- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
iyi geceler günlükçüm ve sevgili su karnım o kadar aç ki bişiler yememek için en iyisi gidip uyumak diye düşündüm hem sabah erken kalkarım yarın bylece tatlı rüyalar[
canım arkadaşım benim bugün okulda öğrencilere kursum var ancak akşamleyin yazabilirim unutma kaçamak yok bu haftayı disiplin haftası ilan ettim bu haftada minnacık bir kaçamak yok yok sporla eritirim sakın haaaaaaaaaa
disiplin haftası bu haftanın adı kilolarımıza bakalım gelecek haftanın da adını koyarız bu haftaya kesinlikle sadık kalınacak sevgili makbuleciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öpüyorum artist
Gunaydin canim evet canim cok haklisin keselim yagi tuzu bugune kadar ne faydalari olduki bende bu sabah biraz degisik bi kahvalti yaptim ama tabi listeme uydum maydonozlu omlet yaptim 30 gr peynirle dolayisiyla domates salatalik disinda yemem gereken her sey omletin icinde bende dun gece hic bisi yemedim limonlu su icip gidip uslu uslu yattim :) hadi bakalim kim tutar bizi 0 kacamakla erisin bu kilolar inşallah persrmbeye hedefim 62.9 u görmek canim senin de biran once gelmeni istiyorum yanima bana yetiairsin zaten cunki ben yavas veriyorum maalesefgünaydın diyetiko ( bu arada sevgili makbule günlüğümüze bu ismi koydum daha şeker duruyor)
ve sevgili makbuleciğim günaydın,dilerim akşam bir şey yememişsindir ben de akşam diyetisyenin ölçülerinde yedim annem çok şaşırdı kızım bu kuş yiyeceği dedigerçekten bir baktım azıcık akşam o nedenle karnım kazındı ben aktarlardan yeşil çay aldım akşam onu demliyorum gittim demledim birkaç kupa içtim o insanı inanılmaz tok tutuyor sana öneririm bitanem ama bugün inanılmaz hafif kalktım makbuleciğim
ve sabah kaktım menümü yazayım canım:
güne oda sıcaklığında suyumu içtin sonra
1 haş.yumurta
1kk. beyaz peynir
5 zeytin
bir tutam maydonoz
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates
ve yeşil çay canım
gördüğün gibi en ince ayrıntısına kadar diyetime uyuyorum canım bugün çok dikkat edelim makbuleciğim bu hafta kendimizi iyice yağdan ve tuzdan kısalım veeeeeeeeeeee kesinlikle kaçamak yok sık dişini perşembe kadar artist bak ne güzel 63 lere geldin :13::13: sana ve bize güveniyorummmmmmmmmmmm
iyi geceler günlükçüm ve sevgili su karnım o kadar aç ki bişiler yememek için en iyisi gidip uyumak diye düşündüm hem sabah erken kalkarım yarın bylece tatlı rüyalar[
canım arkadaşım benim bugün okulda öğrencilere kursum var ancak akşamleyin yazabilirim unutma kaçamak yok bu haftayı disiplin haftası ilan ettim bu haftada minnacık bir kaçamak yok yok sporla eritirim sakın haaaaaaaaaa
disiplin haftası bu haftanın adı kilolarımıza bakalım gelecek haftanın da adını koyarız bu haftaya kesinlikle sadık kalınacak sevgili makbuleciğimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öpüyorum artist
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin canim evet canim cok haklisin keselim yagi tuzu bugune kadar ne faydalari olduki bende bu sabah biraz degisik bi kahvalti yaptim ama tabi listeme uydum maydonozlu omlet yaptim 30 gr peynirle dolayisiyla domates salatalik disinda yemem gereken her sey omletin icinde bende dun gece hic bisi yemedim limonlu su icip gidip uslu uslu yattim :) hadi bakalim kim tutar bizi 0 kacamakla erisin bu kilolar inşallah persrmbeye hedefim 62.9 u görmek canim senin de biran once gelmeni istiyorum yanima bana yetiairsin zaten cunki ben yavas veriyorum maalesefhadi guzelim eriyip akacagiz yazin kimse bizi taniyamayacak :) kesinlikle !
