- 8 Şubat 2012
- 567
- 5
-
- Konu Sahibi simgem7137
selam,
ben spor salonuna gidenlerdenim. kilo problemim yok, hatta "birkaç kilo alsan olur" şeklinde tepkiler alıyorum. açıkçası, spor yapmak zihnimi boşaltmama ve stresle başetmeme yardımcı oluyor. ayrıca sarkmadan ve elden ayaktan düşmeden iyi bir orta yaş ve yaşlılık dönemi geçirmeme yardımcı olacak diye düşünüyorum :) haftada iki kez pilates ve haftada 2-3 kez ağırlık çalışıyorum, yüzüyorum..
bende varım
6-7 ay önce aldım
ve denedım bıraz
sıkıldım ve bıraktım sonraD
bu aralar aklımdaydı hep
planlı olursa süper olurkutunun arkasında bir sürü hareket resmi var
resmını çekip atayım size
ne güzel olur saol surrender..spor sabır gerektiren bi aktivite zamnla sonuca ulaştığın için caydırıcı olabiliyo ama sonuçları görmeye başlayınca o duygu seni daha da motive ediyo..bir ay sonra anlamaya başlıyosun vücudundaki değişiklikleri kalçam daha kalkık ve yuvarlak oldu kalçaya yönelik egzersizler sayesinde çok yararını gördüm..hareketleri bölgesel olarak yapabilme şansın olduğu içinde ayrıca güzel
benim kilo ve vücut konusunda sorunum yok canım
sıkılaşsın ve spor olsun dıye yapmak ıstıyorum..birazdan pozisyonların resımlerını atıcam
sende paylaşırsan sevınırım
Evet ya gerçekten plates çok ise yarıyor özellikle karın egzersizleri yaptığımda aynı gün içinde karnımın sıkılastıgını hissediyorum
kızlar bunlar poziyonlar
...netten pozısyon ısmını yazıp ne işe yaradığını okuyabılırsınız. Eki Görüntüle 566572 Eki Görüntüle 566573 Eki Görüntüle 566574 Eki Görüntüle 566575 Eki Görüntüle 566576 Eki Görüntüle 566577
Bu hareketleri yaparken ebru gibi füüüüü lememiz gerekiyomu
Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun