ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

bugün 65.3 le uyandım dünkünden 300 gr eksik Tek istediğim perşembe yine 63.9 olmak sonraasına bakacağız zaten ahh yaa nerden kaçamak yapmıştım ben böyle aklıma yanayım uüğraş işte şimdi gitti emekler

bu da bu hafta yapacağım kahvaltı severliğimin üstüne diyetisyenimin benim için hazırladığı kahvaltı diyeti
Kahvaltı Diyeti:

Sabah: 2Dilim esmer ekmek 50gr lor yada 1kk beyaz peynir 1 adet haşlanmış yumurta Bolca yeşillik ve söğüş3-4 adet zeytin Közde kırmızı biber 1bardak bitki çayı(ıhlamur,papatya veya rezene)

Araöğün1: 1adet meyve yada 2-3 kuru meyve

Öğlen: 1kk beyaz peynir 1adet yumurta 2 adet ceviz 2Kaşık lor veya dil peynirli maydanozlu kepekli krep Bolca yeşillik/söğüş1dilim esmer ekmek yada 1adet kepekli galeta

2.ARA: 1Adet taze meyve+2 adet kuru kayısı3yk yağsız yoğurt (keten tohumlu)

Akşam: 2Yumurta ile hazırlanmış sebzeli omlet 4-5yk lor veya 30gr az yağlı beyaz peynir 2dilim esmer ekmek Bolca söğüş yeşillik Bitki çayı3. ara öğün 3yk yoğurt yada tarçınlı süt 1adet taze meyve

bence gayet lezzetli görünüyor hem de çok pratik bakalım sonuçlar nasıl olacak bu diyetle birlikte bu ayın sonuna napıp edip 61 i görmem lazım61.9 desek 3.300 gr vermem lazım kalan gün sayısı :28 tam dört hafta :26::26lur inşallah

sabah: 1 yumurta 2 dilim ekmek 1 kk peynir (taze hatay peyniri çok yağlı mı bilmiyorum :18:)turp, domates, salatalık

ara: yok

öğlen: 1 yumurta 1 kk peynir 1 dilim ekmek (ekmeklerim tam tahıl) 1 salatalık 1 havuç

ara: 3 kuru kayısı 1 elmanın yarısı

akşam: 2 dilim ekmek 2 yumurtadan omlet 30 gr lor maydanoz salatalık domates roka 1 kaç dilim patates(fırında pişti)

ara: 1 greyfurt 1 bardak sütlü kahve

yok yk olmuyor bugün yapayım dedim 10 dk dayanabildim suyum çıktı ama 132 cal hiç yoktan iyidir :)

hederfime yaklaştıkça içimi anlatılması zor bir heyecan kaplıyor bundan sonrası daha zor olacak biliyorum çünkü benim vücudumun alıştığı kilo 62 falan son 5 yıldır baskülde hiç 61 hörmedim ama bu ayın sonunda göreceğim görmmeliyim 61.9 bile olsa iilk g,hedefim bu aslında kendimi 57 kilo iken iyi hissediyorum ama hep arada bir pay bırakmak lazım 55 olayım ki kaçamak yaptığım zamanlarda en fazla 57 göreyim protein diyetlerini kötülüyorlar ama bence arada bir yapılan 2 günlük saf protein hem kilo vermeyi hızlandırıyor hem de insanın motivasyonunu artttırıyor bende yarın gördüğüm kiloya göre yarını protein yapmayı düşünüyorum bütün gün yumurta yemeyi planlaıyorum tabi yarın kalktığımda 64.1 falan olursa 200 gr için ypmam ama yine 64.5 in üstünde olursa yapacağm aslında haftada bir gün yapılsa zararı olur mu acaba diyetisyene de son zamanlarda o kadar çok soruu sordum ki tekrar sormaya utanıyorum neyse bu haftayı geçireyim de soraraım hedefime ulaşacağıım günü sabırsızlıkla bekliyorum ağostosta arkadaşımın düğünü var ve ben o düğüne buz mavisi belden oturtmalı bir elbisenin içinde kusursuz bir görüntüyle gitmek istiyorum eşim zaten oldukça yakışıklıdır ne giyse yakışır uzun boylu ve zayıftır bende onun yanında eğreti durmamalıyım bakan bir daha bakmalı aahh ahhh hayaller hayaller ama olacak olmaması için bir sebebim yok başaracağım yaz tatilinden sonra okula geldiğimde öğretmen arkadaşlar da beni tanıyamayacak bunu yapacağım of ne döktüm içimi bee ee günlük olmak kolay değil

