- 26 Nisan 2007
- 143
- 2
- 37
- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.081
arkadaşlar twist aletimin pedalları çok sert nasıl yapabilirim? vidaları gevşede biliyor muyuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
stepper'ın amortisörlülerdense gevşemez canımyasakkelimearkadaşlar twist aletimin pedalları çok sert nasıl yapabilirim? vidaları gevşede biliyor muyuz?
arkadaşlar twist aletimin pedalları çok sert nasıl yapabilirim? vidaları gevşede biliyor muyuz?
arkadaşlar herkese selam bu konuyu bugün baştan sona inceledim aynı aletten benimde var yaklaşık 2 ay önce sezeryanla doğum yaptım rejim yapamıyorum malum bebişimi emziriyorum sadece stepper yapmayı düşünüyorum 64 ile hamile kaldım sanırım 88 yada 89 ile doğuma gittim şu an 80 kilodayım çokmu erken bilemiyorum ama veremiyecekmişim gibi geliyor birde yaz olunca giymek istediğim hiç bir şey üzerime olmayınca doğum sonrası depresyon kapımda gibi inşallah bu alet işe yarar.
Öncelikle merhaba kızlar uzun zamandır nete giremedim sizleri ihmal ettiğim için özür diliyorum. Sevgili fındık kurdu hayırlı olsun allah analı, babalı sağlık ve neşe ile büyütsün.. Kilolarını öncelikle takıntı haline getirmemelisin. Takıntı stres yaratır psikolıojik olarak kilo veremeyebilirsin bu sefer. Bende öyle oldu çünkü. Akışına bırak düzenli spor yap, sakın sıkı diyet yapma. Her şeyi tüketmen gereken bir dönemdesin. İşin sırrı şu; Bir yediğini ertesi gün yemeyeceksin. Mesela bugün kırmızı et tükettin yarın tüketme sebze yemeği ye yada beyaz et. Bu spor işinde geçerli. Bugün aerobik yatın fazadelim yarın stepper yap. Bedenini bir şeye odaklama. Her gün şaşırt! Bebeğini emzirdikçe zaten kiloların gidecektir. Böylelikle hem sağlıklı beslenecek kilo vereceksin hemde bebişini sağlıklı besleyeceksin Dediğim gibi rahat ve disiplinli ol. Dediklerimi yaparsan zamanla kalıcı kilo kaybına uğradığını göreceksin a.s Ben 11 ayda 10 kg verdim mesela ve almadım baklavasına kadarda yiyorum. Önceden su içsem yarıyordu şimdi :roflol: Ne yersem yiyeyim kilo verecim diye kendi beynini odakla. Ama belirli bir hedefin olsun mesela, ben her şeyi yiyeceğim ve kilo vereceğim 60 kg olacağım.. gibi Görüşmek üzere a.s. kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
evet haklısın veremiyorum dedikçe veremiyorum aslında çokda bir şey yiyemiyorum sıcaktan dolayı daha çok kilo yapıcı komposto su ve çay içiyorum niye kilo yapıcı dersen çok şekerli seviyorum yemeklerle aram hiç iyi değil helede hamileliğimle kıyaslarsam hiç yemiyorum diyebilirim. aslında azimliyimdir ama bir kasvet çöktü üstüme iştee bu arada iyi dileklerin için teşekkürederimkaydirigubbakcemile3
aha sorun belli olsu şekeri azaltacaksın günde mümkünse 3 ana + 5 ara öğün yiceksin ana öğünlerde yediğin elini sıktığında yumruğun kadar olacak ara öğünden kastımda 4-5 badem, 1 elma gibi olacak.. + düzenli spor da yaptın mı bak bakalım kilocukalr yerinde duruyormu ? delikafadulden zemuszemus