Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baya baya derin sacmaliyosun hemde
Bu kafayla basina is acarsin evladim.

kamu yönetimi bölümüm

Hımm, şimdi ben bildiklerimi söyleyeyim. İsterseniz başka bir konu açın, isterseniz buradan devam edelim. Forumda çok fazla öğretmen, memur vs hanım var. Yardımcı olabilir herkes.

KAMU YÖNETİMİNDEN MEZUN OLMAK İSTERSENİZ;

Kaymakamlık bölümünüze en uygun meslek. Ancak çok fazla bir filtreleme var. Bir de referans gerekir. Pek ihtimal vermeyelim. Ama siz yine de girin sınava lütfen.

İdari hakimlik de olabilir. Bu da kaymakamlıkla benzer bir durumda. Kontenjan az İİBF mezunları için. Ama kaymakamlığa hazırlanırken hakimliğe de hazırlanırsınız benzer konular. Son sınıfta kaymakamlık + idari hakimlik çalışabilirsiniz.

Bunun dışında size gerçekten önerebileceğim KPSS A grubu kariyer meslekleridir. Ancak iyi bir puan + YDS gerekir. İnternetiniz var foruma girebildiğinize göre. YDS de taktik sınavıdır. Hem KPSS için hem de YDS için birçok video var. İngilizce temelim yok diye düşünmeyin, YDS zaten dediğim gibi. Bu kariyer meslekleri de sizi eğitmek için yurtdışına gönderir. Öğrenirsiniz zaten.

Bu arada bu seçeneklerden birini denemek isterseniz, gerçekten günde 10 saat gibi çalışma alışkanlığı kazanmanızı öneririm. Hırslı değilim deyip geçmeyin, biz arkadaşlarla 4 ay süren günde 12-13 saatlik maraton yapabiliyorduk. Biz yaptıysak siz de yaparsınız.

KAMU YÖNETİMİNDEN MEZUNİYET ZORUNLU DEĞİL DERSENİZ;

Önceki yorumumda yazdığım gibi, arkadaşım gibi iki yıllık ataması yüksek bir sağlık bölümüne geçebilirsiniz. Ben araştırmadım, siz bakarsınız. KPSS önlisans ile atanırsınız. Radyolojiyi önerebilirim.

Bunun dışında, hedefleriniz ve istekleriniz doğrultusunda mı bilmem ama, mesela ben Ankara'da iğneli epilasyona gidiyorum. Gittiğim yerde randevular dolu, hiç boş saati yok gibi. Dakikası üç buçuk- dört liradan ne kadar kazandığını tahmin edersiniz. Ben size güzellik uzmanlığını araştırmanızı, böyle bir ustalık kazanınca memleketinize dönmenizi tavsiye ederim. Küçük şehirde uzman biri piyasayı domine eder diye düşünüyorum.

Bunlar benim hayat görüşümden size sunduklarım. Siz de araştırın, soruşturun. İsterim ki her genç kadının mesleği elinde olsun.
Merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz. Son sözü Mehmet Aslantuğ'a verip çekiliyorum.

“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda aklının karışmasına bırakmamalıdır”

açlıktan ölen kaç insan gördünüz şimdiye kadar? ben söyleyim; 0 tane...

dilenen insanların kaçı gerçekten fakir? ben söyleyeyim; neredeyse hiç biri.... hatta bir çoğu benden bile zengin.

pazara gelince;

geçenlerde bir haber çıkmıştı; kadın çöpten ekmek topluyor gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. hatta bazı siyasiler bunu görüntüleriyle dile getirdi. sonra ne oldu biliyormusunuz? kadın çıkıp tekzip etti. kadının kaç tane evi varmış...

Ben şahit olmam hanfendi, o durumda birini gördüğümde el uzatmaya gayret ederim. Açlıktan ölmesini seyredemem.
sizi tebrik ediyorum. aynen bende öyle yaparım. ve emin olun ülkemizde hatta dünyanın bir çok yerinde insanlar aynını hatta daha güzelini yapar. yani sosyal toplumlarda açlıktan ölme diye bir şey olmaz.

sizi tebrik ediyorum. aynen bende öyle yaparım. ve emin olun ülkemizde hatta dünyanın bir çok yerinde insanlar aynını hatta daha güzelini yapar. yani sosyal toplumlarda açlıktan ölme diye bir şey olmaz.
İşte, dünyanın her yerinde güzel ülkemizdeki gönlü bol insanlar yok. Açlık koronadan daha fazla can alıyor.

Çok boş demagoji yapıyorsunuz.
Görmüyorsak yoktur gibi bir cevaptan sonra size denecek söz yok.
Aynen devam.

Çok boş demagoji yapıyorsunuz.
Görmüyorsak yoktur gibi bir cevaptan sonra size denecek söz yok.
Aynen devam.
e siz de varsa gösterin o zaman. kaç tane gördünüz varsa... bir tane bile gördünüz mü?

afrika ve savaşlar ayrı konu yalnız... ben ülkemden örnek istiyorum.

İşte, dünyanın her yerinde güzel ülkemizdeki gönlü bol insanlar yok. Açlık koronadan daha fazla can alıyor.
oradaki insanlar aç kalmıyor yalnız... aç bırakılıyor... gizli soykırım uygulanıyor. o çok ayrı bir mevzu...

benim şu an söylediğinizi ciddiye almayacağım gibi mi? :)

Afrika'ya kim ne şekilde soykırım yapıyor açar mısınız fantazi dünyanızı

Adamlar zaten aç susuz, kıtada su yok. Bu insanlara soykırım? yapıp kazanç sağlayacak ülke hangisi mesela? Yahudilere soykırım yapan Naziler paralarına konuyor mesela. Afrikalı birini öldürmenin kazancı ne olabilir ki??
Hayatımda duyduğum en saçma komplo teorisi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…