- 8 Şubat 2012
- 567
- 5
-
- Konu Sahibi simgem7137
Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun
Evet kızlar netten baktım şimdi beyaz tv de başlamış ebru şallı ile plates programı sabah saat 10 da
o kadar paran olsun yeme başlarım oyle hayata
kocamla pirates yapamıyorum demişti yaaa.
Bu konu taşınır :)
Evet ya ben önce nefes alıp vermeyi çokta onemsemıyordum sadece egzersizleri yapıyordum ama doğru nefes çok önemli doğru nefes aldığında vucudun direnci yerinde oluyor kendini daha iyi hissediyorsun
slm antihistaminik hoşgeldin..ne güzel proglamlı bir şekilde yapmak gibisi yok tabi ki..ben spor salonlarından pek hoşlanmıyorum nedense..aslında egzresizleri bilinçli yapmak adına en güzeli senin yaptığın.. yalnız bende evde dvdilerle dahi yaptığımda çok yararını gördüm paylaşmak istedim..ağırlık çalışman da ilgimi çekti..ağırlık çalışıp daha sonrasında bıraktığında sıkıntı oluyormuş diye duydum..tabi devamlı olarak yapıcaksan sorun olmaz..bu arada ivana sertte ağırlık çalışanlardan..çok sıkı bi vücuda sahip yaşına göre..ha birde yüzüyorum demişsin yaz kış mı havuzda falan galiba dimi? en iyi spor yüzme aslında ama yaz dışında mümkün olamıyor benim için
Eki Görüntüle 566594
bu da ebrunun karın kasları
Simge ablacım konunuz çok güzel olmuş, hayırlı olsun:) Ben de takip edicem.