• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, benim kızdığım bu asalaklığın normal ve hatta hoş görülmesi.

hepsini geçtim, insan yarın öbür gün ayrılmak zorunda kalsam ekonomil gücüm olsun isterim der. hadi ayrılmadı ölüm de var. bir kadının güçlü olması lazım cidden.

Bir arkadaşım vardı ben zengin biriyle evlenicem der dururdu. Liseyi yeni bitirmisti. Sonra instagramdan birini gözüne kestirdi çok uzaktan tanidiklariymis memleketi gibi. Yurt dışında adam. Msj attı adama ama alakasız bir konudan eğitimiyle ilgili. Sonra nasıl oldu bilmiyorum arkadaşta çok güzel bı kız zaten ilerlettiler buluştular evlendiler. Su an gayet mutlu gözüküyor bilemiyorum. Yani arkadaşında ilk kıstası zengin olmasıydı dediğini yaptı tatillerden story atıyor sürekli su an 😀 tabi yaşı tipi ne olsun demedi arkadaş uyuyorlar birbirlerine çok seviyorum diyor. Bilemiyorum konu sahibine çok yuklenilmis gibi geldi. Evli adam ayarticam metres olucam vs. Dememiş. Körkütük aşık olup evlenenleri de görüyoruz sonucta. Herkesin beklentisi farklı.

Bu mu yani
18lik kızın tek hayat vizyonu zengin birine kapılanmak mı? Üzücü aynı anda mide bulandırıcı

Şeyma Subaşı gerçeği varken çok da saçma gelmiyor isteği. Ekonomik gücü nafakadan geliyor zevk için de kafe açma , kıyafet satma ... kendini tatmin etmek için her iş koluna da girebilir. Tavsiye veremeyeceğim ama inşallah bulursun gönlüne göre bir daha mı gelicez dünyaya 😂

Canım bak şimdi herkes dalga geçmiş boşver sen onları, ben sana söyleyeyim nasıl yapıldığını. Önce 10×10cm bir kâğıda, ama kağıt pembe olacak bak sakın başka renge yazma, zengin koca istiyorum diye üç kere yazacaksın. Her kelimenin ilk harfi küçük diğerleri büyük olacak. Örnek:zENGİN. Bunu 30 gün boyunca tekrarlayacaksın ama asal sayısı olan günlerde yapma bak. Dikkat et sonra gelip bana hani olmadi falan deme de. Sonra beş çekmeceli bir dolabın üçüncü çekmecesinde saklayacaksın bu kağıtları. 30. Gecenin sabahında saat 05.43 'te 3 kibritle yakacaksın bunları. Yani bir kibritle birini yak diğeriyle birini kalanları da üstüne at sonra. En sonda küllerini sakla ve dolunay olmasını bekle. Dolunayın olduğu gece iki ayva ağacının arasına külleri savur. Iste bu kadar. Üşenmedin yazdım bak. Ağır işsizim galiba. Ayrıntılara dikkat et ama.
Çok tatlısınız yaa ❤️😂😂😂

Bir arkadaşım vardı ben zengin biriyle evlenicem der dururdu. Liseyi yeni bitirmisti. Sonra instagramdan birini gözüne kestirdi çok uzaktan tanidiklariymis memleketi gibi. Yurt dışında adam. Msj attı adama ama alakasız bir konudan eğitimiyle ilgili. Sonra nasıl oldu bilmiyorum arkadaşta çok güzel bı kız zaten ilerlettiler buluştular evlendiler. Su an gayet mutlu gözüküyor bilemiyorum. Yani arkadaşında ilk kıstası zengin olmasıydı dediğini yaptı tatillerden story atıyor sürekli su an 😀 tabi yaşı tipi ne olsun demedi arkadaş uyuyorlar birbirlerine çok seviyorum diyor. Bilemiyorum konu sahibine çok yuklenilmis gibi geldi. Evli adam ayarticam metres olucam vs. Dememiş. Körkütük aşık olup evlenenleri de görüyoruz sonucta. Herkesin beklentisi farklı.
O sosyal medyalarda ele güne karşı mutlu aile tablosu için ödediği bedelleri bilemezsiniz. Kimse çektiği sıkıntıların fotosunu atmaz oraya. Benim genel olarak görmüşlüğüm bu yönde: Para için evlenen kadınlara karşı taraf ona göre kıymet veriyor; herifler salak değil çünkü, anlıyorlar. Belki sizin arkadaşınız şanslı azınlıktandır bilemem. Umarım da öyledir.

