi diye sonra regl supriz yapiyor bana bakalim artik pazartesi belli olur sen ne yaptin islemler nasil gidiyor

Ama hep sonucta normal yola deneme oldu bu asılama ya belkı tutmustur canım adetın gectımı pekı bende adetı beklıyorum daha canım

Ama hep sonucta normal yola deneme oldu bu asılama ya belkı tutmustur canım adetın gectımı pekı bende adetı beklıyorum daha canım
Insallah cnm insallah tutmustur internetten hesaplamama gore bugun yarin olmam gerekiyor sendende guzel haberler bekliyorum cnm insallah burda guzel haberlerimizi veririz hepimiz rabbim gonlumuze gore versin

Insallah cnm insallah tutmustur internetten hesaplamama gore bugun yarin olmam gerekiyor sendende guzel haberler bekliyorum cnm insallah burda guzel haberlerimizi veririz hepimiz rabbim gonlumuze gore versin
İnşallah canım benım sen sımdı pazrtesı zeynep kamıle gdıpmı vercen kan hemen cıkıyomuymus sonuc acaba

İnşallah canım benım sen sımdı pazrtesı zeynep kamıle gdıpmı vercen kan hemen cıkıyomuymus sonuc acaba
Evt cnm zeynep kamile gidicem cikiyor sanirim 1 saatte ben baska hastanede de vermistim kan 1 saatte cikmisti sonucum

Ay hadınınsallah canım senden haber beklıyor olcam yarın hayırlısı ıle guzel haberler alcaz
Size yıkama sonrasınsprem test sonucunu verdılermı canım verıyolarmı bıde tanı asılama olunca dırek kaldırdılarmı senı

Oy kuzum benım olsun vardır bundada hayır belkıde aynı zamana denk gelırız canım ben dun aksam adet oldum yarın mı gıtsem carsanbamı acaba onu dusunuyorum sen bıdaha ne zaman adet olucan canım
Dogru soyluyorsun cnm aglamak falan care degil insallah ikimizin ayni anda tutar rabbim izin verirse ben adet oldum cnm yarin gidicem 2. gun oluyor yarin yarin 3. gunse git bence

Bende o kadar mesela bosa umranıye dvlete gıtım ama demekkı herseyde bı hayır vardır canım sprem orneklerınız nasıl tatlım sızın cokmu dusuk
Aynen cnm cok haklisin zamani degil demek ki sperm hareketsizligi var cnm bende bi sorun yokmus doktor oyle dedi ama rabbim vermeyince olmuyor iste

Bu arada netim yok cnm esimden baglaniyorum oda gidecek ise cevap veremicem yani tamam kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…