Bu arada omlette yag ve tuz yok
Gunaydin canim evet canim cok haklisin keselim yagi tuzu bugune kadar ne faydalari olduki bende bu sabah biraz degisik bi kahvalti yaptim ama tabi listeme uydum maydonozlu omlet yaptim 30 gr peynirle dolayisiyla domates salatalik disinda yemem gereken her sey omletin icinde bende dun gece hic bisi yemedim limonlu su icip gidip uslu uslu yattim :) hadi bakalim kim tutar bizi 0 kacamakla erisin bu kilolar inşallah persrmbeye hedefim 62.9 u görmek canim senin de biran once gelmeni istiyorum yanima bana yetiairsin zaten cunki ben yavas veriyorum maalesefhadi guzelim eriyip akacagiz yazin kimse bizi taniyamayacak :) kesinlikle !
merhaba canım tebrik ederim seni eminim o kiloyu da göreceksin tatlımsen başarırsın ama kaçamak yok bunu unutma bu haftaya hangi ismi koymuştuk disiolin haftası o nedenle tam gaz devam inş canım ben de bir an önce seninle 63 görürüm de ikimiz de beraber gideriz aynı kiloyla ama o kadar kilo biraz zor olsun canım önemli olan beraber olmak ve istediğimiz kiloya gelmek :13: bak mesela ben şuana kadar en ufak kaçamak yapmadım zaten şu zamana kadar yiyip de ne olduk sadece zayıf bayanlara içimizi geçirerek pişmanlıkla baktık istediğimiz kıyafeti rahatça giyemedik hep bir yerlerimizi yağlarımızı saklamaya çalıştık anlayacağın yazık etmişiz kendimize tek bildiğim bu ama artık hırslıyız zayıflayacağız kilo nedir ki veririrz haziran ayında bence gayet fit görüneceğiz
makbuleciğim nerelerdesin diyet arkadaşım
geldim canım geldim aynen öyle canım inşallah en kısa zamanda veririz şu kiloları da fıstık gibi oluruzmerhaba canım tebrik ederim seni eminim o kiloyu da göreceksin tatlımsen başarırsın ama kaçamak yok bunu unutma bu haftaya hangi ismi koymuştuk disiolin haftası o nedenle tam gaz devam inş canım ben de bir an önce seninle 63 görürüm de ikimiz de beraber gideriz aynı kiloyla ama o kadar kilo biraz zor olsun canım önemli olan beraber olmak ve istediğimiz kiloya gelmek :13: bak mesela ben şuana kadar en ufak kaçamak yapmadım zaten şu zamana kadar yiyip de ne olduk sadece zayıf bayanlara içimizi geçirerek pişmanlıkla baktık istediğimiz kıyafeti rahatça giyemedik hep bir yerlerimizi yağlarımızı saklamaya çalıştık anlayacağın yazık etmişiz kendimize tek bildiğim bu ama artık hırslıyız zayıflayacağız kilo nedir ki veririrz haziran ayında bence gayet fit görüneceğiz biz hatunlara değil onlar bize bakıp iç geçirirler
afiyet olsun canım bende 1 köfte kadar kıymaya semizotu soğan ve maydonoz doğrayıp buharda pişirdim yağ tuz bende de yok yanında da 1 dilim lıght ekmek ve 100 gr yoğurt yedim sonra ara öğünümde 1 portakal 3 kuru kayısı ve 1 bardak yağsız süt içtim. akşam da etli kuru fasulye yapacağım yağ tuz yine koymayacağımmerhaba diyetikom ve diyet arkadaşım çoooooooooooooooook kıymetliiiiiiiiiiiiiiii makbuleciğim
bugün yediklerimin raporu aşağıda verilmiştir dikkatinize
ara öğün 1: 09.30
1 adet armut
öğle: 12.00
4 yemek kaşığı buharda pişmiş kabak yağ yok tuz yok
2 kepçe şehriyeli çorba yağ yok tuz yok
3 ince dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt
gördün mü diyetiko,gayet iyiyim değil mieeee makbuleyle bu işi başaracağız damgamız vuracağız bu siteye zayıflama konusunda bu arada diyetikom sebze yemeklerimi buharda pişirip yiyeceğim yağsız tuzsuz yoğurt döküp yiyeceğim içine azıcık sarmısak ve pul biber lezzet katar
çorbayı da dayanabildiğim yere kadar az şehriyeli domates rendesiyle pişmiş yağsız tuzsuz çorba yiyeceğim sıkılırsam mercimek yaparım
