Zayıflama arkadaşı arıyorum..Bizde başarı öykümüzü yazalım

Merhabaaaa nasilsiniz canlarim

samsung s3 tarafından gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405372042803.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 57
Menude olunca yedik iste zaten sahurda hic birsey yiyemiyorum ya bakliyat ihtiyacini karsiladim bi nevii iyi oldu idare eder benii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi olmus canim iyi tok tutar hem seni

Tombik yanaklara yazik olacak yahu :) bilirim etraftakilerin oyun yeridir o yanaklar

Yanaklar gidince genç oldugun tatliligin altindada bi guzellik oldugu cikacak bu yani daha guzeel

Tombik yanaklara yazik olacak yahu :) bilirim etraftakilerin oyun yeridir o yanaklar

Vallahi yaa aynen öyle onlar yuzunden bole oldu zaten yanaklarimi asila asila :) zayiflarsan ben kimi yastik yapip yatcam diyo arkdasm bosver sen bole daha guzelsin diyo :) tabi yagm bol oldgndan kislarida usumuyorum cok sicagm kime sarilip isincam ben diyo :) surat asiyo deli

Yanaklar gidince genç oldugun tatliligin altindada bi guzellik oldugu cikacak bu yani daha guzeel

Aynen oyle hic degilse ben daha cok sevicem kendimi onlara yaramicak belki ama aynaya baktiginda insann mutlu olmasi gibi bisey var mi ya

Tombik tombik geziyorlar pesimde benimkilerde zayifladiginda ne dicez diyip üzülüyorlar amaan kiz herkeslerde kendini düşünüyor. Biz zayiflayalimda su zayiflayamassin diyenlerin bi agzi acik kalsiin

Kuzular isterim ama ben tesetturluyum herhangi bi yere fotograf atma gibi bi aliskanligimda yok ondan atamiyorum size benziyorum ama beyaz tenli tombik yanaklii biseyim iste

Anladım canım :)

iPhone'den gönderildi.

Simdi size kucuklumu atcam bakalm bana benziyor mu

Eklentiler

• $1405373959266.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 50

Him canm rahat edemiceksen atma tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…