Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
malesef öyle ne yapsın insanlar çıkış yolu arıyor kendilerine böyle şanslı olan küçük kesim haricinde bu yolda harcanıp gidiyor. benim de maaşım yaklaşık doktor eski sevgilim ve onun arkadaşları bandıydaydı zaten burda doktor oo paralı diye okudukça şaşırıyorum zaten hala. o maaşa çalışan birsürü mühendis arkadaşım var benim mesela

36 yaşındayım,üni. mezunuyum, hiç evlenmedim, bekarım. Şehirde büyüdüm ve sizin şu yazınızı okuyunca kendimi o kadar aptal hissettim ki. Tebrik ediyorum.
Siz, istediğinizi başarırsınız hiç takmayın bence.

Tamam siz yorumunuz da çok haklısınız bunları bende düşündüm. Günümüz medyası, yaşam koşulları da genç kızlara benim neyim eksik dedirtiyor. Fakat sahibinden sitesinde lüks araba satanlarla koftiden konuşmak 22 yaşında bir kızın aklına nereden geldi, inanın ben buna takıldım.40 yıl düşünsem, zengin koca arasam, ne yapsam acaba desem, bu benim aklıma gelmez, inanılmaz birşey o yaşta bunu tasarlayabilmesi.

Peki siz dürüstçe cevap verin. Kocanız aldatsa yada kötü bir şeyler yaşansa ayrılmak isteseniz yada eşiniz vefat etse tek başınıza nasıl devam edeceksiniz?
konuyla alakası yok ama madem sordunuz...

benim rızkımı kocam vermiyor. Allah rızkımı bana kocamla gönderiyor sadece. kocam ölse de Allah rızkımı gönderecek başka bir sebep yaratabilir. yada bana birçok yol gösterebilir.

e o zaman kimse calismasin, allah herkesin rizkini bir postaciyla gonderir. aydinlandim, master falan yapmam ben artik.

sorumda kişisel hiç bir şey yok iken, siz neden kişiselleştirdiniz ki mevzuyu? merak ettim şimdi :)

Neden acaba kocası öldükten sonra faturaları ödeyemeyip fön makinesiyle ısınmaya çalışırken ölen anne ve çocukları vardı. Rızkını Allah vermeyi mi unuttu?
Çalışmak zaten rızkını kazanmaktır. Beklemek yerine çalışanların rızkı daha bol olur.

e o zaman kimse calismasin, allah herkesin rizkini bir postaciyla gonderir. aydinlandim, master falan yapmam ben artik.
çıkara çıkara bu sonucumu çıkardınız?

insan yapması gereken şeyi, yapması gereken zamanda yapmalıdır. siz kaza yapmadan önce tekerlekli sandalye alıyormusunuz mesela? ya sakat kalıp ihtiyacınız olursa dimi?

bana konuyla alakası olmayan bir soru sordunuz. bende cevap verdim. şimdide fön makinesiyle ölen kadını soruyorsunuz. valla o kadının dosyasını ben incelemedim. sizin de derdinizin ne olduğunu anlayamadım.

yok tekerlekli sandalyeyi direkt almiyorum ama sakat kalirsam arada postaciya gerek kalmadan cikarip sandalye parasini verebilmek icin egitim aliyorum.

bana konuyla alakası olmayan bir soru sordunuz. bende cevap verdim. şimdide fön makinesiyle ölen kadını soruyorsunuz. valla o kadının dosyasını ben incelemedim. sizin de derdinizin ne olduğunu anlayamadım.
Konuyla alakası olmayan ilk mesaj bence patronlarınız size kraliçe gibi mi davranıyor sorusuydu.
Bunun üzerine de rızkımı Allah verir dediniz. E açlıktan ölenler, dilenenler, pazar toplanınca gidip yerden çürükleri toplayanlar demek ki rızıksız yazık.

Farklı bir konuda daha aynı şey oldu, bir arkadaş konuyla ilgisi olmayan örnek ve argümanlar atıyor ortaya,
ondan sonra işin içinden çık çıkabilirsen.
Emniyet kemeri örneğinden sonra şimdi de engelli sandalyesi...
Yapmayın lütfen, insanların konularını sabote ediyorsunuz.
Cevap veren, polemiğe giren arkadaşlar siz de yapmayın çünkü çabanız sonuçsuz kalmaya mahkum,
çünkü muhatabınızla aynı frekansta değilsiniz.

16 sayfa yazı yazılmış kimse de zengin kocayla evlenmenin formülünü vermemiş
Kelin merhemi olsa başına sürermiş.
Merhemimiz olmayınca biz de vazgeçirmek için yorum yaptık, fakir kocalarla evlenenler kulübü olarak.

16 sayfa yazı yazılmış kimse de zengin kocayla evlenmenin formülünü vermemiş

aslında %90 şans formulu falan olmaz ben de biliyorum. çok istesem sürekli denesem illa biri denk gelir bulunur ama iyi mi olur bilemiyorum biriyle uzun zaman geçirmeden tam tanımak zor sonra manyak biri çıkarmış falan
özellikle son bikaç aydır çok bunalıyorum tepem atıyo ne olursa olsun bulur giderim daha iyi diyorum ama anlık sinirden işte. iyi kalpli sadık ve zengin biriyle evlenmek piyangoyu tutturmak gibidir olasılık olarak

kamu yönetimi bölümüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…