ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

Gunaydin canim evet canim cok haklisin keselim yagi tuzu bugune kadar ne faydalari olduki bende bu sabah biraz degisik bi kahvalti yaptim ama tabi listeme uydum maydonozlu omlet yaptim 30 gr peynirle dolayisiyla domates salatalik disinda yemem gereken her sey omletin icinde bende dun gece hic bisi yemedim limonlu su icip gidip uslu uslu yattim :) hadi bakalim kim tutar bizi 0 kacamakla erisin bu kilolar inşallah persrmbeye hedefim 62.9 u görmek canim senin de biran once gelmeni istiyorum yanima bana yetiairsin zaten cunki ben yavas veriyorum maalesef hadi guzelim eriyip akacagiz yazin kimse bizi taniyamayacak :) kesinlikle !

merhaba diyetikom ve diyet arkadaşım çoooooooooooooooook kıymetliiiiiiiiiiiiiiii makbuleciğim
bugün yediklerimin raporu aşağıda verilmiştir dikkatinize

ara öğün 1: 09.30
1 adet armut

öğle: 12.00
4 yemek kaşığı buharda pişmiş kabak yağ yok tuz yok
2 kepçe şehriyeli çorba yağ yok tuz yok
3 ince dilim çavdar ekmeği
1 su bardağı yoğurt

gördün mü diyetiko,gayet iyiyim değil mi eeee makbuleyle bu işi başaracağız damgamız vuracağız bu siteye zayıflama konusunda bu arada diyetikom sebze yemeklerimi buharda pişirip yiyeceğim yağsız tuzsuz yoğurt döküp yiyeceğim içine azıcık sarmısak ve pul biber lezzet katar

çorbayı da dayanabildiğim yere kadar az şehriyeli domates rendesiyle pişmiş yağsız tuzsuz çorba yiyeceğim sıkılırsam mercimek yaparım

ama bu hafta disiplin haftası kesinlikle yağ tuz yok şu dişimi sıkayım iyice bakalım bir hafta sonra sonuç ne olur disiplin haftasındaki başarım ne olur merakla bekleniyor ayrıca makbulemeeeeeeee sonsuz başarılar diliyorum öpüyorum onu yanaklarından seni de öpüyorum diyetiko sevgiyle.....................

Sevgili gunluk ve sevgili diyet arkadasim kuru fasulyeye koydugum etin cok yagli olduğunu düşündüğüm icin onu yemedim kendime yagsiz tuzsuz taze fasulye pisirmistim onu yiyorum yaninda da 2 havuc ve 100 gr yogurt protein eksik kakmis oldu onu da aksam icecegim bir bardak yagsiz sutle tamamlarim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sevgili diyetikom ve diyet arkadaşım, ara ögün bir portakal yedim
birazdan akşam yemeğimi yiyeceğim hadi bakalımmmm
bu hafta disiplin haftası o nedenle sıkacağız dişleri bu hafta hatta şuan başım dönüyor bitkinim ama olsunnnnnnnnnnnnnn disiplin disiplin haftası unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........................................

Canım sagligina dikkat et diyetinden eksik de yeme canim metonbolik hizindan daha az yersen bu sefer metabolizma yavaslar tatlim

Canım sagligina dikkat et diyetinden eksik de yeme canim metonbolik hizindan daha az yersen bu sefer metabolizma yavaslar tatlim

tatlım bu ölçüler diyetisyen ölçüsü akşam yedim canım akşam menüm:
2 kepçe çorba
2 dilim beyaz peynir
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yağsız tuzsuz salata canım

akşam da saat 20.30 da bir su bardağı yoğurdum var canımmmmmmmm evet bence vücut ölçümünü yaptırınca yağ değil kas ağırlığın fazla çıkacak çünkü gayet iyi spor yapıyorsun canım :13:

Insallah oyledir canim diyetisyenin verdigini yediysen o zaman dayan canim bende 7 de bir elma ve sut icecegim bitecek ama gel gör ki acim :) alisacagiz yapacak bir sey yok

evet alışacağız önüme hedef koydum şu bir hafta iyi sıkacağım yağ ve tuzdan bakalım bir hafta sonra ne olacak bitanem zayıfladığımızı düşünsene çıtır çıtır incecik yemeği aklımıza getirmeyelim olmadı başka konularadan konuşalım

Insallah canim sen boyle devam edersen 2 kilo gider en az ben de yarim kilo ya raziyim :)

Insallah canim sen boyle devam edersen 2 kilo gider en az ben de yarim kilo ya raziyim :)

keşke canımmmm ama dedim ya ben 3 haftadır diyet yapıyorum o nedenle o kadar veremeyeceğimi zannediyorum yarım kilo olsa ben de razıyım ama hani 1.5 kilo versem çok mutlu olurummmmmmmmmmmmmm

keşke canımmmm ama dedim ya ben 3 haftadır diyet yapıyorum o nedenle o kadar veremeyeceğimi zannediyorum yarım kilo olsa ben de razıyım ama hani 1.5 kilo versem çok mutlu olurummmmmmmmmmmmmm

Tuzu ve yagi kes mis miydin canim

Tuzu ve yagi kes mis miydin canim

üç hafta yaptığımda bu kadar kesmedim ama azalttım canım bakalım bu haftayı çok merak ediyorum bilmiyorum ben 23 NİSAN DA İLÇEDE BİZİM OKUL KUTLAYACAK VE YİNE GENEL SUNUCU BENİM o tarihe kadar 60 olsam yeter o tarihe kadar ama 60 olmam için beş buçuk kilo vermem lazım verebilir miyimmmmmm :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…