zayıflamadan vücudunu sıkıştırmak isteyenler buraya

hyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam akşam agır egzersiz yapılmaz :) sabah aç karnına

bugün yaptınız mı dedim zaten cnm ayrıca sabah vakit bulamayan lar için ki çalışma hayatında bu çok zor.. akşamüzeri 6 7 gibi yapmakta da sakınca yok diye biliyorum cnm eğitmenler söylüyolar..yeterki yemek yedikten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalı..tabi 7 dan sonrası sakıncalı olabilir dediğin gibi

hyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam akşam agır egzersiz yapılmaz :) sabah aç karnına

bugün yaptınız mı dedim zaten cnm ayrıca sabah vakit bulamayan lar için ki çalışma hayatında bu çok zor.. akşamüzeri 6 7 gibi yapmakta da sakınca yok diye biliyorum cnm eğitmenler söylüyolar..yeterki yemek yedikten en az 1.5 saat sonra spora başlanmalı..tabi 7 dan sonrası sakıncalı olabilir dediğin gibi

vaaaaay güzel set ama yapıcak insan lazım tabi

evt cansu aslında başlayıp bir hafta kadar sebaatkar davranınca pilatesten vazgeçemiyorsun yetrki vücudun daki o değişmelri hisset..kesinlikle işe yarıyor..şimdi vücutlar düzgün tabi yaşımız genç ama vücutta bir on yıl sonra başlayan deformasyonları görünce geç olmuş olucaz bence şimdiden yer çekimine meydan okuyabiliriz pilates bunun en güzel ve en zararsız yolu

Kızlar benim üst bacaklarım çok kalın, kalın derken kaslı değil ya da kemiğim iri değil bildiğiniz bıngıl bıngıl nasıl eritebilirim o bölgedeki yağları. Bisiklete binmek kas yapar diyorlar. Evet bende hafif kas da olsun istiyorum ama tabiki inceldikten sonra yardım edin lütfen

Kizlar gercekten onemli bi konu en son hadisenin bile spor salonlarinda zyiflayip goguslerini sarktigini okudum.

cnm pilatesten sonra kırk dakikaklık bir tempolu yürüyüş sıkılaşarak zayıflamayı sağlıyor ama tabi iyi bi beslenme programıyla birlikte olunca daha etkiliymiş..

Kizlar gercekten onemli bi konu en son hadisenin bile spor salonlarinda zyiflayip goguslerini sarktigini okudum.

evt zaten düşününce pilates yapan ünlüleri vücutları diri ..hatta bazılarının kaç yaşında olduklarını birtek yüzlerinden anlayabiliyosun..

kızlar bende zayıf ama sarkık karınlı ve yürüyünce bacağı sallananlardanım. ama yaz geliyor ya tutuştum resmen. ben callenistic ve lessie yürüyüşü yapıyorum (3 mil ) gercekten okadar iyi geliyor ki anlatamam. 1 haftada kalçam bile farketti. ben 2 günde bir yandan boy aynasında resmimi cekiyorum ordan bile belli oluyor fark tavsiye ederim..

evt cnm yürüyüş çok iyi geliyor iç bacaklarla kalçalara özillikle..ne çok hızlı ne de çok yavaş yürüyüşler olucak ve 40 dk en ideal süre bende hızlandırdım bu ara pilatesi günde bi saate çıkardım..40 dk da yürüyüş gerçekten 1 haftada farkediyo bu tempoda sıkılaşmamak imkansız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…