- 14 Mart 2014
- 271
- 481
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Yok kuzum aynen liste veriyorum arada kaçamak olursa yine yazarım olmadı.Kalbimmavi kuzucuuum nasilsin? Nasil gidiyor? Kacamak yok degil mi? Bir hedefin vardi unutmadin degil mi? Ne zaman kacamak yapacak olursan aynaya bak once uzun uzun. Ustune cayarsin emin ol.
Türk kahvesi daha iyi bebeğimKızlar sizce sade türk kahvesi içmek mi daha iyi yoksa klasik nescafe falan içmek mi
Sevindim iyi gitmesine. Bakmadim aralara. Bi bakim neler yapmissin. Ben de iyiyim. Ozel gunum geliyor ne yapacagim bilmiyorum tatli krizim baslar benim. Cikolata yememem gerek kakao cok dokunuyor. Zora girecegim yine.Yok kuzum aynen liste veriyorum arada kaçamak olursa yine yazarım olmadı.
Sen nasılsın
Sorma ben özel günlerdeyim aklımdan biran çıkmıyor çikolata ama neyseki evde yokSevindim iyi gitmesine. Bakmadim aralara. Bi bakim neler yapmissin. Ben de iyiyim. Ozel gunum geliyor ne yapacagim bilmiyorum tatli krizim baslar benim. Cikolata yememem gerek kakao cok dokunuyor. Zora girecegim yine.
Bitter yenebiliyormus ama aci o ya.Sorma ben özel günlerdeyim aklımdan biran çıkmıyor çikolata ama neyseki evde yok
Ben bittere bayılırımBitter yenebiliyormus ama aci o ya.en iyisi tatli bir meyve yemek. evde bulundurmamak lazim cidden..
Ben de bir çay yapayım soğukta iyi gider.Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Maydonoz
Ara ogun yeşil cay içtim
Öğlen şimdi yedim
Ispanak yemeği 1 kase yoğurt
Ara ogun sade türk kahvesi yapacagim
Akşama 6 da yiyecegim
Yayla Çorbasi
Kurufasulye
Bulgur pilavı yaptım tabi hepsinden azar azar yiyeceğim
Ara ogun yapılmasını tavsiye ederim hem açlık hissi olmuyor hemde herşeyi ölçülü yiyorsunuz
Dokunmuyorsa bir kac kare yiyebilirsin canim. O yasak degil bildigim kadariyla.Ben bittere bayılırım
Bir paket alayım çıktığımda bulunsunDokunmuyorsa bir kac kare yiyebilirsin canim. O yasak degil bildigim kadariyla.
Hepsini yemek yok amaBir paket alayım çıktığımda bulunsun
Hergün iki kare kahveyle olmaz mıHepsini yemek yok ama1-2 kare yeyip birakamayacaksan alma sakin.
Diyette serbest olusu surekli yenecek anlamina gelmez ama. Bitter cikolata cok faydali ama yinede cok tuketme. Tatli krizlerin oldu mu arada bir ye. Ozel gun boyunca tuketebilirsin ama.Hergün iki kare kahveyle olmaz mı
Çok sevindimDiyette serbest olusu surekli yenecek anlamina gelmez ama. Bitter cikolata cok faydali ama yinede cok tuketme. Tatli krizlerin oldu mu arada bir ye. Ozel gun boyunca tuketebilirsin ama.
Dikkatli yedikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz. Az ve arada yersen eger sorun olmaz canim. Nette baktim da diyetisyenler yalnizca bitter oneriyor. Digerlerine yaklasma olur mu?Çok sevindimgelsin bitterler
Anlaştık sisterimDikkatli yedikten sonra hicbir sey kilo aldirmaz. Az ve arada yersen eger sorun olmaz canim. Nette baktim da diyetisyenler yalnizca bitter oneriyor. Digerlerine yaklasma olur mu?
Anlastiiik tamammAnlaştık sisterim
Sutlu mu? Sutlu daha iyi oluyor. Ellerine saglik canim benim..Kızlar kahve yaptım buyurmazmisiniz belki kırk yıllık hatırlar biriktirmenin baslangicini yaparız