- Konu Sahibi sebnem1978
-
Canım zayıfladığında ne kadar mutlu oluyorsun değil mi ?
Bak ben 10kilodan fazla verdim, istediğim vücuda sahip oldum. O kadar mutluyum ki anlatamam sana, Sen de biliyorsun ki hareket etmeden erimiyor bu yağ denen meretler :roflol:
Ben güveniyorum sana, sen de böyle mutlu olmak için elinden geleni yapıp sonucunu alacaksın.
Ayrıca avatarına bayıldım süper kaydirigubbakcemile3
Sadece yediklerime dikkat ettim ve nivea body hareketlerini yaptım canım.
Arada lahana yağı, sirkeli su gibi takviyeler de aldım tabi
Helal olsun sana bacummm :lepi:
O gazı kendime verebilsem bir de :roflol:
ben bir haftadir yapiyorum.ilk 600 adim atarak basladim bir hafta boyle devam ettim.
bu hafta da gunde iki kere 600 er adim atacagim bakalim bu haftada duzenli yapacagim ve sonuç ne olacak.
ben de aranıza yeni katıldım, beni de alın etim sizin kemiğim benim olsun kaydirigubbakcemile2
ama şu aleti izmirde en ucuza nerde bulabilirim birileri fikir versin?! kipada hala var mı acaba 45'e?? ben 100milyor vermek istemiormannem alcan yine kalcak diyo zaten, bana destek olunsenağlama
merhaba hatice27 bir haftada bir farkklilik varmi kilo kaybi yada incelme
a.s.
hoşgelmişsin şekerim.izmir kipaları bilmiorum ama istanbul kipada haftasonu arkadaşım gitti almak için 80 tl olmus.ama o da çok bişi deil.
bence al bu aletten çok faydasını görürsün hemen ayağının altında istediğin yere götür koy.aklına geldikçe çık üstüne at adımını bacakları güsel çalıştırıor.bence verilen paraya değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?