Benim koca yarın zengin olsa ben çalışmaya devam ederim. Ömrümü bir insanoğlunun varlığına yahut insafına bağlamam. Çok tehlikeli.

Konuyu okuyunca durumunuzu anlamaya çalıştım. Size şöyle bir tavsiye verebilirim. Zengin bir erkek bulmak yerine okumuş,kendine güvenen,iyi bir mesleği olan,tuttuğunu koparan,ailesi iyi,kültürlü birini bulabilirsiniz. İlk kriteriniz asla zenginlik olmasın. Size değer veren ve dediğim özelliklere sahip birini bulursanız hayal ettiğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. Ama sadece ilk kriteriniz zenginlik olursa o zaman yanlış seçim olur bu. Zenginlik her şey değildir. Size güzel ve rahat hayat yaşatabilecek birini eş olarak seçin. Arkadaş ortamlarında,iş ortamlarında bu özellikleri olan bekar erkeklerle tanışma şansınız bence vardır.

Konuyu okuyunca durumunuzu anlamaya çalıştım. Size şöyle bir tavsiye verebilirim. Zengin bir erkek bulmak yerine okumuş,kendine güvenen,iyi bir mesleği olan,tuttuğunu koparan,ailesi iyi,kültürlü birini bulabilirsiniz. İlk kriteriniz asla zenginlik olmasın. Size değer veren ve dediğim özelliklere sahip birini bulursanız hayal ettiğiniz hayatı yaşayabilirsiniz. Ama sadece ilk kriteriniz zenginlik olursa o zaman yanlış seçim olur bu. Zenginlik her şey değildir. Size güzel ve rahat hayat yaşatabilecek birini eş olarak seçin. Arkadaş ortamlarında,iş ortamlarında bu özellikleri olan bekar erkeklerle tanışma şansınız bence vardır.

Böyle bir erkek servet avcısı vizyonsuz birini ne yapsın😂

Bulursun kesin,hayal etmeye devam et hayalperest.
Herkese saygım var,ama şu başka birinin parasına konma hevesiyle yanıp tutuşan insanlara saygım yok.Hani ''Tv'de görüyoruz ne hayatlar yaşanıyor,herkes ister'' diyorsun ya,herkes öyle hayaller kurmuyor,kendini kandırma sen de farkındasın.

Kendimi yetiştireyim derdi olmayan tabi ki ömrünü kasiyerlikle geçirir (üniversite mezunu gençler için söylüyorum). Kocam zengin olsa yine çalışırım çünkü katma değeri olan bir işim var, ülke sanayisine katkım var, iyi bir maaşım var, çalışma saatlerim rahat, kendime ait odam var, sabah kahvem önüme geliyor. Daha da önemlisi bunların hepsi alınterim, torpil vs yollara başvurmadım kimsenin hakkını yemedim sadece çalıştım kazandım. Emek harcayan insanlar emeğinin karşılığını alıyor, öyle bahane olarak öne sürdüğün gibi sürünmüyorlar yani. İş bulmak zor, hayat pahalı vs de bahane hep tabi, ay bi de genç olacaksınız ya hayatta tek kaygınız kendimi birine yaslayım mı gerçekten.
Emek harcayan her zaman emeğinin karşılığını alamıyor
Torpili olan üniversite mezunu bile olmayan insanların yöneticilik yaptığı bir ülkede yaşıyoruz
Sen farklı bir yerde yaşıyorsun heralde
İnsanlar üniversite mezunu yüksek lisanslı donanımlı 2 dil biliyor iş bulamıyor bulsa bile asgari ücretin biraz fazlası
Sakın bana kendini yetiştirirsen iyi yerlere gelirsin muhabbetini yapma
Kendini yetiştirmek ne?
Adam 3 filozof ismi say desem suratıma alık alık bakar ama maaşı benimkinin 5 katı
O anlattığın ülke burası değil arkadaşım

