Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

darkbaby

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
185
13
18
Bursa
Merhaba kızlar henüz buraya yeni katıldım.Ve kabul edeyim ki tek başına hic birsey yapmasını seven biri değilim.Bu yuzden bana destek olcak ona destek olabilcem birini arıyorum suan 73 kg yim ve boyum 1.55 cok fazla bir kilom var herkes kilomla ilgili eleştiri yapıyor ve bu hoş değil aslında kendimi bildim bileli kilolu bi insandim ama artik bu insana veda edip yeni bir başlangıç yapmak istiyorum sizi de davet ediyorum..Yardımcı oldugunuz icin simdiden Teşekkürler. .. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bir kaç gün önce katıldım güzel paylaşımlar var insanı motive ediyor diyet öykülerini okumanı tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okuyorum canım o kadar çok var ki maşallah :) cok guzel zatiflamislar

merhaba canım neden bir takıma katılmıyorsun? orada çok daha başarılı olacağına inanıyorum ben hem yanlız olmazsın :) bende 6. takıma yeni katıldım sen de bir takıma katılmalısın :)

kolay gelsin canım umarım hedefine ulaşırsın sevgiler

Aradığın arkadaş olmaya talibiiimmm.. bende herzaman tombik bir insan olmusumdur hani cok iri durmasamda arkadaslarin tombikcik diye sevdikleri biriyim. Ama artik bilhassa sağlık icin zayiflamak şart bana. 1.63 boyundaa 77 kiloyum. Hemen hemen 1 senedir 75-78 dolanir dururum ne düşer kilom bunlardan nede yükselir ama artik su 75i düşürmem laziiiimmmmm...

Fatmagnur cum o zaman gel birlikte zayiflayalim hem birbirimizi en iyi anlayan yine biz oluruz dediğin gibi tombisim diye sevilmek yerine maşallah çıtır bi kız oldun fıstık gibisin denmesini istiyorum artik

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Miss_wong canım sağolasın yardımcı olduğun icin teşekkür ederim

Hadi bakalım birlik olmak teklikten iyidir tek olunca kesin olarak fazla surmuyordu bu şekilde daha cook guclenelim insallahhhh tığ gibi olalim tabiri caizse :)

Inşallah canim ozelden mesaj da attim sana ordanda ki nusuruz buraya ilk ve son hallerimi paylasiriz artik arkadaslarla

Canm Merhaba. .istersen emin ol başarabilirsin. Kesinlikle erteleme.. bak ben iki senedir kk ya üyeyim. Her ay bir kilo bile vereyim şimdi kilo problemim olmayacaktı. Hep erteledim kendimi kandirdim. Hep bayramdan sonra yok yılbaşında da yiyim de ondan sonra yok efendim doğum günüm bi geçsin. .. yani bugün demelisin. . Sen zaten baslamissin canm ama.. Bu yazdıklarım aklından çıkmasın hiç bi zaman pes etme . Kendine küçük hedefler koy .. mesela bayram mi var en yakın yada birinin doğum günü şu güne şu kadar vericem de kendine söz ver... ve basar. ...

Takipteyim seni inşallah güzel kilolar verip çıtır bi bayan olacaksın. Bu arada yaşın kaç

Miss_wong canım sağolasın yardımcı olduğun icin teşekkür ederim

rica ederim canım bende vaktim oldukça gelmeye çalışacağım buraya size destek olmak için :)

hadi hep birlikte atalım bu kiloları

Miss_wong gel canim hep birlikte destek olalim ne tatli insanlarsiniz oyyy ya

Basliyoruz inşallah yaa gidecek kilolar :)))

Aynen bebegm ben zaten cok yemk yemyorm ama duznsz bsledm icin her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…