- 8 Şubat 2012
- 567
- 5
-
- Konu Sahibi simgem7137
çok güzel, tam olarak istediğim böyle bir karın. ama çokkk çalışmamız gerek çokkk
spor salonuna gitmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü iş bana kalsa üşenip ihmal ederim gibi geliyor. spor salonunda hem arkadaşlarımı görüyorum muhabbet güel hem de beni motive ediyor. ağırlık çalışıp bırakma olayına gelince, evet haklısın, ağırlık çalışıp bırakanlarda sarkmalar olabiliyormuş ben de duydum, ancak antrenörün bana yazdığı programda ağırlık çalışması da var ve işin açıkçası aletlerle çalışmak baya eğlenceli. gittiğim spor salonunda kapalı ve açık havuz var, yaz kış yüzebiliyorum. su gerçekten rahatlatıyor ayrıca yüzme ile her kası esnetip çalıştırabiliyormuşuz.
ben pilates seanslarına da katılıyorum ancak halen doğru nefes alabilmeyi öğrenebildiğimi söyleyemem. bazen zor hareketlerde kendimi nefesimi tutarken yakalıyorum :) antrenör de uyarıyor bazen füüüü diye nefes ver nefes almayı unutma diye ama bana komik geliyor nedense :S
pilates duruş bozukluklarını da düzeltiyor zaman içerisinde diye okumuştum biyerlerde. gerçekten doğru mu? uzun zamandır pilatesle uğraşanlar, gerçekten de daha mı dik duruyorsunuz? boyu bikaç santim uzayanlar bile oluyormuş, deneyimlerinizi paylaşır mısınız kızlar
Eki Görüntüle 566947
egzersizlerin hareketli olanlarını yüklemeye çalışıcam kızlar
Selam ben plates geçen aylarda yapıordum şimdi egzersiz yapmadan 20 dk once esnemek ısınmak için yapıyorum.
Bende genetik olarata kalçaya alıyorum altım buyuyor yani kilo alınca Saolsu bir kaç çatlakta var en azından Sıkı olup onları göze batırmamaya çalışıyorum.
ki okadar işe yarıyorki. muhteşemm. Bende bacak içi dışı arkadası kalça ve karın hareketleri yapıytorum 1 adet 8 kıloluk dambılım var . onunla squat hareketini yapıyorum bacak içlerim inanılmaz sıkılaştı. Şimdi basen sorunum var öff. sonradan fırtladı bunlada bu sene onlarıda yürüyerek eriticem. Ama hareketlere devam haftada 4 gun egzersiz yapıyorum 1 saat. Zorluyorum kendimi Çünkü uzun zamn oldu yapalı artık dahada kasları bellirgenliştirme Aşamasındayım. inşallah yaza kadar basenlerimde gider. Ben basenlerim içn şu hareketi yapıyorum ;
Köpek pozisyonu dediğmiz pozisyonda ayağımı açıp kpatıyorum kaldırıyorum baya. Sonra diğer taraf. Bacak içide baya sıkılaşıyor. Sonra Ayakta bir sandeyleye ellerimin ucuyla tutunup Önce sol bacagımı belimi kırmadan kaldırıp ındırıyorum 25 er defa buda çok işe yarıyor.Siz neler yapıyorsunuz
Evet ebnde bu sene inşallah basenlerimden kurtulursam rahat rahat giycem bıkınıyı zaten kule giibi uzun bacaklaırm yok 170 boyum . Birde altım buyuk ustum kuçuk şekilsiz olsun istemiyorum. Oyüzden bu konulardada inatcıyımdır. İnşallah yaza kadar. :) Ben buldumpaylaştım bir kaç tane. Yazım basenli ve eger erirse basensiz halimide paylaşıcam size alttımıhoşgeldin kedi35..aynı sorun bende de var aslında zayıfım ama kilo alınca basenlerim çıkmaya müsait oluyo..pilatese başlayınca çok düzeldi.. bikini giyerken çekinirdim şimdi çok rahat giyiyorum pilates sayesinde..herkes niye yapıyosun gerek yok diyor ama zten yaptığım için böyleyim diyorum..bi çok arkadaşım da başladı..cnm güzel egzersiz resimleri buldum hareketli ama buraya yüklenmiyor..araştırıp başkalrını yükliycem
Selam ben plates geçen aylarda yapıordum şimdi egzersiz yapmadan 20 dk once esnemek ısınmak için yapıyorum.
Bende genetik olarata kalçaya alıyorum altım buyuyor yani kilo alınca saolsu bir kaç çatlakta var en azından sıkı olup onları göze batırmamaya çalışıyorum.
Köpek pozisyonu dediğmiz pozisyonda ayağımı açıp kpatıyorum kaldırıyorum baya. Sonra diğer taraf. Bacak içide baya sıkılaşıyor. Sonra ayakta bir sandeyleye ellerimin ucuyla tutunup önce sol bacagımı belimi kırmadan kaldırıp ındırıyorum 25 er defa buda çok işe yarıyor.Siz neler yapıyorsunuz
Evet ebnde bu sene inşallah basenlerimden kurtulursam rahat rahat giycem bıkınıyı zaten kule giibi uzun bacaklaırm yok 170 boyum . Birde altım buyuk ustum kuçuk şekilsiz olsun istemiyorum. Oyüzden bu konulardada inatcıyımdır. İnşallah yaza kadar. :) Ben buldumpaylaştım bir kaç tane. Yazım basenli ve eger erirse basensiz halimide paylaşıcam size alttımı
İnşalllllah :)VALLA HARİKAYMIŞ RESİMLER ŞU ELLERDE AĞIRLIK OLANINI DENİYCEM İŞE YARIYCAĞINDAN EMİNİM..aziliysen olur cnm..istersek yapamayacağımız hiçbirşey yok..yazın bikinleri giyip :118:salına salına güvenle dolaşıcaz
İnşalllllah :)
Boyum 1.70bu arada boyumuzu da ölçelim kızlar değişimleri yazarız buraya
Boyum 1.70kilom 50-51 göğüs 75- kalça 90- bel 62
hyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkızlar naptınız yaptınız mı bugün pilates?
hyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
akşam akşam agır egzersiz yapılmaz :) sabah aç karnına