- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Çok güzel geçti canım bende de reflü var maalesef.Sifir kacamak. :) ben zaten kacamak yapamiyorum midem hasta dikkat etmem gerek.senin nasil gecti gunun?
O zaman kacamak yaparken iki kez dusun. Midemiz hastaysa uzmeye hakkimiz yok kuzum. Sonra ilerlerse sonumuzu getirir Allah korusun.Çok güzel geçti canım bende de reflü var maalesef.
Şu dukan birasından yaptım.
Öğlen bir kase kuru fasulye ve salata akşam bir kase kuru fasulye yedim o kadar.
Anşaştık.O zaman kacamak yaparken iki kez dusun. Midemiz hastaysa uzmeye hakkimiz yok kuzum. Sonra ilerlerse sonumuzu getirir Allah korusun.dukan birasi ne? bu arada proteini eksik tutma olur mu? Peyniri yogurdu sutu bol bol tuket.
Bendede yok sadece 1 kase çorba içtim sadece temizlik yapıyorum simdide buda spor sayılır@EBEYAZBULUT06
@hsya09
@Peritozu35i
mahperi hatun
@vayarkadas
@2014prenseslerim2015
@VeNi
@Bluedreamer02
@Mrvgnc
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor diyetler...
Kaçamak yok değil mi?
SüperBendede yok sadece 1 kase çorba içtim sadece temizlik yapıyorum simdide buda spor sayılır
Bendede yok sadece 1 kase çorba içtim sadece temizlik yapıyorum simdide buda spor sayılır
Ay bu neAnşaştık.
Dukan birası tarifi
( üç buçuk bardak suyu kaynat içine 3 sallama yeşilçay koy soğuyunca bir limonu sık ve kabuğunuda içine at bir soda ekle karışıma gün içinde bitir.)
❤
Yarısını içtim yarısı içilecekAy bu nehepsini icebildin mi? Ben bunu hayatta icemem.
Zamanla tadına alışıyorsun görünümü bira gibi sadece yağ yaktırıyor ve ödem attırıyor yani zayıflatmayı hızlandırıyorAy bu nehepsini icebildin mi? Ben bunu hayatta icemem.
Mideme dokunur bu benim.Yarısını içtim yarısı içilecek
Bira gibi tadı var.
Metabolizma hızlandıyormuş.
@EBEYAZBULUT06 tan aldım tarıfı
Tadını beğendin mi :)Yarısını içtim yarısı içilecek
Bira gibi tadı var.
Metabolizma hızlandıyormuş.
@EBEYAZBULUT06 tan aldım tarıfı
Ihtiyacim yok boyle bir seye ama olursa da daha farkli tercih ederim. Limon falan cok dokunuyor cunku.Zamanla tadına alışıyorsun görünümü bira gibi sadece yağ yaktırıyor ve ödem attırıyor yani zayıflatmayı hızlandırıyor
Tadı bira gibi değil aslında limon ve yeşil çay tadı varMideme dokunur bu benim.icebilecegim bir sey degil.. :/ bitireni tebrik ederim. Herkes icemez bunu.
Kafam güzel olduTadını beğendin mi :)
Ya bence tadı bira gibi değil de sen dukan içtiğine eminsin dimiKafam güzel oldu
Şaka bi yana bira gibi hakkaten
Ama içiyorum no problem baby
Hic bira icmedim o konu da bir sey diyemem. Icsem de bu dukan birasini anlamam yani. Ama limon isimi bozuyor. Mideme dokunmayacak bir sey onerirsen eger ihtiyacim oldugunda denerim. :)Tadı bira gibi değil aslında limon ve yeşil çay tadı var
Dokunmadı bana canım limon aşırı değil ama tabi sen daha iyi bilirsinIhtiyacim yok boyle bir seye ama olursa da daha farkli tercih ederim. Limon falan cok dokunuyor cunku.
Ya bence tadı bira gibi değil de sen dukan içtiğine eminsin dimi
Dokunmasin zaten kuzucum. Benim ki su donem atakta biraz. Ne yesem dokunuyor.Dokunmadı bana canım limon aşırı değil ama tabi sen daha iyi bilirsin
Limon dokunuyorsa ona bişey diyemem elbette 15 kilo vermem gerekince güvenilir tarifleri yapıyorum işte bendeHic bira icmedim o konu da bir sey diyemem. Icsem de bu dukan birasini anlamam yani. Ama limon isimi bozuyor. Mideme dokunmayacak bir sey onerirsen eger ihtiyacim oldugunda denerim. :)
Bana dokunmadı hiç rahatsız olmadım.Limon dokunuyorsa ona bişey diyemem elbette 15 kilo vermem gerekince güvenilir tarifleri yapıyorum işte bende