- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi hayalperestt60
-
Örnek yasemin ergene - izzet özilhan çiftiBu diziler cok etkiliyor insanlari. Zengin ve yakisikli varis, sakar şapşal ama gururlu sekreter ve mutlu son. Iste hayat oyle degil. Zengin insanlar kendi cevresinden denginden bakiyor hakli olarak. Onlarda biliyor etrafindaki para avcisi kizlari ve biseyler kaptirma niyetinde degiller. Istisnalar vardir tabii ki arada zenginlik mevki vs bakmadan gercekten birbirini sevdigi icin evlenen ama iste o da denk gelir mi bilinmez.
Şeyma subaşıyı takipten çıksan mı artık???herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler
magazinciler yasemin hanimin ailede asagi goruldugu ve benimsenmek icin cok caba sarfettigini yaziyorlardiÖrnek yasemin ergene - izzet özilhan çifti
Biriyle parası için evlenmektense asgari ücretle alnımın teriyle çalışırım daha iyi. Ki yapmadığım şey değil.herkesin yazdığını okudum arada kötü yorumlar da olmuş numara bulup arayayım kısmı şakaydı. bence çoğu kız ister maddi yönden güçlü eşinin olmasını benim gibi çok kız vardır. norveç gibi yerde yaşasak işsizlik derdi olmasa işe girebilirsem tacize uğrar mıyım diye düşünmek zorunda olmasak keşke o zaman ben de kendim kazanırım çalışırım derdim ama bazen bu olasılık bile uzak geliyo. okulumda mezun olup iş bulamayanlar ya da asgari ücretle kasiyerlik gibi işlere başlayanlar oldu durum öyle olunca bazen umutsuzluğa kapılıyorum ayrıca televizyonda internette artık hep güzel hayatlar görüyoruz insan ister istemez özeniyo 1 kere gelmişiz bu hayata insan güzel yaşamak istiyo. okuyup yorum yapanlara tşkler
Çocuğum, insan sadece maaş-para için çalışmaz.aslında bu kadar da anormal bi durum değil bahsettiğim. çoğu kişi 50-60 yaşında milyonları olan adam olarak hayal etmiş ama birinin 20-35 yaşlarında güzel bir evinin arabasının ve düzenli gelirinin olması da zenginliktir bence. eşiniz ayda 20bin kazansa eviniz arabanız hazır olsa kaçınız çalışır? tabi çalışmak isteyenler de olur tercih meselesi ama eşiniz maddi olarak destek olursa -ki bence öyle olmalı aile olmanın anlamı budur ayrı ayrı hesap yapılmamalı- çoğu kadın çalışmaz gibime geliyo. rahat işi vardır evde canı sıkılıyodur çalışır ama kimse zorunda değilken kasiyerlik garsonluk sekreterlik gibi işleri yapmaz
Kız zenginmişim haberim yokmuş. Yarın basıyorum istifayı.aslında bu kadar da anormal bi durum değil bahsettiğim. çoğu kişi 50-60 yaşında milyonları olan adam olarak hayal etmiş ama birinin 20-35 yaşlarında güzel bir evinin arabasının ve düzenli gelirinin olması da zenginliktir bence. eşiniz ayda 20bin kazansa eviniz arabanız hazır olsa kaçınız çalışır? tabi çalışmak isteyenler de olur tercih meselesi ama eşiniz maddi olarak destek olursa -ki bence öyle olmalı aile olmanın anlamı budur ayrı ayrı hesap yapılmamalı- çoğu kadın çalışmaz gibime geliyo. rahat işi vardır evde canı sıkılıyodur çalışır ama kimse zorunda değilken kasiyerlik garsonluk sekreterlik gibi işleri yapmaz
Çocuğum, insan sadece maaş-para için çalışmaz.
Çalışmak, sevdiğim işi yapmak benim için her şeyden önce kendimi gerçekleştirmek.
Sabah uyandığımda bir amacım var,
okuluma gideceğim, çocuklarla, ekibimle birlikte olacağız, bu çok keyifli ve geliştirici.
