- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
hımm anladım canım evet o zaman hızlı gitmeye bilir hangi günlerde tartılıyorsun canım ben her gün tartılırdım da eşim baskülü sakladı sadece perşembeleri veriyorhızlı gitmez canım çünkü 3 hafta önce 69 idim kendim gayet dikkat ederek 65.6 oldum o nedenle bünye şimdi alışık ama diyetisyenin menüsüne güveniyorum sen de takip et canım bak meyveleri bile özel verdi
abooooooooo canım sen bendeki göbeği görsen zaten sorunlu bölge o zatenyok canım yaa baya bir inceldim aslında ama şu göbek gitmiyor bi türlü çirkin bir göbeğim var onu sevmiyorum
abooooooooo canım sen bendeki göbeği görsen zaten sorunlu bölge o zaten
ya bilmiyorum ki canım aslında her gün tartılmak doru değilmiş iyi yapmış eniştemizhımm anladım canım evet o zaman hızlı gitmeye bilir hangi günlerde tartılıyorsun canım ben her gün tartılırdım da eşim baskülü sakladı sadece perşembeleri veriyorbulamadım da nereye soktuysa
canım ben diğer gruplara da üye olduğum için her perşembe tartılıyorum genelde sen ne kadar zamanda bir gideceksin diyetisyeneya bilmiyorum ki canım aslında her gün tartılmak doru değilmiş iyi yapmış eniştemizşöyle yapalım mı ben hangi gün diyetisyene gideceksem sana söyleyeyim sen de o gün tartıl ben de tartımı anneme saklatacağım zaten her gün tartılmak motivasyonunu bozar öyle yapalım ama söz verelim birbirimize
canımmmmmm ben diyetisyene bu ay her hafta gitmeyi düşünüyorum vallah kadına parayı maaşı döküyoruzcanım ben diğer gruplara da üye olduğum için her perşembe tartılıyorum genelde sen ne kadar zamanda bir gideceksin diyetisyene
hiç sorma canım ama gerçekten para vermeden olmuyor bazı şeyler kıymeti de olmuyor böyle olunca diyetisyene dünya para verdim bari uyayım dyosyn bende sırf bırakmayayım diye 6 aylık paket aldım temmuzun 27 sine kadar o zamana kadar inşallah hedefimize ulaşırız inşallahcanımmmmmm ben diyetisyene bu ay her hafta gitmeyi düşünüyorum vallah kadına parayı maaşı döküyoruzne yapalım bu zamanda güzellik de parayla sen perşembe tartıl o zaman bitanem bana da bildir kilonu ben de sana yazarım canım hııı gel kız yüzümüze maske yapalım şimdi var mısın karbonat maskesi çok güzel ben de süper cilt yapıyor vallah
yok canım ben yemeği 5.30 gibi yedim de şimdi ara öğün yapıyorum çileklerimle yoğurt yiyorummerhaba diyet günlüğümüz canım makbulem yok sanırım yemek yapma hazırlama işleriyle meşgul
evet akşam yemeğimi hemen yazalım sana diyetiko
akşam yemeğim :18.00
kepçe mercimek çorbası
2 yemek k. makarna yağsız tuzsuz
2 kk. beyaz peynir
bir kase salata
yani diyet listeme uydum ,bugün ara öğünümü bir su bardağı yoğurt değil bir çay bardağı yapacağım çünkü gündüz fazlasıyla yoğurt yedim
hadi bakalım su ve makbule kim tutar sizi yarın tamamen yağdan arındırılmış yemekler yiyeceğim
hiç sorma canım ama gerçekten para vermeden olmuyor bazı şeyler kıymeti de olmuyor böyle olunca diyetisyene dünya para verdim bari uyayım dyosyn bende sırf bırakmayayım diye 6 aylık paket aldım temmuzun 27 sine kadar o zamana kadar inşallah hedefimize ulaşırız inşallah
yok canım ben yemeği 5.30 gibi yedim de şimdi ara öğün yapıyorum çileklerimle yoğurt yiyorumdışarı çıktım kendime bazı ciciler aldım spor ayakkabı aldım bi tane aldıklarımı m aldım ahh ahh bende bir gün s giyebilecek miyim acep
hadi bakalım kim tutar bizimerhaba diyetiko
