Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Örnek yasemin ergene - izzet özilhan çifti

Canım bak şimdi herkes dalga geçmiş boşver sen onları, ben sana söyleyeyim nasıl yapıldığını. Önce 10×10cm bir kâğıda, ama kağıt pembe olacak bak sakın başka renge yazma, zengin koca istiyorum diye üç kere yazacaksın. Her kelimenin ilk harfi küçük diğerleri büyük olacak. Örnek:zENGİN. Bunu 30 gün boyunca tekrarlayacaksın ama asal sayısı olan günlerde yapma bak. Dikkat et sonra gelip bana hani olmadi falan deme de. Sonra beş çekmeceli bir dolabın üçüncü çekmecesinde saklayacaksın bu kağıtları. 30. Gecenin sabahında saat 05.43 'te 3 kibritle yakacaksın bunları. Yani bir kibritle birini yak diğeriyle birini kalanları da üstüne at sonra. En sonda küllerini sakla ve dolunay olmasını bekle. Dolunayın olduğu gece iki ayva ağacının arasına külleri savur. Iste bu kadar. Üşenmedin yazdım bak. Ağır işsizim galiba. Ayrıntılara dikkat et ama.

Şeyma subaşıyı takipten çıksan mı artık???

Biriyle parası için evlenmektense asgari ücretle alnımın teriyle çalışırım daha iyi. Ki yapmadığım şey değil.

Mutluluğu güzel yaşayarak (para harcayarak) yakalayamazsın. Bir yerden sonra zaten tatmin etmeyecek. Kendini gerçekleştir. Kendine bir hedef koy ve onu yerine getir. Çok daha mutlu olacaksın.

Çok imkansız bir şey gibi bahsedilmiş hep ama ben süper zengin olmasa da kendisinden çok daha zengin erkeklerle evlenmiş birkaç kadın tanıyorum. Nasıl bir tesadüfse bu kadınların hepsi öğretmen. Ve hepsi orta yaşlıyken evlendi 35-40 civarı. Yani yıllarca kendi ayakları üstünde duran kadınlar bunlar, öyle genç kızken zengin koca kapaklayayım bana baksın kafasında değiller. Bir tanesi güzel bir kadın diğerleri güzel de değil. Evlilik nasip işi illa bizim varsaydığımız kurallar geçerli olmuyor.

Yaşın o kadar hata yapmaya meyilli bir yaş ki sana laf söyleyemiyorum. Böyle düşünmenin tek sebebi tvdeki saçma yaz dizileri ve sosyal medyadaki abuk subuk hayat paylaşımları..

Kafanı ders, kurs, okul gibi şeylere ver. Zengin koca bulmak için verdiğin örnekleri düşünmek yerine kariyer planlarını düşün; inan sana daha iyi gelecek. Okul sonrası yurtdışına çıkarsın eğitimine devam edersin; hem daha iyi şartlarda hem de o imrendiğin hayatlara ulaşma şansın olur.

Zengin koca hayalleri seni dibe çeker. Bu demek değil ki hayal etme; tabiki hayaline devam et ama bu hayallerin kariyer, para üzerine olsa senin adına daha iyi olur.

Cidden konu sahibine çok yuklenildigini düşünüyorum.. Kız köyde yaşıyor rahata kavuşmak istemiş yokluk nedir bildiği için ve sanırım bıktığı için böyle düşünmüş olabilir okuduğu bölümü vs de yazmış çalışıp kendi parasını kazanarak muhtaç olmaması elbette önemli ancak bu kız süper fizikli popüler instagram kızı olsa hayat yaşasa yada şeyma subaşı olsa eleştirmeye kimse cesaret edemezdi tamamen kişiye göre muamele yapıyor burdaki hanımlar.. herkes rahat bir hayat yaşamak ister kimisi bunu çalışarak yapar kimi evlenerek insanlara tercihleri üzerinden yüklenmeyi birakin