Bana göre çalışarak aynı zamanda topluma faydalı bir iş yapıyorum,
öğretmen kökenli okul müdürüyüm.
Ayrıca bu durum bana sosyal bir statü sağlıyor.
Evliyken üniversite okudum, çocuğum varken yüksek lisans yaptım.
Bu durumun iş ortamında, eş ailesinde ve yakın sosyal çevremde etkisini inkar edemem.
İnsanlar 'bu kadın eğitimli' diye daha farklı yaklaşıyor.
Oğluma güzel örnek oluyorum.
Akşamları eşimle konuşacak, paylaşacak bir sürü konumuz oluyor, o da öğretmen.
İlerde emekli olacağım, emekli maaşımla ihtiyaç sahibi iki öğrenciyi okutmak,
kalanıyla da yettiği kadar dünyayı gezmek istiyorum.
Kısacası konu sadece para olsaydı eşimin kazancı iyi, ailesinin durumu çok daha iyi, oturur onların parasını harcardım ama konu farklı, en azından benim için.
Sen de bakış açını biraz geliştir lütfen.
aslinda ben su an biraz anlattigin kadinim. calisirken evlendim. eşimin geliri ailemin gelirinden cok daha azdı. sonra esim guzel kazanmaya basladi..ben yari zamanli islerde sosyallesmek icin çalışıyorum. ama asla zengin koca hedeflemedim. sevdigim adamla evlendim. evlenirken de parasi yoktu, çoğu seyi kararinda yaptık. yani zengin koca istiyorum diye yazinca seyma subasiya dönüyor olay. o da sonunda yalniz birakiyor. bir zamanlar memnun etse bile. o nedenle pek cok kisinin yazdigi gibi; sen kendi ayaklarin uzerinde dur, kendi paranı kazan, karakterini otuttur, sonra para gelebiliyor. ama bastan para icin yola çıkınca cok geriden başlıyorsun.aslında bu kadar da anormal bi durum değil bahsettiğim. çoğu kişi 50-60 yaşında milyonları olan adam olarak hayal etmiş ama birinin 20-35 yaşlarında güzel bir evinin arabasının ve düzenli gelirinin olması da zenginliktir bence. eşiniz ayda 20bin kazansa eviniz arabanız hazır olsa kaçınız çalışır? tabi çalışmak isteyenler de olur tercih meselesi ama eşiniz maddi olarak destek olursa -ki bence öyle olmalı aile olmanın anlamı budur ayrı ayrı hesap yapılmamalı- çoğu kadın çalışmaz gibime geliyo. rahat işi vardır evde canı sıkılıyodur çalışır ama kimse zorunda değilken kasiyerlik garsonluk sekreterlik gibi işleri yapmaz
Neredeyse okuduğum en mantıklı yorum bu oldu.. O çevreye dahi girmek zor :) ben öğretmenim eski eşim avukattı evlendigimizde herkes beni çok şanslı görüyordu eşim avukat olduğu için çok zengin geliyordu onlara alakası bile yok :) aynı cevrede değilsiniz nerden buldun diyen mi dersin vs vsşimdi şöyle söyleyeyim benim mesleğim iyi bir meslek üniversiteye yüksek puanla girdim çok çalıştım neden buradaki hanımlarımızın tavsiyesi gibi çok çalışarak zengin olabileceğimi sanmıştım 18 lerimde. ama anladım ki kazın ayağı öyle değil. nazik cevap veriyorum çünkü yaşın küçük herşey mümkünmüş gibi geliyor hepimiz böyleydik küçükken. çalışarak bahsettiğin çok zenginliğe zaten ulaşamayacaksın hatta yüksek ihtimal asla ulaşamayacaksın. magazinden peri masallarını kıstas alma onlar istisnadır buyüzden bu kadar masalsılardır zaten dikkatimizi çeker. gerçekte ise işler farklı yürür bir altyapınızın olması gerekir. giyiminiz için, görgünüz,kültürünüz için eğitimler kurslar için, hatta onlarla aynı ortamda tanışabilmeniz için bile belli bir bütçe gerekir. tavsiyem bu kafayı değiştirin yoksa çok büyük hayal kırıklıkları sizi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?