Bu mu yani
18lik kızın tek hayat vizyonu zengin birine kapılanmak mı? Üzücü aynı anda mide bulandırıcı

Bu bizi ilgilendiren bir durum değil ki kimsenin hayatıyla oynamadiktan yuva yikmadiktan sonra. Hırsızlık yapmamış adam oldurmemis birinin hakkına girmemiş yani. Zengin biriyle evlenmek istiyordu evlendi bu kadar. Zengin diye de iki çocuklu adamı bosatmadi kendinden kırk yaş büyük biriyle evlenmedi.

O sosyal medyalarda ele güne karşı mutlu aile tablosu için ödediği bedelleri bilemezsiniz. Kimse çektiği sıkıntıların fotosunu atmaz oraya. Benim genel olarak görmüşlüğüm bu yönde: Para için evlenen kadınlara karşı taraf ona göre kıymet veriyor; herifler salak değil çünkü, anlıyorlar. Belki sizin arkadaşınız şanslı azınlıktandır bilemem. Umarım da öyledir.

Benim koca yarın zengin olsa ben çalışmaya devam ederim. Ömrümü bir insanoğlunun varlığına yahut insafına bağlamam. Çok tehlikeli.

Sosyal medyadan değil normalde de görüşüyorum gayet mutlu görünüyor el üstünde tutuyor kocası. Tabi herkes aynı olacak diye birşey yok.

Kül kedisinden neyiniz eksik, neden olmasın :KK53: :KK53:

Bu bizi ilgilendiren bir durum değil ki kimsenin hayatıyla oynamadiktan yuva yikmadiktan sonra. Hırsızlık yapmamış adam oldurmemis birinin hakkına girmemiş yani. Zengin biriyle evlenmek istiyordu evlendi bu kadar. Zengin diye de iki çocuklu adamı bosatmadi kendinden kırk yaş büyük biriyle evlenmedi.

Bahsettiğim konu bu zaten, hayat çiftlenmekten evlenmekten ibaret değil

Bahsi geçen zengin adam okuyor çalışıyor emek koyuyor kafayı işletiyor zengin oluyor. Aynı şeyi kadınlar niye istemesin? Hayattaki amacın medeni halden kazanç sağlamak olması vizyonsuzluk. Bazı kadınların bu kadar vizyonsuz olması üzücü. Bu kafayla gidersek kadınlar toplumda tabi ki ezilir. Çalışmıyorsun üretmiyorsun sadece para yiyorsun o zaman sana kim birey olarak saygı duysun kardeşim? Tonla emek koymuş başka bir insana Nasıl eşit olabilirsin?

Bahsettiğim konu bu zaten, hayat çiftlenmekten evlenmekten ibaret değil

Bahsi geçen zengin adam okuyor çalışıyor emek koyuyor kafayı işletiyor zengin oluyor. Aynı şeyi kadınlar niye istemesin? Hayattaki amacın medeni halden kazanç sağlamak olması vizyonsuzluk. Bazı kadınların bu kadar vizyonsuz olması üzücü. Bu kafayla gidersek kadınlar toplumda tabi ki ezilir. Çalışmıyorsun üretmiyorsun sadece para yiyorsun o zaman sana kim birey olarak saygı duysun kardeşim? Tonla emek koymuş başka bir insana Nasıl eşit olabilirsin?