sabah: 1 kk hatay peyniri roka maydanoz domates salatalık 1 yumurta 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta

öğlen: 1 yumurta 1 kk peynir 1 salatalık 1 havuç 7-8 badem 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 elma

akşam: 1 yumurta beyazı 1 kk peynir roka maydonoz domates salatalık 5-6 zeytin 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 bardak sütlü kahve 1 kepekli galeta 1 portakal

ne yemişim bee spor yine yok maalesef iyileşince daha çok yaparım inşallah

bıktım bu kabızlıktan yaa biraz önce portakal yerine 3 kuru kayısı ile 1 inciri tahine batırdım yedim tahin çok yağlı biliyorum ama çare arıyorum işte yarım litre kadar da ılık suya 1 limonu sıktım üstüne de bi güzel onu içtim bakalım ne olacak yarın duruma göre yumurtayla protein yapacağım bakalım nasıl olacak protein yapınca da başım ağrıyo ama mecburum

bugün 64.5 geldim proteinn yapacaktım ama eşim diyetisyeni dinle sağlığınla oynama falan dedi bende vazgeçtim neyse mayısa kadar olan hedefime kaldı 2 kilo 600 gr ve 26 gün yani gün başına 100 gr vermem lazım :18::18::18::18::18::18:

sabah: 2 dilim kepekli ekmek 30 gr ezine 3 zeytin roka maydanoz domates salatalık 1 yumurta

öğlen: 1 yumurta 30 gr eznie 5 zeytin roka maydanoz domates salatalık 2 dilim kepekli ekmek 1 az yağlı sütlü kahve

ara: 15 tane yaş üzüm 1 portakal 3 kuru kayısı 5-6 badem

akşam: 2 kaşık mantı :18::18::18::182 kaşıkta kaldım hatta tarttım 50 gr ) 2 dilim beyaz ekmek(sıcaktı dayanamadım) 25 gr light krem peynir 1 yumurta domates salatalık

ara: 1 portakal 2 kepekli galeta (şu galetalar hem çok lezzetli hem de yağ oranı çok düşük )

bugün 1475 cal de kaldım diyetkolik diye bi sitede diyetisyenlere sorulan sorulara baktım eğer metobolizma hızının altında beslenirsen vücut aldığın kaloriye kendini adapte ediyor bu yüzden metobolik hız kadar kalori alarak ancak sporla fark oluşturarak kilo vermek gerekiyormuş yani az yiyince sadece az yediğimizle kalıyoruz ve bir süre sonra metoblizma yavaşlıyor

Allahım yaa inanamıyorum yaa benim diyetisyene 1 ay önce başlayan biri tam sekiz kilo vermiş ben naptım bir ayda 2 kilo verebildim o da bi tabak makarnayla ve 3 dilim börekle 1 günde geri geldi bir haftadır geri gelenle uğraşıyorum of yaa kendimden nefret ettim resmen daha napmam lazım bilmiyorum çok canım sıkıldı kafayı yemek üzereyim şeytan ye gitsin boş ver diyor ama biliyorum ki en fazla bir hafta sonra tekrar başlarım diyete olan verdiğim kiloya olur bu metobolizmayla 1 haftada görürüm ben 70 i offf çıldıracağım yaa ne yaacağım ben bende diğre insanlar gibi 8 olmasa bile ayda 4 kilo vermek itiyorum tam 3.5 aydır diyetteyim verdiğim kilo 6 ayda 2 bile değil daha az

