- Konu Sahibi sebnem1978
-
cnm merhaba öncelikle kusura bakma geç cevap yazıyorum internetim yoktu kaç günCulnur Selamlar..
İzmir'de nerden aldın aleti? CD'li falan olan versiyon daha iyi sanki dedim de onu mu alsam diyorum. bir de ne kadara aldın tabi
ben de burdaki yazıları okuyunca acayip gaza geldim.. 8 kilo aldım bacaklarım tombik oldular iyice
alıp ben de başlıcam vercem işallaaa kilolarımı da bacaklarım da incelcek!!! di mi
kullanmaya başlayalı daha 1 hafta bile olmadı ama deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
ben bu aleti pazar günü aldım fakat o gün çok yorulduğum için pazartesi başladım.:CüvCüv:
öyle hergün kendimi çok kasmadan yapıyodum.mirmirmirmir
mesela pazartesi 500, salı 700, çarşamba 800, parşembe 900 ve bugün 200 tane yaptım.kaydirigubbakcemile2
bu 5 gün içinde kızarmış köftemi de yedim, pizzamı da, patatesimi de, dondurmamı da.cokacimcoook
ve sonuç..
pazar günü dolu dolu 57 kilo gelirken bugün 55.5 - 56 arası gidip geliyorum.:teytey:
hatta gözlerime inanamadım tartıya tekrar çıktım sonuç yine aynı.delikafadulden
yani toplam 5 günde en az 1 kilo.kaydirigubbakcemile3
şebnemcim çok teşekkür ediyorum bu yazın için yoksa benim böyle bi aletten ne haberim olurdu ne de kilo vermeye tekrar başlayabilirdim.süprizzzzz
umutlarım tekrar yeşerdi diyebilirim.:1hug:
denemiş ve memnun kalmış biri olarak herkese tavsiye ediyorum.:hooray:
balçova kipadan 49 liraya aldım canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?