Bahsi geçen okuyan çalışan kafayı işleten ortaya emek koyan adam demekki öyle biriyle evlenmek istememis. İstese tercihi o yönde olurdu. İki tarafta memnun demekki hayatindan. Ben bunu vizyonsuzluk olarak görmüyorum herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Kimseye zarar vermedikten sonra herkes istediği hayatı yaşamakta özgürdür. Yine zenginin derdi zugurtun çenesi meselesi neyse herkesin fikri kendine deyip çekiliyorum 😀

yine cevap yok ve yine yanlış yere takılmışsınız(kraliçeye)

ilk cevabı yazdığım kişi şöyle demişti ; adamla malı için evlenirsen seni mal yerine koyar. çalış kendi para kazan filan...

ben de (kibarca) öyle sormuştum. ve halen de soruyorum. yöneticiler veya patronlar (genel olarak) çalışanlarını ne yerine koyuyor (şimdi kabaca soruyorum) mal mı, insan mı?
arkadaşım cevap veriliyor ama anlamamakta niye ısrar ediyorsun anlamadım? çalışanlara patronları alınterinin karşılığını verdikleri insan gibi davranıyor, karşılıklı bi memnuniyetsizlik olursa da iki taraf da başka iş veya elemana yöneliyorlar, evlilikle iş yaşamını nasıl kiyasliyorsunuz ki? siz evliliğinizi iş akti olarak , " karı " lığınızı meslek olarak görecek kadar çaresiz hayattan kopuk
ve cahil misiniz ki bunu ayirdedemiyorsunuz, bilemedim

Emek harcayan her zaman emeğinin karşılığını alamıyor
Torpili olan üniversite mezunu bile olmayan insanların yöneticilik yaptığı bir ülkede yaşıyoruz
Sen farklı bir yerde yaşıyorsun heralde
İnsanlar üniversite mezunu yüksek lisanslı donanımlı 2 dil biliyor iş bulamıyor bulsa bile asgari ücretin biraz fazlası
Sakın bana kendini yetiştirirsen iyi yerlere gelirsin muhabbetini yapma
Kendini yetiştirmek ne?
Adam 3 filozof ismi say desem suratıma alık alık bakar ama maaşı benimkinin 5 katı
O anlattığın ülke burası değil arkadaşım
Kolay yoldan hak yiyerek bişeyleri elde edenlerin ilk bahanesi budur: bu ülkede mırmırmır... cümlenin devamını yazmaya gerek bile yok.

Benim kolay bir hayatım olmadı, hala da kolay değil. Dünyada adaletsizlik çok fazla, benim de emeğimin karşılığını alamadığım haksızlığa uğradığım çok oldu ama oturup ağlamayı seçmedim. Bu haksızlıklar sadece iş hayatıyla sınırlı değil. O yüzden oturduğu yerden adaletsizlik, iki dil bilen işsizler vs edebiyatı yapanlara saygı duyamıyorum. Ve yüksek lisanslı, donanımlı, iki dili gerçekten bilen (birkaç kur gidilen kurslar değil) ve geçimini sağlayamayan insanın aklından zoru olduğunu düşünürüm. Dönemsel bir işsizlik değil kastım, böyle donanımlara gerçek anlamda sahip olan insan geçimini sağlamanın bir yolunu bulur. Yalandan bir okul mezunu ve bir iki kelime ingilizce konuşana dil biliyor demiyosan tabi.

Ben aynı soruyu sana sorayım. Kendini yetiştirmekten kastın ne?

hepsini geçtim, insan yarın öbür gün ayrılmak zorunda kalsam ekonomil gücüm olsun isterim der. hadi ayrılmadı ölüm de var. bir kadının güçlü olması lazım cidden.
Aynen öyle, geçenlerde öğretmen bir arkadaşım bazı sebeplerle mesleğini yaparken çok zorlandığını hatta istifayı bile düşündüğünü anlatıyordu. Tabi düşündüğü şeyin saçma olduğunu söyledik ki kendisi de hak verdi sonradan. Neyse geçenlerde evime misafir geldiler, 5 yaşındaki kızı “benim annem öğretmen” diye övünüyor :D küçük çocuk bile annesinin meslek sahibi olmasıyla gururlanıyor. Kaldı ki arkadaşımın eşi uzun süre işsiz kaldı o da istifa etseydi ne olurdu? Yanlış anlaşılmak istemiyorum bu sadece çalışıp çalışmama olayı değil ev hanımı da olsan meslek sahibi de olsan çocuk güçlü, becerikli bir anne karakteri görerek büyümeli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back