aslında bu kadar da anormal bi durum değil bahsettiğim. çoğu kişi 50-60 yaşında milyonları olan adam olarak hayal etmiş ama birinin 20-35 yaşlarında güzel bir evinin arabasının ve düzenli gelirinin olması da zenginliktir bence. eşiniz ayda 20bin kazansa eviniz arabanız hazır olsa kaçınız çalışır? tabi çalışmak isteyenler de olur tercih meselesi ama eşiniz maddi olarak destek olursa -ki bence öyle olmalı aile olmanın anlamı budur ayrı ayrı hesap yapılmamalı- çoğu kadın çalışmaz gibime geliyo. rahat işi vardır evde canı sıkılıyodur çalışır ama kimse zorunda değilken kasiyerlik garsonluk sekreterlik gibi işleri yapmaz

İşiniz kocaya kaldıysa gerçekten zor:))) Kaldı ki zaman çok değişti Artık erkekler sıfır sıkıntısz kadınlar arıyor.. Ev, iş, ilerde çocuk Herşeyee yetmelisin

Çocuğum, insan sadece maaş-para için çalışmaz.
Çalışmak, sevdiğim işi yapmak benim için her şeyden önce kendimi gerçekleştirmek.
Sabah uyandığımda bir amacım var,
okuluma gideceğim, çocuklarla, ekibimle birlikte olacağız, bu çok keyifli ve geliştirici.

Bana göre çalışarak aynı zamanda topluma faydalı bir iş yapıyorum,
öğretmen kökenli okul müdürüyüm.
Ayrıca bu durum bana sosyal bir statü sağlıyor.
Evliyken üniversite okudum, çocuğum varken yüksek lisans yaptım.
Bu durumun iş ortamında, eş ailesinde ve yakın sosyal çevremde etkisini inkar edemem.
İnsanlar 'bu kadın eğitimli' diye daha farklı yaklaşıyor.

Oğluma güzel örnek oluyorum.
Akşamları eşimle konuşacak, paylaşacak bir sürü konumuz oluyor, o da öğretmen.
İlerde emekli olacağım, emekli maaşımla ihtiyaç sahibi iki öğrenciyi okutmak,
kalanıyla da yettiği kadar dünyayı gezmek istiyorum.
Kısacası konu sadece para olsaydı eşimin kazancı iyi, ailesinin durumu çok daha iyi, oturur onların parasını harcardım ama konu farklı, en azından benim için.
Sen de bakış açını biraz geliştir lütfen.

Kız zenginmişim haberim yokmuş. Yarın basıyorum istifayı.

Burası senin o bahsettiğin imkanlardan daha fazlasına sahip olduğu halde çalışan kadınlarla dolu cici kız. Çünkü çalışmak sadece para kazanmak demek değildir.

evet sadece para için çalışılmamalı ama bazen insanın başka seçimi olmuyo herkes hayalindeki işi de yapamıyo. siz şanslı azınlıktasınız %30 genç işsizlik oranı olan bi ülkeden bahsediyoruz benim fazla imkanım da yoktu köklü bi okulda okumuyorum bölümüm de öyle çok iyi diyebileceğim bi bölüm değil buna rağmen elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama aşırı çalışkan hırslı biriym de diyemem yapım böyle değil.

