- Konu Sahibi sebnem1978
-
- #1.101
diyorum ya yemekle sorunum yok ekmek yemem salatayla geçinirim yağlı sevmem sadece bazı şeylerden vazgeçemiyorum o kadar onlarda çayı şekerli içerim arada çikolata yerim kompostolarımda biraz fazlaca tatlıdır o kadar
a.s.
Canım şekeri terketmek zorunda değilsin ki eczanelerde satılıyor stelva(karahindiba kökü) bu sakıncasız bir bitki ile üretilen doğal şeker kalorisiz ben onu kullanıyorum.Bugün erik kaynattım limonata yaptım hep o şekeri katıyorum tat farkı yok rahat rahat kullanyerimseniben
ya arkadaşlar gaza geldim okuyunca hemen ben de almalıyım inş spor yapamıyorum vaktim olmuyo diyordum ama evde bi yarım saat yeterli olcak sanırım. internette 80 civarında fiyatları daha uyguna bulurum inş..:sinifsinif:
80 çok fazla emin ol bulursun daha ucuzunu.bim e geliyordu ara sıra.bi de büyük marketlerde oluyo.45 e kadar düşüyo ama bulabilrmisin 45 lik bilmiyorum en fazla 60 ver bence :) netten bi de kargo parası eklenir 90-95 e gelir sana.
kurtköy kipayı ara canım. çarşamba günleri fiyatı 49,95e iniyo. servis araçlarıda var zaten. one body marka stepper için dersin telefondaki kişiye
bak güzelim bak kapıdan girerken sağ tarafa ilerliyosun önüne spor aletleri çıkıyo aa kalmamış diye telaş yapma sakın arakana dön reyonun orada devamı var :roflol:
500 yapıcam dedim 600 yaptım streçle çok terledim çokkkk eridiğimi hissettim sadece belden bacağa kadar sarıyorum ama bütün vücudum sırılsıklam oluyor streci tavsiye ederim üşenmeyin 3 kat fazla yarıyodur herhalde şimdi mışıl mışıl uyuyacağım
bildiğimiz streç mii evde kulladığımız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?