- 23 Haziran 2009
- 237
- 6
- Konu Sahibi sebnem1978
- #1.121
hışır hışır etmiyo mu o CADIARZU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bi düşüneyim ben o kadar çok para verdim ki böyle şeylere luzumsuz yere alıp kullanmam diye almak istemiyorum bişey twiss bile dört sene sonra değerlendi twiss i aldıktan sonra koşu bandı falan aldım aslında gereksizmiş marifet yapmaktastreçle uğraşmak istemeyenlere sauna eşofmanı tavsiye ederim.ben ilk başta poşet kullanıp stepperla 3-5 kilo vermiştim ama verdikten sonra hiç korumaya çalışmadığım için aldım.şimdi 2 sene sonra tekrar başladım steppera ama bu sefer sauna eşofmanla daha rahat oluyo...
valla streç pek hışırdamıyor hem kullan bak etkisini görünce çıkan sesler duyulmaz olurhışır hışır etmiyo mu o CADIARZU
Bunu bi düşüneyim ben o kadar çok para verdim ki böyle şeylere luzumsuz yere alıp kullanmam diye almak istemiyorum bişey twiss bile dört sene sonra değerlendi twiss i aldıktan sonra koşu bandı falan aldım aslında gereksizmiş marifet yapmakta
valla streç pek hışırdamıyor hem kullan bak etkisini görünce çıkan sesler duyulmaz olur
Bu sabah 1000 adım yaptım tabii streçle sonra 20 dakika kayışa girdim 40 da mekik çektim akşam yine yapıcam en az 500 tabiiiii kızlar lahana yağı aldım kullananız vardı spora başlarken sürüp streç mi sarsam nasıl yapsam terlerken faydası olmaz gibi geliyor bana ama diyiverin hele netsemmmm
günaydın kızlar...siz de benim gibi haftasonu ipin ucunu kaçırdınız mı?
:kedi:
Evetttttt :kedi: Uzun zamandır 66kg da takılı kalmıştım pazar sabahı tartıldım ve bi baktım 65kg im. Mükafat olarak kahvaltıda 1 lavaş ekmek,kahvaltılıklar, patates kızartması saat 5 de sayısını hatırlayamayacağım kadar çok kek, akşamda 1 külah dondurma gece 1 tabak nohutlu pilav yiyerek takılı olan kilomu kutlayıp performansımın içine ...... tim. zemuszemus kendime sabah 1 haftalık ceza verdim tatlı,kek,börek,çörek ne varsa yasak sporda 5 gün olacak. bana anca paklar kafamçokkarıştı
ah be gülüm sen hakkaten abartmışın.. yok sana bu hafta içi hiç kaçamak klava:
yaz bitiyo biz haaaala zayıflıcaz yani pofff :sinifsinif:
ewet aynen kısa gore 4 kilo werdm ama 6 7 kilo gibi gorunuo ben bnu ne zaman 10 gun boyunca yapsam birden incelmeye baslıyorum.ben dun ilk defa sauna sortla denedim inanamadım sırılsıklam olmustu ici htta ic cmasrm bile sırılsıklamdı =)) hele ben bi muradıma erym bndan sora zayıflamak isteyen herkese 2 tawsiyem olcak stepper we sauna sort kaydirigubbakcemile2 sen kac kilosun ki hala dewam ediosun :uhm:sevgili essn
sakın hırsını kaybetme ben o 9 kiloyu verdim ama kimse 9 kilo verdigime inanmıyor herkez atıyosun kesin 12-13 kilo vermişssindir diyo çünkü hakkaten vücudu öyle sıkılastırıyo ki verdiginden daha fazla zayıflamıs görünüyosun ben dısarda üyüryüşe cıkıyorum inan bana steperda terledigim kadar terlemeyiorum 500 setini yapınca bile direk üstümüd egiştirip hemen dus alıyorum düşün yani 500 de bile nasıl terliyorum ya bide benim alt bacaklarım sanırım sekli degişti önceden karsıdan bakınca aynada alt bacaklarım (ayak bilegimden diz kapagıma kadar olan bölüm) karsıdan bakınca böyle dısa dogru etli görünürdü şimdi daha ortada ve düz görünüyor sanırım bacaklarımı biçimelndirdi bu alet hani bi zamanlar bi sort vardıya termal saouna sort diye işte onuda almıstım ben sonra attım yatagın altına bugün onu cıkartcam onu giycem öyle cıkcam steper ımn tepeisne o daha cok terlememe sebeb olcak ya göbek ve kalcaların üstündeki bel bölgesinde yaglar terl yoluyla daha rahat ericek incelcek insallah
çarşamba günleri düşüyo 49 tl ye