- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- Konu Sahibi hayalperestt60
Zengin koca zengin, güçlü, ayakları üstünde duran kaliteli bir kadınla evlenir.
Siz cok dizi izliyorsunuz
Siz cok dizi izliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orda demek istediğim olduklarından farklı görünmeleriydi sırf o mekanda foto atabilmek check in yapmak için gidiyolarben şeye takıldım zengo insanlar lüks mekanda çay içemezler mi ya ?
birde aşık olmadıktan sonra napam parayı pulu
Neredeyse okuduğum en mantıklı yorum bu oldu.. O çevreye dahi girmek zor :) ben öğretmenim eski eşim avukattı evlendigimizde herkes beni çok şanslı görüyordu eşim avukat olduğu için çok zengin geliyordu onlara alakası bile yok :) aynı cevrede değilsiniz nerden buldun diyen mi dersin vs vs
[/QU
malesef öyle ne yapsın insanlar çıkış yolu arıyor kendilerine böyle şanslı olan küçük kesim haricinde bu yolda harcanıp gidiyor. benim de maaşım yaklaşık doktor eski sevgilim ve onun arkadaşları bandıydaydı zaten burda doktor oo paralı diye okudukça şaşırıyorum zaten hala. o maaşa çalışan birsürü mühendis arkadaşım var benim meselaNeredeyse okuduğum en mantıklı yorum bu oldu.. O çevreye dahi girmek zor :) ben öğretmenim eski eşim avukattı evlendigimizde herkes beni çok şanslı görüyordu eşim avukat olduğu için çok zengin geliyordu onlara alakası bile yok :) aynı cevrede değilsiniz nerden buldun diyen mi dersin vs vs
36 yaşındayım,üni. mezunuyum, hiç evlenmedim, bekarım. Şehirde büyüdüm ve sizin şu yazınızı okuyunca kendimi o kadar aptal hissettim ki. Tebrik ediyorum.merhaba kadınlar kulubu üyeleri forumun estetik ve makyaj bölümünü uzun süredir takip ediyodum bu açtığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam öğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım süre boyunca çok daraldım ailemi seviyorum ama her gün para konusundan kavga tartışma çıkıyo küçük kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gerçekten sıkıldım ailem çok çalışkandır babam yıllardır çalıştı hala her gün tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 çocuk büyüttü onlar da ben de daha güzel hayata kavuşalım istiyorum
bu yüzden üniversite okumaya karar verdim ama tıp mühendislik hukuk gibi bi bölümde okumuyorum çok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yük oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı düşünüyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum çok konuşkan sosyal biri değilim okulum da küçük şehirde devlet üniversitesi istediğim gibi birine rastlamadım. köyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi) böyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen görüyorum ama pek güvenemiyorum sırf kızlara hava atmak için başkasının arabasında foto atanlar lüks mekanlarda 1 çay söyleyip mekanda story atanlar var. gerçekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gerçek hayatta zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin bazen çok yanlış ve sçma geliyo ama şuan tek çözüm yolu buymuş gibi duruyo sizce çok mu saçmalıyorum?
Tamam siz yorumunuz da çok haklısınız bunları bende düşündüm. Günümüz medyası, yaşam koşulları da genç kızlara benim neyim eksik dedirtiyor. Fakat sahibinden sitesinde lüks araba satanlarla koftiden konuşmak 22 yaşında bir kızın aklına nereden geldi, inanın ben buna takıldım.40 yıl düşünsem, zengin koca arasam, ne yapsam acaba desem, bu benim aklıma gelmez, inanılmaz birşey o yaşta bunu tasarlayabilmesi.Ay burdakilerin bu triplerine de hastayım yani...yok altından bilmem neyin mi var yok zengin seni napsın, yok para avcısı bilmem ne.Ay evet ya hepiniz büyük aşkınızdan evlendiniz, zengin adamların eşlerinin de hep çok önemli özellikleri var zaten çok güzeller çok akıllılar hepsi dimi.Ne kadar boş konuşuyosunuz bunların hepsi hayatta şans.Bu devirde herkes parası olan insanın peşinde çünkü en iyi ihtimal doktor avukat bile olsan bu devirde sadece ortalama bi hayat yaşayabiliyosun ha belki bu mesleklerde yıllarca başarılı olursan 40-50ne gelince hatrı sayılır para kazanırsın o kadar...
o yüzden 21 yaşındaki kıza bunları düşündürten hayat şartlarına kızın, kendi ailesinin yanında içtiği su yüzünden diken üstünde hissetmesinin üstüne düşünün ve bi durun yani bu kadar boş konuşmadan önce.Bomboş laflarla hakaretlerle linç etmek ne kolay.Kimler kimlerle evlenip ne hayatlar yaşıyo.
konuyla alakası yok ama madem sordunuz...Peki siz dürüstçe cevap verin. Kocanız aldatsa yada kötü bir şeyler yaşansa ayrılmak isteseniz yada eşiniz vefat etse tek başınıza nasıl devam edeceksiniz?
konuyla alakası yok ama madem sordunuz...
benim rızkımı kocam vermiyor. Allah rızkımı bana kocamla gönderiyor sadece. kocam ölse de Allah rızkımı gönderecek başka bir sebep yaratabilir. yada bana birçok yol gösterebilir.
sorumda kişisel hiç bir şey yok iken, siz neden kişiselleştirdiniz ki mevzuyu? merak ettim şimdi :)Biz evimizde de işimizde de insanız... siz nesiniz onu bir düşünün.
