zayıflamadan vücudunu sıkıştırmak isteyenler buraya

simgem7137

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
567
5
kızlar mrb ben 1 yıldır pilates yapılyorum ve çok faydasını gördüm boyum 1.70 ve 56 kilo olduğum için zayıflama gibi bi derdim yok ama vücudumun ilerleyen zamanlarda deformasyona uğramaması için şimdiden pilatese başlamaya karar verdim..yapılasal olarak kilo alırsam hemen kalçadan alıyorum bende kalçaya yönelik egzersizler yapıyorum..gerekli aletleri edindim..ebru şallının dvdeleri işe yarıyor bence..hem yürüyüşle birlikte yapıldığında sağlıklı olarak kilo da verdiriyormuş sıkılaşarak kilo vermek isteyenlere söyliyim..ayrıyetten sizin deneyimlediğiiniz ve iyi sonuç aldığınız egzersiz türleri var mı..tabi aslında beslenme de çok önemli..deneyimlerimizi paylaşalım mı ..

selam,
ben spor salonuna gidenlerdenim. kilo problemim yok, hatta "birkaç kilo alsan olur" şeklinde tepkiler alıyorum. açıkçası, spor yapmak zihnimi boşaltmama ve stresle başetmeme yardımcı oluyor. ayrıca sarkmadan ve elden ayaktan düşmeden iyi bir orta yaş ve yaşlılık dönemi geçirmeme yardımcı olacak diye düşünüyorum :) haftada iki kez pilates ve haftada 2-3 kez ağırlık çalışıyorum, yüzüyorum..

slm antihistaminik hoşgeldin..ne güzel proglamlı bir şekilde yapmak gibisi yok tabi ki..ben spor salonlarından pek hoşlanmıyorum nedense..aslında egzresizleri bilinçli yapmak adına en güzeli senin yaptığın.. yalnız bende evde dvdilerle dahi yaptığımda çok yararını gördüm paylaşmak istedim..ağırlık çalışman da ilgimi çekti..ağırlık çalışıp daha sonrasında bıraktığında sıkıntı oluyormuş diye duydum..tabi devamlı olarak yapıcaksan sorun olmaz..bu arada ivana sertte ağırlık çalışanlardan..çok sıkı bi vücuda sahip yaşına göre..ha birde yüzüyorum demişsin yaz kış mı havuzda falan galiba dimi? en iyi spor yüzme aslında ama yaz dışında mümkün olamıyor benim için

bende varım

6-7 ay önce aldım
ve denedım bıraz
sıkıldım ve bıraktım sonraD
bu aralar aklımdaydı hep
planlı olursa süper olur kutunun arkasında bir sürü hareket resmi var
resmını çekip atayım size

Son düzenleme:

ne güzel olur saol surrender..spor sabır gerektiren bi aktivite zamnla sonuca ulaştığın için caydırıcı olabiliyo ama sonuçları görmeye başlayınca o duygu seni daha da motive ediyo..bir ay sonra anlamaya başlıyosun vücudundaki değişiklikleri kalçam daha kalkık ve yuvarlak oldu kalçaya yönelik egzersizler sayesinde çok yararını gördüm..hareketleri bölgesel olarak yapabilme şansın olduğu içinde ayrıca güzel

benim kilo ve vücut konusunda sorunum yok canım
sıkılaşsın ve spor olsun dıye yapmak ıstıyorum..birazdan pozisyonların resımlerını atıcam
sende paylaşırsan sevınırım

Evet ya gerçekten plates çok ise yarıyor özellikle karın egzersizleri yaptığımda aynı gün içinde karnımın sıkılastıgını hissediyorum

benim kilo ve vücut konusunda sorunum yok canım
sıkılaşsın ve spor olsun dıye yapmak ıstıyorum..birazdan pozisyonların resımlerını atıcam
sende paylaşırsan sevınırım

evt cnm benimde isteğim bu..ebru şallının dvd fotoğrafları var ama buraya nasıl yükleniyor bilmiyorum bi bakıcam şimdi

Evet ya gerçekten plates çok ise yarıyor özellikle karın egzersizleri yaptığımda aynı gün içinde karnımın sıkılastıgını hissediyorum

evt nazcım vücut tipine göre egzersizler var ve bölgesel olarak vücudundan şikayetçi olanlar için birebir pilates..genel olarak yapılan pilatesten sonra öyle kasılmalar oluyorki vücutta..vay be burdada kas mı varmış diyorum bazen.. her yeri çalıştırıyor

saol tatlım paylaşımın için..büyük top bayağı işe yarıyor hareketleri hem kolay hem verimli yapıyorsun..pilates çemberi küçüp top ve lastikte var bende sen edindin mi cnm..bu arada resimleri nasıl yükledin

Bu hareketleri yaparken ebru gibi füüüüü lememiz gerekiyomu

evt beyzacım biraz fazla uzatıyo arada ekrana göz kırpıyo falan kopuyorum ..ama insan moda giriyo..bende tv 8 in videoları var ebrunun eski programından indirmiştim..keşke yine başlasa..nefessiz bi işe yaramayacağını söylüyorlar ana prensibi buymuş..ama ebruda bi gram yağ yok iki çocuk annesi bu da bi gerçek

Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun

Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun

o kadar paran olsun yeme başlarım oyle hayata
kocamla pirates yapamıyorum demişti yaaa.

Ben platesi dvd lerden yapıyorum ama yanılmıyorsam ebru şallı nin sabah saat 10 da tv kanalinda plates programı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…