zayıflamadan vücudunu sıkıştırmak isteyenler buraya

Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun

aynen düzgün nefes almayınca vücut açılamıyo ve de egzersizler bi işe yaramıyor insanlarda belki bu yüzden bi işe yaramıyo diyip bırakıyo..bende ilk denediğimde bu egzersizlar kolay :KK8:
ne işe yarıycak diye burun kıvırmıştım ama yaptığım günün ertesi koltuğa oturamadığımda işte benim sporum bu dedim:KK8:

$ebru_salli_pilates_hareketleri-300x300.jpg
bu egzersizlerin bi kısmı daha açıklayıcı olanlarını bulmaya çalısıcam

$ebru.jpg
bu hareket karın kasları için topun üstündede yapılıyo ve beli inceltiyo..mekik çeker gibi ama başını kolunun altına alarak bi sağa bi sola döndürüyosun.. gücü karından alarak

o kadar paran olsun yeme başlarım oyle hayata
kocamla pirates yapamıyorum demişti yaaa. :KK9::KK9::KK9:

ay çok hoşsun güldürdün beni cnm ya..evt harun tanda kapılmış ebruya baya baya karın kasları var adamın..kolay kolay da çıkmaz o kaslar en zor oluşan kaslarmış erkekte..ama işte sonucu alınca inan gözün yemek falan görmüyor..biz it olalım yeter ya ben çokta kas görünsün delisi değilim..sadece ilerleyen zmanda sallanmasın oramız buramız bunalıma girmeyelim dimi:KK55:

kızlar burdan egzersiz fotoları paylaşalım çünkü pilateste pek çok hareket var..birde platese başlayanlar deneyimlerini yazarsa çok sevinirim..herkesede klavuz görevi görebiliriz

Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun

kesinlikle haklısın. doğru nefes almak yağ yakımı için de gerekli diye biliyorum.

slm antihistaminik hoşgeldin..ne güzel proglamlı bir şekilde yapmak gibisi yok tabi ki..ben spor salonlarından pek hoşlanmıyorum nedense..aslında egzresizleri bilinçli yapmak adına en güzeli senin yaptığın.. yalnız bende evde dvdilerle dahi yaptığımda çok yararını gördüm paylaşmak istedim..ağırlık çalışman da ilgimi çekti..ağırlık çalışıp daha sonrasında bıraktığında sıkıntı oluyormuş diye duydum..tabi devamlı olarak yapıcaksan sorun olmaz..bu arada ivana sertte ağırlık çalışanlardan..çok sıkı bi vücuda sahip yaşına göre..ha birde yüzüyorum demişsin yaz kış mı havuzda falan galiba dimi? en iyi spor yüzme aslında ama yaz dışında mümkün olamıyor benim için

spor salonuna gitmek zorunda hissediyorum kendimi çünkü iş bana kalsa üşenip ihmal ederim gibi geliyor. spor salonunda hem arkadaşlarımı görüyorum muhabbet güel hem de beni motive ediyor. ağırlık çalışıp bırakma olayına gelince, evet haklısın, ağırlık çalışıp bırakanlarda sarkmalar olabiliyormuş ben de duydum, ancak antrenörün bana yazdığı programda ağırlık çalışması da var ve işin açıkçası aletlerle çalışmak baya eğlenceli. gittiğim spor salonunda kapalı ve açık havuz var, yaz kış yüzebiliyorum. su gerçekten rahatlatıyor ayrıca yüzme ile her kası esnetip çalıştırabiliyormuşuz.

ben pilates seanslarına da katılıyorum ancak halen doğru nefes alabilmeyi öğrenebildiğimi söyleyemem. bazen zor hareketlerde kendimi nefesimi tutarken yakalıyorum :) antrenör de uyarıyor bazen füüüü diye nefes ver nefes almayı unutma diye ama bana komik geliyor nedense :S

pilates duruş bozukluklarını da düzeltiyor zaman içerisinde diye okumuştum biyerlerde. gerçekten doğru mu? uzun zamandır pilatesle uğraşanlar, gerçekten de daha mı dik duruyorsunuz? boyu bikaç santim uzayanlar bile oluyormuş, deneyimlerinizi paylaşır mısınız kızlar :KK66:

X