Evinizin kraliçesisiniz anladığımız kadarıyla (!) ev dışında nesiniz? Daha doğrusu ev dışında bir hayatınız, özgür iradenizle yapabildiğiniz, eşinizi yatak oyunlarıyla (bir başka konuda gördüğüm mesajınıza istinaden) ikna etmeden elde edebildiğiniz bir şey var mı?
konuyla alakası yok ama madem sordunuz...
benim rızkımı kocam vermiyor. Allah rızkımı bana kocamla gönderiyor sadece. kocam ölse de Allah rızkımı gönderecek başka bir sebep yaratabilir. yada bana birçok yol gösterebilir.
çıkara çıkara bu sonucumu çıkardınız?e o zaman kimse calismasin, allah herkesin rizkini bir postaciyla gonderir. aydinlandim, master falan yapmam ben artik.
bana konuyla alakası olmayan bir soru sordunuz. bende cevap verdim. şimdide fön makinesiyle ölen kadını soruyorsunuz. valla o kadının dosyasını ben incelemedim. sizin de derdinizin ne olduğunu anlayamadım.Neden acaba kocası öldükten sonra faturaları ödeyemeyip fön makinesiyle ısınmaya çalışırken ölen anne ve çocukları vardı. Rızkını Allah vermeyi mi unuttu?
Çalışmak zaten rızkını kazanmaktır. Beklemek yerine çalışanların rızkı daha bol olur.
çıkara çıkara bu sonucumu çıkardınız?
insan yapması gereken şeyi, yapması gereken zamanda yapmalıdır. siz kaza yapmadan önce tekerlekli sandalye alıyormusunuz mesela? ya sakat kalıp ihtiyacınız olursa dimi?
Konuyla alakası olmayan ilk mesaj bence patronlarınız size kraliçe gibi mi davranıyor sorusuydu.bana konuyla alakası olmayan bir soru sordunuz. bende cevap verdim. şimdide fön makinesiyle ölen kadını soruyorsunuz. valla o kadının dosyasını ben incelemedim. sizin de derdinizin ne olduğunu anlayamadım.
Kelin merhemi olsa başına sürermiş.16 sayfa yazı yazılmış kimse de zengin kocayla evlenmenin formülünü vermemiş
16 sayfa yazı yazılmış kimse de zengin kocayla evlenmenin formülünü vermemiş
Konunun daha önceki mesajlarına bakmadım, yazdıysanız kusura bakmayın.
Siz bize bölümünüzü söyleseniz, biz de size alternatif üretsek? Mesela bir arkadaşım hititoloji (ataması yok, özel sektörde iş yok) gibi bölümden son sınıfta yatay geçişle iki yıllık bir sağlık bölümüne geçti, sonuç olarak okulu sadece bir yıl uzatmış oldu. KPSS kasarak atanacak işte. 3-4 bin maaş, iş güvencesi vs güzel. Çok zeki çok çalışkan bir insan değil ama akıllı işte.
Bu yüzden bölümünüzü yazın, mesela uluslararası ilişkiler ama Anadolu'da küçük bir şehirde okuyorum derseniz ona göre bir şeyler üretebiliriz.
Evliliğin size katacağı çok şey olabileceği gibi, sizden alabileceği çok şey de olabilir. Bakın bir insana kendinizi emanet ediyorsunuz. Şiddete ve tecavüze uğrayabilirsiniz. Bu durumda geliriniz olmadan nereye gideceksiniz? Evet maddi geliri iyi bir koca size güzel bir ev sunabilir ancak o evi size dar ederse??
Kasiyerlik, garsonluk vs demişsiniz. Vallahi o mesleklerde bile sigortanız yatar en azından az uz bir emekli maaşınız olur. Benim annem şimdi babamdan ayrılsa hiçbir geliri yok. Babam bilerek ev almadı, boşanma olursa arabayı da satar. Bin lira geliri olsa, ev tutardık onunla kirayı öderdi. Ben faturaları- mutfağını karşılardım abim de geçimi için harçlık verirdi. Bakın durum ne kadar zor şu an. Bizim için de onun için de.
Siz bize söyleyin, yardımcı olmaya çalışalım. Merkezi atama yapan birçok kadro var devlette. Veya özel sektörde halen aranan meslekler-ustalıklar var.