• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin koca bulmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba kadınlar kulubu üyeleri :KK3: forumun estetik ve makyaj bölümünü uzun süredir takip ediyodum bu açtığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam öğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım süre boyunca çok daraldım ailemi seviyorum ama her gün para konusundan kavga tartışma çıkıyo küçük kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gerçekten sıkıldım ailem çok çalışkandır babam yıllardır çalıştı hala her gün tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 çocuk büyüttü onlar da ben de daha güzel hayata kavuşalım istiyorum

bu yüzden üniversite okumaya karar verdim ama tıp mühendislik hukuk gibi bi bölümde okumuyorum çok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yük oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı düşünüyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum :KK42: çok konuşkan sosyal biri değilim okulum da küçük şehirde devlet üniversitesi istediğim gibi birine rastlamadım. köyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi:confused:) böyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen görüyorum ama pek güvenemiyorum sırf kızlara hava atmak için başkasının arabasında foto atanlar lüks mekanlarda 1 çay söyleyip mekanda story atanlar var. gerçekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gerçek hayatta zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin :-) bazen çok yanlış ve sçma geliyo ama şuan tek çözüm yolu buymuş gibi duruyo sizce çok mu saçmalıyorum?
E adam galerici cikarsa napcan

Okulunu oku iş hayatın olsun o zaman adaylar seni bulur sende elersin bu acele etmee. Sonra cok pişman oldugun bir evlilik yaparsın ani bir kararla yazık olur

Ben de calısmaya basladım, 2. Yılımdı, calıstıgım yerden hemserim olan bi ablam cok severim kendısını, beni birisine göstermiş, çok begnmıs, baya da anlatmıs.. Benim yasadıgım yeri cevremi aile yapımı da iyi bilir.. Tanıstırmak istediği çocugun anne baba prof baya da medyatik doktorlardan.. Tek cocuk,yurtdısında bi şirkette calısıyor, bi ayagı İstanbul’da hep, hıc calısmasa anneden babadan kalacak miras yeter, o derece zenginler.. Ama ben kabul etmedım ailem ezilir diye.. Biz kendi yağında kavrulan kucuk bi aileyiz.. Hatta baya da ısrar ettı bunu duyunca..o ablama da soyledım.. Davul bile dengi dengine diye.. Konu kapandı o sekilde
Ezmeye de çalışıyorlar gerçekten daha üniversiteyken nasıl bir cahilliğime denk geldiyse sözlenmiştim yine aile yakını biriyle Amerikada yaşıyordu bir gün sözlü kaldım çok güzel gaza getirip birden neye uğradığımı şaşırdığım bir anda baktım yüzük takılmış ertesi gün vazgeçtim ortalık karıştı ne beddualar ne pis laflar benim babam yok hem çalıştım hem okudum ve gurur duyuyorum kendimle aç karnımı doyurmalar mı dersin biz sana acıdıkta istedik laflarımı neler neler ve hiç de inanmam ama zihniyet o kadar pis ki evimde odamın kapısının arasında muskalar çıktı ondan dolayı da zengin filan dediklerinde tüylerim diken diken oluyor zenginde insan mı bu acaba diye bir düşünmek lazım

Ben eşimle evlenirken eşimin işi yoktu taşı sıksa suyunu çıkaracak bir adam olduğunu biliyordum plotonik seviyordum oda bana ilgi duydu evlendik kendine bir iş yeride kurdu iki ev arabamız oldu hiç zengin koca peşine düşmedim herseyimde oldu zengin koca değil aileye bakacak adam bul bence zengin olup yani varyemez çok kendin önce birşeyler kazanmalisin hayatta herşey var düşünce Allah korusun ilerde kalkabilesin koluna altın bir bilezik lazım😄zengin koca değil bence
Aynen bende öyle düşünüp evlendim ve çok şükür yanılmadım şimdi 3 kiracımız 3 tane de arabamız var.

Bende yatırım olarak elimdeki tüm altınları eşime verdim daha da istemem takı falan bana göre değil.

Aynen bende öyle düşünüp evlendim ve çok şükür yanılmadım şimdi 3 kiracımız 3 tane de arabamız var.

Bende yatırım olarak elimdeki tüm altınları eşime verdim daha da istemem takı falan bana göre değil.
Erkeğe bağlı caliskansa herşeyi başarır tabiki hiç zengin koca peşine düşmedim çok zengin istiyenim oldu çok zengin gerçekten ama oralı olmadım iyikide olmamisim😄👍

Erkeğe bağlı caliskansa herşeyi başarır tabiki hiç zengin koca peşine düşmedim çok zengin istiyenim oldu çok zengin gerçekten ama oralı olmadım iyikide olmamisim😄👍
Aynen öyle eşimin hafta sonu bile yok çoğu zaman çalışır. Çalışmadan ama zengin koca bulayım gideyim eee o adam çalışmadan oraya gelmemiş mi seni ne yapsın.

Bazıları gerçekten hayata toz pembe bakıyor azıcık gözlerini açmaları lazım.

Her parasi olan çok mu kulturlu yahu. Konu sahibi şöyle bir zengin koca bulabilirsin bu gidişle. 😂
images (24).jpeg

Aynen öyle eşimin hafta sonu bile yok çoğu zaman çalışır. Çalışmadan ama zengin koca bulayım gideyim eee o adam çalışmadan oraya gelmemiş mi seni ne yapsın.