evet ara öğünümü de yazayım sana
dediğime uyup bir çay bardağı yoğurt yedimdiyet listemi andan itibaren bugün uygulamada gayet iyiyim ama daha çoooooooooooooooook çalışmamaız lazım hııımmm bu arada girdim mutfağa kabak haşladım yağsız şehriyeli domates çorbası hazırladım çooooookkkkkkkkk kararlıyım yemeklerim de yağı ve tuzu çok ama çok azaltacağım yarın bu konuda startımı verdim inş diyet arkadaşım canım makbuleyle veririz biz başarırızzzzzzzzz :13:
canım interaktif diyet sitenin adı. diyetisyen bürge köker. şimdi ben urfada olunca burda doğru düzgün birini bulamadım öyle olunca yine kk dan biri bana bürge hanımı önerdi. ilk başlarda tereddütlüydüm ama şu an çok memnunum burda gidip tahlillerimi yaptımdım sistemm var oraya sonuçları giriyorsun zaten bişi çıkmadı yaşına boyuna ve kilona göre diyetini hazırlıyor öncesinde telefonla konuştuk tabi alışkanlıklarımı falan sordu kaçta yatarsın kaçta kalkarsın tamamen bana göre yani. çok tatlı bir kadın. neyse başlamış oldum sisteme her gün ne yedimse onu giriyorum o da her gün yediklerime yorum yazıyor işte bugün ekmek çok olmuş ya da protein az olmuş vs gibi. sağlıklı beslenmeyi öğrenmek açısından bu geri bildirimler harika oluyor. her hafta da bir gün arayıp nasıl gidiyor diye soruyor. ihtiyaca göre diyeti değiştiriyor meselailk başladığımda öğünlerde çorba vardı ara öğünde badem vardı onları kaldırdı. zeytinimi aldı elimdengiyeceksin canım sadece zaman sabır ve kararlılık cicilerin hayırlı olsuncanım senin paketin ne kadar fiyatı nasıl bir şey sanırım internetten online diyetisyen memnun musun bana biraz bilgi verir misin bitanem :26:
hadi bakalım kim tutar bizi
Canım interaktif diyet sitenin adı. Diyetisyen bürge köker. şimdi ben urfada olunca burda doğru düzgün birini bulamadım öyle olunca yine kk dan biri bana bürge hanımı önerdi. Ilk başlarda tereddütlüydüm ama şu an çok memnunum burda gidip tahlillerimi yaptımdım sistemm var oraya sonuçları giriyorsun zaten bişi çıkmadı yaşına boyuna ve kilona göre diyetini hazırlıyor öncesinde telefonla konuştuk tabi alışkanlıklarımı falan sordu kaçta yatarsın kaçta kalkarsın tamamen bana göre yani. çok tatlı bir kadın. Neyse başlamış oldum sisteme her gün ne yedimse onu giriyorum o da her gün yediklerime yorum yazıyor işte bugün ekmek çok olmuş ya da protein az olmuş vs gibi. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek açısından bu geri bildirimler harika oluyor. Her hafta da bir gün arayıp nasıl gidiyor diye soruyor. Ihtiyaca göre diyeti değiştiriyor meselailk başladığımda öğünlerde çorba vardı ara öğünde badem vardı onları kaldırdı. Zeytinimi aldı elimdenen güzel yönü de kafana ne takılırsa anında sorabiliyorsun sistemden mesaj yolluyorum o gün en geç ertesi güne cevap veriyor fiyatı da uygun aslında. Aylık yüz lra ama ben altı aylık alınca indirim yaptılar 500 e aldım ben
yüz yüze görüşmek her zaman daha iyi canım en azından yağ kas ölçümü falan yapılabilir mesela ben ilk spora başladım kilo veremiyorum noluyo falan diye çok kafama takmıştım ama o dönemde kas oranım artmış yağ oranım azalmış aslında önemli olan yağdan kaybettiğimiz ama evdeki baskülde onu göremiyorsun ne yazıkkitşk ederim bitanem şimdi bir ay bu diyetisyeni deneyeyim ben de merkeze uzak bir yerde çalışıyorum aslında merkezde çok iyi diyetisyenler var ama mecburiyetten bana yakın diye buna gidiyorum.
