- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Katılabilir miyim ?Hergün diyete başlıyorum ertesi gün bozuyorum bir arkadaş olsun istiyorum birlikte zaylayalım, birbirimizi yüreklendirelim.
Hem muhabbet ederiz hem sağlıklı besleniriz.
Birbirimize diyette öneriler verip, bilgilerimizi paylaşırız.
Kiz aglamak ta nedir allan senj ne yapmasinHergün diyete başlıyorum ertesi gün bozuyorum bir arkadaş olsun istiyorum birlikte zaylayalım, birbirimizi yüreklendirelim.
Hem muhabbet ederiz hem sağlıklı besleniriz.
Birbirimize diyette öneriler verip, bilgilerimizi paylaşırız.
Bazen benim de aglayasim geliyor. Diyet yapmadan zayiflamak mumkun degil mi?Kiz aglamak ta nedir allan senj ne yapmasin
Bazen benim de aglayasim geliyor. Diyet yapmadan zayiflamak mumkun degil mi?
Olmuyor be isigim su 11 kiloyu bir versem benden mutlusu olmayacak cane.perim ye kiz can bogazdan gelir
Kaç kilosun canım yaşın gençse vs çabuk gider kiloOlmuyor be isigim su 11 kiloyu bir versem benden mutlusu olmayacak cane.can bogazdan gelir dedim sistim gittim kiz.
Ben 77 kiloyum canim. :) 66 olmak istiyorum ideal kilom oymus. Boyum 1.75 benim. Uzunum da o yuzden yeter 66 zaten. Ben 20lerin basindayim daha. Midem de rahatsiz zor oluyor kilo vermek reflu hastasi olunca. Surekli yemem gerek benim azicik da olsa. Ac kalinca mideme kramplar giriyor.Kaç kilosun canım yaşın gençse vs çabuk gider kilo
Ben 88 dim bir ara 85 çıktım şimdi ki kilomu bilmiyorum yaşım 30 dan fazla 2 doğum yaptım
Reflü bende de varBen 77 kiloyum canim. :) 66 olmak istiyorum ideal kilom oymus. Boyum 1.75 benim. Uzunum da o yuzden yeter 66 zaten. Ben 20lerin basindayim daha. Midem de rahatsiz zor oluyor kilo vermek reflu hastasi olunca. Surekli yemem gerek benim azicik da olsa. Ac kalinca mideme kramplar giriyor.
Konu sahibi yok malesef istersen benim konuma gelebilirsin canımBen de geldim beni de ekleyin! 1.70 boy 68 kilo
52 kiloya inmek istiyorum. ilk ay hedefim 58
Biraz destek, motivasyon arıyorum ben de
Sizin konu nerede :)Konu sahibi yok malesef istersen benim konuma gelebilirsin canım
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.Sizin konu nerede :)
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.Ben de geldim beni de ekleyin! 1.70 boy 68 kilo
52 kiloya inmek istiyorum. ilk ay hedefim 58
Biraz destek, motivasyon arıyorum ben de
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.Katılabilir miyim ?
Kızlar bana bildirim gelmedi ya kusura bakmayın.Ben 77 kiloyum canim. :) 66 olmak istiyorum ideal kilom oymus. Boyum 1.75 benim. Uzunum da o yuzden yeter 66 zaten. Ben 20lerin basindayim daha. Midem de rahatsiz zor oluyor kilo vermek reflu hastasi olunca. Surekli yemem gerek benim azicik da olsa. Ac kalinca mideme kramplar giriyor.
Merhaba memnun olurum lütfen.Katılabilir miyim ?