- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
üç hafta yaptığımda bu kadar kesmedim ama azalttım canım bakalım bu haftayı çok merak ediyorum bilmiyorum ben 23 NİSAN DA İLÇEDE BİZİM OKUL KUTLAYACAK VE YİNE GENEL SUNUCU BENİM o tarihe kadar 60 olsam yeter o tarihe kadar ama 60 olmam için beş buçuk kilo vermem lazım verebilir miyimmmmmm :18::18::18::18::18:
Imkansuz degil canim 4 hafta var haftada 1 kilo versen bi uc gunluk de protein ya da detoks yaparsin olur bu is ama sifir kacamakla olur canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ara ara hizlanmasi icin vermisti benim diyetisyen ayda 1 kere veriyor ama tabi dahs cok su atiyorsun onda aslinda hafif hafif spor mu eklesen canim 20 dk yürüyüş gibi
güzel olacak güzel bu kadar dikkate güzel olmak zorundabakalım canımmm bu haftaya ne olacak
günaydın canım gayet iyiymişsin dün tebrik ederim senigüzel olacak güzel bu kadar dikkate güzel olmak zorunda
sevgili diyetiko ve sucum
bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık
ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda
öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt
akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan
ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yine yağsız ve tuzsuz yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğimcanım ben hafta içinde 8.5-2.5 çalışıyorum sonra spor salonuna gidiyorum yemek falan derken ancak akşam yedi gibi gelebiliyorum gün içinde fırsat bulabilirsem giriyorum ama pek bulduğum söylenemez canım haberin olsun ama akşamları full burdayım
günaydın canım gayet iyiymişsin dün tebrik ederim seni
sevgili diyetiko ve canım arkadaşım
öncelikle günaydın ,dünü sorunsuz hallettim akşam karnım kazındı ama gittim uyudum anladım ki benim savaşım gündüzle değil akşamla ....
zaten bize kilo aldıranda akşam yediklerimiz değil mi...
o nedenle artık akşamlarla büyük savaşım var ölsem de kalsam da bir şey yemek yok Allah ın izninyle...
"disiplin haftası" nın 3.günü bugün iki gün gayet iyi gittim ,gerçekten de kendimi iyi disiplin ettimm özellikle yağ ve tuz konusunda bir gr tuz 200 ml suyu vücutta tuttuğunu öğrendiğim günden itibaren tuza düşmanım gözüyle baktımmmmmmmhain düşman deyip ondan uzak duruyorum ...
evet sevgili günlük makbuleciğimle bu yola başkoyduk artık o özlediğimiz vücutlara sahip olmak istiyoruz hep bunun özlemi taaaa derinde bu zamana kadar da yiyip de ne olduk zira şuan benim hayatımda kimse yok o nedenle çevrem tarafından beğenilmek istiyorum çirkin şişman kıza kim bakarrr en önemlisi zayıfladığımda kendime olan güvenim geliyor bence en önemlisi buuuuuuuuuuuuu!!!!!!
ya günlükçüğüm seninle iyi dertleştim değil mi artık sana yediklerimin raporunu sunayımmm:
sabah: 07.00
bir domates
5 zeytin
10 dal maydonoz
1 dilim peynir
1 haş.yumurta
2 dilim çav.ekm.
yeşil çay tabikii şekersiz dememe gerek yokk
güne bir bardak su ile başladım oda sıcaklığında...
ıspanağın yanına makarna pişirdim esşim yesin diye 1 kaşık kadarını yedim galiabaof çok pişmanım hem yağlı hem tuzlu birdaha asla olmayacak
sevgili diyetiko,
ara öğün bir adet armut
öğle:
2 kepçe şehriyeli domates çorbası yağsız tuzsuz
4 yemek kaşığı kabak yağsız tuzsuz
bir su bar.yoğurt
3 ince dilim çavdar ekmeği
ara öğün 2 :
bir adet portakal
bugün de fena sayılmazdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam yemeğimi daha yemedimmmmm
eeee hedefini düşün zayıflamayı düşün hadi makbuleciğim kim tutar bizi.................:13::13::13::13:
Afiyet olsun canim benim harikasin mwnu mukemmel bu yaza kadar fistik gibi olacagiz insallah canim senin boy kac
canım 1.62 olacak bitanem tşk ederim ama senin spor yapmana hayran kalıyorumbu kadar sporu nasıl seviyorsun canım nasıl alışkanlık haline getirdin ben merkeze tayin isteyeceğim bu yıl çıkarsa bir kulübe salona yazılmayı düşünüyorum canımmmm