ama bu hafta disiplin haftası kesinlikle yağ tuz yok şu dişimi sıkayım iyice bakalım bir hafta sonra sonuç ne olur disiplin haftasındaki başarım ne olur merakla bekleniyor ayrıca makbulemeeeeeeee sonsuz başarılar diliyorum öpüyorum onu yanaklarından seni de öpüyorum diyetiko sevgiyle.....................bu arada her zamanki gibi yürüyüşümü de yaptım 8 km yürüdüm 1 km sini koştum 1 km sini de yavaş yürüdüm ama gerisi hızlı tempoydu toplamda 1,5 saat
ben geldim sen kaybomuşsun canımmakbuleciğim nerelerdesin diyet arkadaşım
geldim canım geldim aynen öyle canım inşallah en kısa zamanda veririz şu kiloları da fıstık gibi oluruzbiz hatunlara değil onlar bize bakıp iç geçirirler
afiyet olsun canım bende 1 köfte kadar kıymaya semizotu soğan ve maydonoz doğrayıp buharda pişirdim yağ tuz bende de yok yanında da 1 dilim lıght ekmek ve 100 gr yoğurt yedim sonra ara öğünümde 1 portakal 3 kuru kayısı ve 1 bardak yağsız süt içtim. akşam da etli kuru fasulye yapacağım yağ tuz yine koymayacağımbu arada her zamanki gibi yürüyüşümü de yaptım 8 km yürüdüm 1 km sini koştum 1 km sini de yavaş yürüdüm ama gerisi hızlı tempoydu toplamda 1,5 saat
canım anlayamadığım bir şey var bu kadar spor yapmana neden geç zayıflıyorum diyorsun kiibence senin kas ağırlığın artıyor tatlım bence sen 60 filansındır ama kas ağırlığı yaptığın için bu tartıya yansımıyor keşke vücut ölçümünü yaptırabilsen yoksa bu kadar spora diyete mümkün değil bitanem
canım anlayamadığım bir şey var bu kadar spor yapmana neden geç zayıflıyorum diyorsun kiibence senin kas ağırlığın artıyor tatlım bence sen 60 filansındır ama kas ağırlığı yaptığın için bu tartıya yansımıyor keşke vücut ölçümünü yaptırabilsen yoksa bu kadar spora diyete mümkün değil bitanem
Iste onu bende bilmiyorum haftada yarim kilo gidiyor 4 aydir diyetteyim 3 aydir spor da yapiyorum ama giden ortada iste tahlillerde de bir sorun yok ama olsun bi ankaraya gidecek gibi dueuyoruz nisanin sonuna dogru canim o zaman diyetiaywnime de ugrayip yaptiracagim vucut ölçümü iste sen ne yapiyorsun canim yesin mi aksam yemegini
sevgili diyetikom ve diyet arkadaşım, ara ögün bir portakal yedim
birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim hadi bakalımmmm
bu hafta disiplin haftası o nedenle sıkacağız dişleri bu hafta hatta şuan başım dönüyor bitkinim ama olsunnnnnnnnnnnnnn disiplin disiplin haftası unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................................
Canım sagligina dikkat et diyetinden eksik de yeme canim metonbolik hizindan daha az yersen bu sefer metabolizma yavaslar tatlim
tatlım bu ölçüler diyetisyen ölçüsü akşam yedim canım akşam menüm:
2 kepçe çorba
2 dilim beyaz peynir
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata canım
akşam da saat 20.30 da bir su bardağı yoğurdum var canımmmmmmmm evet bence vücut ölçümünü yaptırınca yağ değil kas ağırlığın fazla çıkacakçünkü gayet iyi spor yapıyorsun canım :13:
Insallah oyledir canim diyetisyenin verdigini yediysen o zaman dayan canim bende 7 de bir elma ve sut icecegim bitecek ama gel gör ki acim :) alisacagiz yapacak bir sey yok
Insallah canim sen boyle devam edersen 2 kilo gider en az ben de yarim kilo ya raziyim :)
keşke canımmmmama dedim ya ben 3 haftadır diyet yapıyorum o nedenle o kadar veremeyeceğimi zannediyorum yarım kilo olsa ben de razıyım ama hani 1.5 kilo versem çok mutlu olurummmmmmmmmmmmmm
Tuzu ve yagi kes mis miydin canim