ben statü denilen olaya takılmıyorum önemli olan insanın mutlu olması o kişi evinde mutlu olur diğeri dışarda gezerek diğeri işinin başında. hem insanların hakkımda ne düşündüklerini de pek umursamıyorum ilk msjda yazdığım gibi köyde büyüdüm üni kazanınca ayrıldım küçük yerlerde herkes birbirini konuşur ben bu olaydan bıktım. herkesi mutlu etmek imkansız bir gün başarılı olsam neden daha iyi yapmamış kesin bu konuma torpille gelmiştir gibi diyenler de olur. mesela şeyma subaşı denmiş yukarda ben onu rol model almıyorum takip de etmiyorum ama örnek verirsem kadına çok kötü yorumlar geliyo küfüre kadar. kimseyi yermek için yazmıyorum ama tek göz odada kalıp kadına küfrediyolar kimse kimseden nedensizce nefret etmez. o kadının hayatı kendisini ilgilendirir böyle kişilerin kıskanıp yazdığından eminim sorsalar en iyisi odur ama karşısına fırsat çıksa ilk atlayacak da o dur. ahlaksızlığı yayıyolar ondan diyenler de oluyo ama şeymaya gelene kadar ülkede ne ahlaksızlıklar dönüyo hem bu olaylar şeymadan önce de vardı iki kişi reşit olduğu sürece sorun yok doğuda reşit olmayan kızları evlendiriyolar ona da aynı tepkiyi versinler. KİMSEYE yazmıyorum bunu yanlış da anlaşılmasın bana şeyma olayında bahsettiğim gibi hakaret etmeye çalışan nerdeyse hiç olmadı çoğu kişi sağolsun akıl vermeye çalıştı yapıcı yorumlar geldi çoğunu okudum.

emekli maaşı yazmışsınız tam olarak ne kadar bilemem tabi ama dünya turu yapmaya yetmiceğini tahmin edebiliyorum. eşiniz de en az sizin kadar kazanıyodur birikim yapıyosunuzdur olabilir ama şuan çoğu insan yaşamak için çalışıyo

ayrıca yardım etmeye çalışan hanımlara teşekkürler tek amacım zengin koca bulmakmış gibi anlaşılmış öyle değil okuyorum ve mezun olunca iş arıcam daha 2 yıl var mezun olmama evde oturup kısmetimi beklemiyorum yani ama istediğim gibi biri çıkarsa da değerlendiririm tabi

aslinda ben su an biraz anlattigin kadinim. calisirken evlendim. eşimin geliri ailemin gelirinden cok daha azdı. sonra esim guzel kazanmaya basladi..ben yari zamanli islerde sosyallesmek icin çalışıyorum. ama asla zengin koca hedeflemedim. sevdigim adamla evlendim. evlenirken de parasi yoktu, çoğu seyi kararinda yaptık. yani zengin koca istiyorum diye yazinca seyma subasiya dönüyor olay. o da sonunda yalniz birakiyor. bir zamanlar memnun etse bile. o nedenle pek cok kisinin yazdigi gibi; sen kendi ayaklarin uzerinde dur, kendi paranı kazan, karakterini otuttur, sonra para gelebiliyor. ama bastan para icin yola çıkınca cok geriden başlıyorsun.

Ay burdakilerin bu triplerine de hastayım yani...yok altından bilmem neyin mi var yok zengin seni napsın, yok para avcısı bilmem ne.Ay evet ya hepiniz büyük aşkınızdan evlendiniz, zengin adamların eşlerinin de hep çok önemli özellikleri var zaten çok güzeller çok akıllılar hepsi dimi.Ne kadar boş konuşuyosunuz bunların hepsi hayatta şans.Bu devirde herkes parası olan insanın peşinde çünkü en iyi ihtimal doktor avukat bile olsan bu devirde sadece ortalama bi hayat yaşayabiliyosun ha belki bu mesleklerde yıllarca başarılı olursan 40-50ne gelince hatrı sayılır para kazanırsın o kadar...

o yüzden 21 yaşındaki kıza bunları düşündürten hayat şartlarına kızın, kendi ailesinin yanında içtiği su yüzünden diken üstünde hissetmesinin üstüne düşünün ve bi durun yani bu kadar boş konuşmadan önce.Bomboş laflarla hakaretlerle linç etmek ne kolay.Kimler kimlerle evlenip ne hayatlar yaşıyo.

Neredeyse okuduğum en mantıklı yorum bu oldu.. O çevreye dahi girmek zor :) ben öğretmenim eski eşim avukattı evlendigimizde herkes beni çok şanslı görüyordu eşim avukat olduğu için çok zengin geliyordu onlara alakası bile yok :) aynı cevrede değilsiniz nerden buldun diyen mi dersin vs vs

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…