- 14 Mart 2014
- 271
- 481
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Sade ama sana senin istediğin gibi sütlü köpüklü yaparım hazır değil kendi elcegizimle tabiki nasıl seviyorsan öyle yaparımSutlu mu? Sutlu daha iyi oluyor. Ellerine saglik canim benim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sade ama sana senin istediğin gibi sütlü köpüklü yaparım hazır değil kendi elcegizimle tabiki nasıl seviyorsan öyle yaparımSutlu mu? Sutlu daha iyi oluyor. Ellerine saglik canim benim..
Bir ara cok nescafe iciyordum biraktim. Bir seye bagimli olmayi sevmiyorum. Turk kahvesi olsun zaten. :) oluuur sutlu olursa memnun olurumSade ama sana senin istediğin gibi sütlü köpüklü yaparım hazır değil kendi elcegizimle tabiki nasıl seviyorsan öyle yaparım
Afiyet olsun bende sade içerimKızlar kahve yaptım buyurmazmisiniz belki kırk yıllık hatırlar biriktirmenin baslangicini yaparız
Kac kilosun kuzum? Menunu yazar misin? Belki kalorini asmamissindir. Onemli olan kaloriyi asmamak. Uzulme hemen duse kalka bitecek bu yol..Ben bugün biraz kaçırdım kızlar. Çok fena yedim, kahvaltıda da öğlen de.yarın böyle olmayacak inşallah. Pazartesiye de az kaldı
Canım üzülme yarın dengelersinBen bugün biraz kaçırdım kızlar. Çok fena yedim, kahvaltıda da öğlen de.yarın böyle olmayacak inşallah. Pazartesiye de az kaldı
Sakin sakin sakiiiiiiinyemeden once aynaya bak. Ben memnunum bu gordugumden diyorsan eger ye. :) degilim diyorsan uslu dur pisman olma.Misafirlikteyim ve o kadar güzel şeyler var ki zor tutuyorum kendimi
55 kiloyum ben. 51 hedef. Menü say say bitmez bugün. Yarın vereyim menü artık.Kac kilosun kuzum? Menunu yazar misin? Belki kalorini asmamissindir. Onemli olan kaloriyi asmamak. Uzulme hemen duse kalka bitecek bu yol..
çekin götürün beni burdaaaanSakin sakin sakiiiiiiinyemeden once aynaya bak. Ben memnunum bu gordugumden diyorsan eger ye. :) degilim diyorsan uslu dur pisman olma.
Yemeyeceğim ama yemeyeceğim aslaaaa hatta eve gidince spor yapacagim resmen sınanıyorum kendimi sınavda gibi hissediyorumSakin sakin sakiiiiiiinyemeden once aynaya bak. Ben memnunum bu gordugumden diyorsan eger ye. :) degilim diyorsan uslu dur pisman olma.
Yarin ac birakma kendini yalniz kaldigin yerden dengeli devam et.55 kiloyum ben. 51 hedef. Menü say say bitmez bugün. Yarın vereyim menü artık.
Yiyeceklerle savasmayi ogreneceksin canim merak etme. Onemli olan onlarla varken savasmak. Hadi bakalim buyuk bir sinav seni bekliyor. Sen guclusun unutma. Basaracaksin. Hicbir zararli yiyecege elini uzatmayacaksin.çekin götürün beni burdaaaan
Sadece 1 kaşık patates salatası aldım birde şekersiz çay su içtim 2 bardak midem dolduYarin ac birakma kendini yalniz kaldigin yerden dengeli devam et.
Yiyeceklerle savasmayi ogreneceksin canim merak etme. Onemli olan onlarla varken savasmak. Hadi bakalim buyuk bir sinav seni bekliyor. Sen guclusun unutma. Basaracaksin. Hicbir zararli yiyecege elini uzatmayacaksin.
Kıyamam sana bebeğim dayan sabretMisafirlikteyim ve o kadar güzel şeyler var ki zor tutuyorum kendimi
Kahvaltıda Bir haşlanmış yumurta ve küçük bir kase çorba süper olur. Benimki de aynısı canım.Kızlarrr ben bugün saldım kendimi ya hiiiç menümü yazmayayım çikolatalar cipsler yarın dengelemek istiyorum ama nasıl yapsam sadece çorba detoksu yapsam nasıl olur ?
Kahvaltıda Bir haşlanmış yumurta ve küçük bir kase çorba süper olur. Benimki de aynısı canım.
Söyle bakalım partiye mi gittin de saldın