Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menude olunca yedik iste zaten sahurda hic birsey yiyemiyorum ya bakliyat ihtiyacini karsiladim bi nevii iyi oldu idare eder benii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabaaaa nasilsiniz canlarim
samsung s3 tarafından gönderilmiştir.
Merhabaaaa nasilsiniz canlarim
Ama sen çok tatlısın
iPhone'den gönderildi.
Cok tatlisin masallahhh )
Tombik yanaklara yazik olacak yahu :) bilirim etraftakilerin oyun yeridir o yanaklar
Yanaklar gidince genç oldugun tatliligin altindada bi guzellik oldugu cikacak bu yani daha guzeel
Çok tatlisiniz sizzz seker gibii :)
Vallahi yaa aynen öyle onlar yuzunden bole oldu zaten yanaklarimi asila asila :) zayiflarsan ben kimi yastik yapip yatcam diyo arkdasm bosver sen bole daha guzelsin diyo :) tabi yagm bol oldgndan kislarida usumuyorum cok sicagm kime sarilip isincam ben diyo :) surat asiyo deli
Kuzular isterim ama ben tesetturluyum herhangi bi yere fotograf atma gibi bi aliskanligimda yok ondan atamiyorum size benziyorum ama beyaz tenli tombik yanaklii biseyim iste
Kuzular isterim ama ben tesetturluyum herhangi bi yere fotograf atma gibi bi aliskanligimda yok ondan atamiyorum size benziyorum ama beyaz tenli tombik yanaklii biseyim iste