- 12 Aralık 2006
- 1.281
- 4
- 50
- Konu Sahibi sebnem1978
hihoyyyt ben gidip çiğli kipadan aldımmmmmmm.45 ytl ye . ilk 200 adımımı attım bile :sm_cool::sm_cool:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar şaka maka işe yarıyor mu bu alet ? bir de hangi bölgeler için daha uygun, bacak mı, kalça mı, kollar mı ?
beyazfrezya ya katılıyorum. sadece bacaklar için olduğunu düşünürdüm ama belimin yan taraflarından çok şikayetçiydim bi çıkıntı falan yoktu ama çok yumuşaktı genişti vs. şimdi yine avuçlamaya çalışıyorum eskisi gibi ama pek mümkün değil baya sıkışmışlar çünkühihoyyyt
leniciğim ben bu verdiğin 10 kg mı ne kadar zamanda ve nasıl verdiğini merek ettim anlatır mısın ?
Peki bu aletin degisik degisikleri var cok fark ediyormu yoksa fark etmeszmi, birde hepsinin el bandi yok, sizler o el bandini kullaniyormusunuz?
500 adimda kac kalori veriyorsunuz???
Kac dak da 500 adim atiyorsunuz???
Sizin aldiginiz twist , adimlari sirf asaga yukarimi atiyorsunuz? Yoksa yan adimda ata biliyormusunuz?
Baya merak ettim, bilgi verirseniz sevinirim.
67 den 63e düşene kadar nerdeyse hiç bişey yapmadım yani okul tatil olmuştu o yüzden öğlene kadar uyuyodum sonra tek öğün yiyodum günde baya sağlıksız verdim yanikaydirigubbakcemile3
sonra ekim gibi falan raductil kullanmaya başladım. diyet yapmadım. 2 ayda 63den 57ye düştüm.
sonra ilacı bıraktım 2 kilo daha verdim kendi çabamla 55 oldum ama sonra pastalar börekler falan iştah patlaması yaşadım 57 oldum tekrarkaydirigubbakcemile3
1 hafta önce bu aleti aldım ve yediklerime dikkat ederek kullanmaya başladım şimdi 55.5 kiloyumsüprizzzzz
leniciğim bu raductil hakkında araştırma yaptımda çok sağlıksız olduğunu öğrendim.hatta yan etkileri çok ve kalıcıymış.bi arkadaşımda çarpıntı,sinir,uykusuzluk ve demir eksikliği yaptı.nasıl cesaret ettin bunu kullanmaya? sende bir zarar vermemiştir inşallah?
Bendede var bur reductil, gerci tarihi gecmis, ama bi hafta falan kullnayaim diyorum fakat cok korktum, reductil adina cikan yan teshirlerden dolayi, 2-3 kilo icin sagligimdan olmak istemem yani.
Peki bu aletin degisik degisikleri var cok fark ediyormu yoksa fark etmeszmi, birde hepsinin el bandi yok, sizler o el bandini kullaniyormusunuz?
500 adimda kac kalori veriyorsunuz???
Kac dak da 500 adim atiyorsunuz???
Sizin aldiginiz twist , adimlari sirf asaga yukarimi atiyorsunuz? Yoksa yan adimda ata biliyormusunuz?
Baya merak ettim, bilgi verirseniz sevinirim.