Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Sanirim vucudun sıkı canim ya soyledigin rakami cok fazla gosterdigin soylenemez maşallah hadi bakalim azinle devamm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaş 25 iş bitmiş:😆 1 60 boy 73 kilo doğumda aldım kilo 11 aylık oğlum var

Allah bagislasin yaa masallah. Vallahi senin bi kazancin var allahtan bizde bisey yok bj kilolaarr neyse yaa zaten zayiflicaz biiiz :) citirik oluncada senin bebişi sevmeye gelirizz artik

Insallah yaa baslayalim bakalim onun haricinde mekik birde isinmak icin ip atlarim diye düşünüyorum

Amin sagol canım.yani pes etme yeter verirsin inş. Beklerim gelin sevmeye tosunumu😊😊

Amin sagol canım.yani pes etme yeter verirsin inş. Beklerim gelin sevmeye tosunumu😊😊

Sizden aldigim güçle pes etmicem. Diyorum ki kendime arkadaslara sözüm var sonuna kadar direnecegim :) buda motive ediyor beniii iyi oluyor yahuu iyii

Iftar
Mercimek çorbası
Dible
Patlıcan oturtma
Salata

Iftardan 1 saat sonra Mısır püskülü çayı ve bol su

iPhone'den gönderildi.

Son düzenleme:
Benim iftarimdaaa Bi kase bol etli kuru fasulye iki uc kasik pilav vee bool salata yedimm kizlarr

Iyi iyi guzel begendim kuru fasulyeyi hic sevmem aslnda :)

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Menude olunca yedik iste zaten sahurda hic birsey yiyemiyorum ya bakliyat ihtiyacini karsiladim bi nevii iyi oldu idare eder benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…