- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
-
- Konu Sahibi Kalbimmavi
Tebrikler canımPartiye gitmedim parti ayağıma geldi :))) almanca sınavım vardı onu geçtiğimi öğrenince evde parti havası oluştu
Yarın dediğin gibi yapacağım canım yumurta çorba
Selam canım hoşgeldin tabiki katılabilirsin zaten burda hepimiz birbirimizi motive ederek zayıflamaya çalışıyoruz kilon ve hedefin nedirSelamlar ben de katılabilir miyim acaba :)
Naptin kiz dun? Basardigina eminim ama yine de sorayim dedim. :)Sadece 1 kaşık patates salatası aldım birde şekersiz çay su içtim 2 bardak midem doldu
1200 kalorinin alti diyet listesi zararlidir bilgin olsun melegim. Diyet yapacagim derken kendine zarar verme olur mu? Acelemiz yok asiri kilomuz da yok. ❤Kızlar ben bakıyorum da listeme çok yiyorum ya ben azaltacam yiyecekleri baya fazla bence.
Yarın kahvaltıda
bir haşlanmış yumurta ve bir kase mercimek çorba bana yeter.
Öğlen ve akşamı yazarım yarın çünkü ne yiceğim henüz bilmiyorum:)
Merhaba ayni kilodayiz. :) basarilar dilerim sana.Kilom şu an 76Doğumdan sonra 87 kg gördüm. Kilo al ver derken 76 kiloya düştüm. Şu an diyetisyen ile ilerliyorum. Hedefim en azından 60 olmak. Boyum 1,55 cm.
Merhaba A.selam hoşgeldin tabii katıl bize çok memnun oluruz :)Selamlar ben de katılabilir miyim acaba :)
Canım 1500 kalorilik liste yaptım protein ağırlıklı listeyi de yazdım okumuşsundur nasıl?Naptin kiz dun? Basardigina eminim ama yine de sorayim dedim. :)
1200 kalorinin alti diyet listesi zararlidir bilgin olsun melegim. Diyet yapacagim derken kendine zarar verme olur mu? Acelemiz yok asiri kilomuz da yok. ❤
Hayırlı cumalar kızlarHayırlı cumalar herkese,
Bu sabah ki kahvaltım 1 kase tavuk çorbası
Öğlen 1 kase mercimek çorbası ve 1 kepçe patates salatası
Merhaba ayni kilodayiz. :) basarilar dilerim sana.
Tabiki başardım:) fazla oturamadık zaten oğlumun uykusu gelince eve gelmek isteyince bizde kalktık :)Naptin kiz dun? Basardigina eminim ama yine de sorayim dedim. :)
1200 kalorinin alti diyet listesi zararlidir bilgin olsun melegim. Diyet yapacagim derken kendine zarar verme olur mu? Acelemiz yok asiri kilomuz da yok. ❤
Bu listeyi mi diyorsun?Sabah kahvaltı : bir kase mercimek çorba,
bir haşlanmış yumurta.
Öğlen :bir tavuk but ızgara, bir kase zeytinyağlı yeşil fasulye.
Ara :bir küçük elma.
Akşam :bir tavuk but ızgara, bir kase mercimek çorba.
Kapanış:sade türk kahvesi :)
1500 eder mi bu sence? Bana etmez gibi geldi sanki.Canım 1500 kalorilik liste yaptım protein ağırlıklı listeyi de yazdım okumuşsundur nasıl?
Ah insallah cok tesekkur ederim. :)Teşekkür ederim bende sana başarılar diliyorum umarım beraber veririz bu kiloları
Yazarken ki hissettiklerin eminim harika. Basardiiiiim! Demenin mutlulugu bir baska ya. ❤Tabiki başardım:) fazla oturamadık zaten oğlumun uykusu gelince eve gelmek isteyince bizde kalktık :)
Kalori hesaplama uygulaması indirdim hepsinin toplamı 1500 kalori ediyor bebeğim. Tek tek bilmiyorum.Bu listeyi mi diyorsun?
1500 eder mi bu sence? Bana etmez gibi geldi sanki.tek tek kalorilerini yazar misin? Ayrica kahvalti yapsan daha iyi olmaz mi? Mesela peynir zeytin yumurta domates salatalik yesillik 1-2 dilim tam bugday ya da cavdar ekmegi gibi??
Ah insallah cok tesekkur ederim. :)
Yazarken ki hissettiklerin eminim harika. Basardiiiiim! Demenin mutlulugu bir baska ya. ❤
Ben düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum.Kimler nasıl bir program uyguluyor?
Ben düşük karbonhidrat diyeti yapıyorum.
Günlük kalori hesaplama ile yediklerime dikkat ediyorum yeşil çay ve bol su ile destekliyorum diyetimi biraz da spor
Ben bu hafta başladım henüz kilo vermedim.Kaç kilo verdin bu şekilde.Hedefin kaç
Monotonluktan uzak olmak istiyorsan netten diyet tarifler var kahvalti icin onlara bak. Bugun ki yediklerin doyurucu gorunmuyordu kahvalti icin. Elinden geldigince ac kalmamaya calis olur mu? Cabuk bikarsin bunalir birakirsin sonra. Salatayi yogurdu eksik etme bebegim. Aralarda cok acikirsan meyve ye. Inaniyorum ben sana sen basaracaksin insallah. Destekcinim unutma.Kalori hesaplama uygulaması indirdim hepsinin toplamı 1500 kalori ediyor bebeğim. Tek tek bilmiyorum.
Yarın da zeytin peynir yumurta ile kahvaltı ederim hergün farklı şeyler yiyerek monotonluktan uzak kalmak istiyorum :)