Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E adam galerici cikarsa napcan

Okulunu oku iş hayatın olsun o zaman adaylar seni bulur sende elersin bu acele etmee. Sonra cok pişman oldugun bir evlilik yaparsın ani bir kararla yazık olur

Ezmeye de çalışıyorlar gerçekten daha üniversiteyken nasıl bir cahilliğime denk geldiyse sözlenmiştim yine aile yakını biriyle Amerikada yaşıyordu bir gün sözlü kaldım çok güzel gaza getirip birden neye uğradığımı şaşırdığım bir anda baktım yüzük takılmış ertesi gün vazgeçtim ortalık karıştı ne beddualar ne pis laflar benim babam yok hem çalıştım hem okudum ve gurur duyuyorum kendimle aç karnımı doyurmalar mı dersin biz sana acıdıkta istedik laflarımı neler neler ve hiç de inanmam ama zihniyet o kadar pis ki evimde odamın kapısının arasında muskalar çıktı ondan dolayı da zengin filan dediklerinde tüylerim diken diken oluyor zenginde insan mı bu acaba diye bir düşünmek lazım

Aynen bende öyle düşünüp evlendim ve çok şükür yanılmadım şimdi 3 kiracımız 3 tane de arabamız var.

Bende yatırım olarak elimdeki tüm altınları eşime verdim daha da istemem takı falan bana göre değil.

Erkeğe bağlı caliskansa herşeyi başarır tabiki hiç zengin koca peşine düşmedim çok zengin istiyenim oldu çok zengin gerçekten ama oralı olmadım iyikide olmamisim

Erkeğe bağlı caliskansa herşeyi başarır tabiki hiç zengin koca peşine düşmedim çok zengin istiyenim oldu çok zengin gerçekten ama oralı olmadım iyikide olmamisim
Aynen öyle eşimin hafta sonu bile yok çoğu zaman çalışır. Çalışmadan ama zengin koca bulayım gideyim eee o adam çalışmadan oraya gelmemiş mi seni ne yapsın.

Bazıları gerçekten hayata toz pembe bakıyor azıcık gözlerini açmaları lazım.

Aynen bizde o durumdayız çocukların geleceği için sende hamilesin hayırlı olsun zengin koca arayışı ne yazikki kötü sonuçlara götürür Allah korusun son pismanlikta payda etmez kızım yok ama olursa ona resmen çip takarimzaman kotu

Amin canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah

Bak benim babamda böyle çok çalışır ama ben okuyup iyi bir meslek sahibi olmak için kpss çalışıyorum ona ayakkabı alabilmek için. Sen ise bir zengin adam istiyorsun. İnsan neyi isterse onu bulur. Ama sonra pişman olursun. Otur derslerine çalış . Partime işe gir. Erkekler karşılıksız bir şey yapmaz . Kimse seni ailen kadar düşünmez. Lütfennn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…