canım başka topiklere de yazayım dediğin gibi ama şimdi hangisine gitmem uygun canım arasına kim alır yardımcı olsana canım ama tabii bu topik hep kalıcı her daim :13: Biz ayrılmaz ikili olacağızhadi bakalım kim tutar bizi
Canım interaktif diyet sitenin adı. Diyetisyen bürge köker. şimdi ben urfada olunca burda doğru düzgün birini bulamadım öyle olunca yine kk dan biri bana bürge hanımı önerdi. Ilk başlarda tereddütlüydüm ama şu an çok memnunum burda gidip tahlillerimi yaptımdım sistemm var oraya sonuçları giriyorsun zaten bişi çıkmadı yaşına boyuna ve kilona göre diyetini hazırlıyor öncesinde telefonla konuştuk tabi alışkanlıklarımı falan sordu kaçta yatarsın kaçta kalkarsın tamamen bana göre yani. çok tatlı bir kadın. Neyse başlamış oldum sisteme her gün ne yedimse onu giriyorum o da her gün yediklerime yorum yazıyor işte bugün ekmek çok olmuş ya da protein az olmuş vs gibi. Sağlıklı beslenmeyi öğrenmek açısından bu geri bildirimler harika oluyor. Her hafta da bir gün arayıp nasıl gidiyor diye soruyor. Ihtiyaca göre diyeti değiştiriyor meselailk başladığımda öğünlerde çorba vardı ara öğünde badem vardı onları kaldırdı. Zeytinimi aldı elimdenen güzel yönü de kafana ne takılırsa anında sorabiliyorsun sistemden mesaj yolluyorum o gün en geç ertesi güne cevap veriyor fiyatı da uygun aslında. Aylık yüz lra ama ben altı aylık alınca indirim yaptılar 500 e aldım ben
yüz yüze görüşmek her zaman daha iyi canım en azından yağ kas ölçümü falan yapılabilir mesela ben ilk spora başladım kilo veremiyorum noluyo falan diye çok kafama takmıştım ama o dönemde kas oranım artmış yağ oranım azalmış aslında önemli olan yağdan kaybettiğimiz ama evdeki baskülde onu göremiyorsun ne yazıkki
canım ben 14. takım cuma zayıflama yarışmasına yazıyorum cuma zayıflama yarışmalarından birine katılabilrsin onlar oldukça güzel mesela 5. topicteki kızlar çok aktif hangisine gitsen alırlar canım mrak etme seve seve alırlarcanım başka topiklere de yazayım dediğin gibi ama şimdi hangisine gitmem uygun canım arasına kim alır yardımcı olsana canım ama tabii bu topik hep kalıcı her daim :13: Biz ayrılmaz ikili olacağız
5. grup diyecektimcanım ben 14. takım cuma zayıflama yarışmasına yazıyorum cuma zayıflama yarışmalarından birine katılabilrsin onlar oldukça güzel mesela 5. topicteki kızlar çok aktif hangisine gitsen alırlar canım mrak etme seve seve alırlar
iyi geceler günlükçüm ve sevgili su karnım o kadar aç ki bişiler yememek için en iyisi gidip uyumak diye düşündüm hem sabah erken kalkarım yarın bylece tatlı rüyalar