Bazıları gerçekten hayata toz pembe bakıyor azıcık gözlerini açmaları lazım.
Aynen bizde o durumdayız çocukların geleceği için sende hamilesin hayırlı olsun 😇 zengin koca arayışı ne yazikki kötü sonuçlara götürür Allah korusun son pismanlikta payda etmez kızım yok ama olursa ona resmen çip takarim😂zaman kotu

Aynen bizde o durumdayız çocukların geleceği için sende hamilesin hayırlı olsun 😇 zengin koca arayışı ne yazikki kötü sonuçlara götürür Allah korusun son pismanlikta payda etmez kızım yok ama olursa ona resmen çip takarim😂zaman kotu
Amin canım sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşaallah🤲

merhaba kadınlar kulubu üyeleri :KK3: forumun estetik ve makyaj bölümünü uzun süredir takip ediyodum bu açtığım ilk konu derdimi arkadaşlarımla paylaşmaya utandım anonim olarak yazmak istedim. 3 ay sonra 21 olucam öğrenciyim normalde yurtta kalıyorum ama coronadan yurtlar kapandı martın ortasından beri ailemleyim. evde kaldığım süre boyunca çok daraldım ailemi seviyorum ama her gün para konusundan kavga tartışma çıkıyo küçük kardeşim bişey beğenip istiyo annem alsa ayrı tantana almasa ayrı yediğimiz yemeğin kullandığımız suyun hesabını yapıyoruz. ben gerçekten sıkıldım ailem çok çalışkandır babam yıllardır çalıştı hala her gün tarlayla tavuklarla uğşaır annem zaten hem evle ilgilenip hem 5 çocuk büyüttü onlar da ben de daha güzel hayata kavuşalım istiyorum

bu yüzden üniversite okumaya karar verdim ama tıp mühendislik hukuk gibi bi bölümde okumuyorum çok mu karamsarım bilmiyorum ama iş bulabileceğimden bile emin değilim. son zamanlarda aileme yük oluyomuşum gibi hissediyorum ablam 22 yaşında evlendi şuan arabası var ve kiradalar krediyle ev almayı düşünüyolar. ben de yavaş yavş hayatımı kurmak istiyorum ama istediğim gibi birini nasıl bulucam bilmiyorum :KK42: çok konuşkan sosyal biri değilim okulum da küçük şehirde devlet üniversitesi istediğim gibi birine rastlamadım. köyden etraftan beğenenler oluyo ama onları zaten eledim. ben artık maddi sıkıntı çekmek istemiyorum bu yüzden varlıklı biriyle evlenmek istiyorum yaşı tipi pek farketmez ( 70 yaşında dede de olmasın tabi:confused:) böyle biriyle nasıl tanışabilirim? instada bazen görüyorum ama pek güvenemiyorum sırf kızlara hava atmak için başkasının arabasında foto atanlar lüks mekanlarda 1 çay söyleyip mekanda story atanlar var. gerçekten varlıklı olan kişilerin de kızlar kapısında sıra olmuş bekliyo kendime sana mı bakar o diyorum. gerçek hayatta zaten köydeyim tanışabiliceğim bi ortam yok. artık sahibinden lüks arabasını satan numaraları fln aricam yani tanısmak icin :-) bazen çok yanlış ve sçma geliyo ama şuan tek çözüm yolu buymuş gibi duruyo sizce çok mu saçmalıyorum?
Bak benim babamda böyle çok çalışır ama ben okuyup iyi bir meslek sahibi olmak için kpss çalışıyorum ona ayakkabı alabilmek için. Sen ise bir zengin adam istiyorsun. İnsan neyi isterse onu bulur. Ama sonra pişman olursun. Otur derslerine çalış . Partime işe gir. Erkekler karşılıksız bir şey yapmaz . Kimse seni ailen kadar düşünmez. Lütfennn

çalış kendin kazan diyenler olmuş ben zaten şuan okuyorum elimden geleni de yapıyorum öyle çok güzel okullarda okumadım ama iyi kötü 4 yıllık üniversiteyi kazandım ilk kazandığımda da çok umutluydum önceki mesajımda da yazdım işe girebileceğimden emin olsam alacağım para hayatımı kurmama yetecek olsa zaten daha farklı olur. biriyle evlenicek olsam da ne olursa olsun tabiki tanımam gerekir görünüş benim için genel olarak çok önemli değil yaş farkı da anormal fazla olmadıkça sorun etmem. hiç sevmediğim karakterinden hiç hazetmediğim biriyle zaman geçirmek ben de istemem. insan yokluk görünce diğer şeyleri 2. plana atıyor bazen. kendi çalışmış bazı kadınlar da belki bu başarıyı elde etmek için cinsiyetini kullanmıştır, patron beğenip işe almıştır gibi çoğaltılabilir modeller sırf güzel doğdukları için zengin mesela. ben hiçbi özelliğini beğenmediğim adama sırf zengin diye yaranmam ama böyle yapan kızlar da vardır ben hepsine saygı duyarım. zengin erkekler de güzel genç kadın istiyor onlara da tepki göstermeli o zaman
👎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back