- 14 Mart 2014
- 271
- 481
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
eminim yoksa biri içeceğime bira mı karıştırdı
.@EBEYAZBULUT06
@hsya09
P Peritozu35i
mahperi hatun
vayarkadas
2014prenseslerim2015
@VeNi
@Bluedreamer02
Cikolatalikurabiyem
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...
Kaçamak yok değil mi?
Ben bugun diyeti bızdum dido yedim@EBEYAZBULUT06
@hsya09
P Peritozu35i
mahperi hatun
vayarkadas
2014prenseslerim2015
@VeNi
@Bluedreamer02
Cikolatalikurabiyem
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...
Kaçamak yok değil mi?
Aleykum selam canım.İnşalalhSlm kizlar bende de kacamak yok sukurkendimce bayagi frenliyorum ins hepimiz amacimiza ulasacagiz
Bana göre pazartesi olması daha mantıklı gibi en azından kaçamak yaparsak tartıda belli olur ve kaçamak yapmamız engellenir haftasonu :)Kalbimmavi aslında tartı günleri cuma olsa daha iyi olur çünkü haftasonu bazen kaçamaklar oluyor, haftaiçi toparlayabiliriz en azından.
Şöyle olsa herkes bir gün belirlesin o gün tartılsın. Çünkü hepimizin evinde tartı olmayabilir mesela benim evde yok.Kalbimmavi aslında tartı günleri cuma olsa daha iyi olur çünkü haftasonu bazen kaçamaklar oluyor, haftaiçi toparlayabiliriz en azından.
Ya ben kendimi engeleyemiyorum o konuda neyse belki böyle engelleyebilirimBana göre pazartesi olması daha mantıklı gibi en azından kaçamak yaparsak tartıda belli olur ve kaçamak yapmamız engellenir haftasonu :)
Kızlar ben pazar günü bir öğünde canım ne isterse onu yiyorum yoksa öbür türlü kaçamak oluyor ve abartıyorumYa ben kendimi engeleyemiyorum o konuda neyse belki böyle engelleyebilirim
Tünaydın canım iyi gdiyor sen ne yapıyorsun bebeğim❤Tunaydin kızlar nasıl gidiyor zayıflama serüveniniz:)
Benim gayet güzel gidiyor gerçi pazartesi günü tartı gününde iyi gidip gitmeyecegi belli olacak :)Tünaydın canım iyi gdiyor sen ne yapıyorsun bebeğim❤
Listeni versene neler yedinBenim gayet güzel gidiyor gerçi pazartesi günü tartı gününde iyi gidip gitmeyecegi belli olacak :)