bugün baskül günüydü ve ben maalesef yine 64.5 kiloyum sanırım çok dert ediyorum artık bugünü milat ilan ediyorum her gün spora gidilecek günlük 1 saat minimum spor yapılacak ve haftada üç gün pilates eklenecek bakalım yeni hedefim bu hafta 63.5 sadece pazar ve perşembe basküle çıkmak da yeni hedefim bakalım neler oalacak

bugünki menü biraz fazla oldu sanki

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 kk ezine 1 yumurta domates salatalık

ara: 3 kuru kayısı 5-6 badem

öğlen: 100 gr kuzu böbrek ve ciğer karışık 1 dilim kepek ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal 5 kuru kayısı yarım paket limon lifli kepekli 1 paket special k fesleğenli kraker

akşam: 200 gr pırasa 1 dilim tam tahıl ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 portakal

1400 cal ++spor: 50 dk yürüyüş 258 cal 1 saatlik de pilates düşünüyorum

sabah: 1.5 dilim kepek ekmek 1 kk peynir domates salatalık roka maydonoz 5 zeytin

ara: 1 armut

öğlen: 200 gr pırasa 110 gr yoğurt

ara: 1 pakt çikolata kaplı lifli biskvi 3 kuru kayısı 1 nar

akşam: 100 gr pırsa 110 gr yoğurt 150 gr kısır 2 dilim kepekli ekmek

artık sanki uzunca bi süre zayıflayamayacakmışım gibi geliyor nedense off ya niye bende diğer insanlar gibi hızlıca zayıflayamıyorum

bugün:
öğlen:
100 gr ızgara köfte , salata, 1 dilim kepek ekmek

akşam:
200 gr türlü 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek

spor: 1 saat yürüyüş, ebru şallı ile karın savar

pazar:
öğlen:
100 gr tavuk , salata, 1 dilim ekmek

akşam:
200 gr karnabahar 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek
spor:1 saat yürüyüş, ebru şallı ile selülit savar

pazartesi:
öğlen:
200 gr karnabahar ,200 gr yoğurt, 2 dliim ekmek
akşam:
1oo gr tavuk salata 1 dilim ekmek
spor: 40 dk spor salonunda ebru şallı ile tüm yağlarınızdan kurtulun

salı:
öğlen:
100 gr tavuk , salata, 1 dilim ekmek
akşam:
200 gr taze fasulye 200 gr yoğurt 2 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı ile karın savar

çarşamba :
öğlen:200 gr karnabahar ,200 gr yoğurt, 2 dilim ekmek
akşam: 100 gr balık salata 1 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı ile selülit savar

perşembe :
öğlen: 200 gr ıspanak,200 gr yoğurt, 2 dilim ekmek
akşam: 100 gr balık salata, 1 dilim ekmek
spor: 40 dk günlük spor ebru şallı le 21 günde yağlarınızdan kurtulun

cuma:

öğlen: nesfit 1 bardak süt 1 meyve
akşam: 100 gr hamsi, salata 1 dilim ekmek
spor: 1 saat yürüyüş ebru şallı ile süper bir karın

Son düzenleme:
bugün şu kellogsun reklamı var ya yeni çıkan çikolatalı fındıklı tahıl gevreği ondan aldım akşam ara öğün olarak yerim diye alırken de direk kalorisini baktım diğeriyle hemen hemen aynı special k ile neyse başka da bişiye bakmaddım eve geldim bunu bi güzel yedim içine yulaf kepeği de attım ama yerken kendimden geçtim o kadar lezzetliki dedim kendi kendime diye olan bişi bu kadar lezzetli olamaz besin değerlerini karşılaştırırken meğer special k yağ oranı %1.5 benim yediğimin %26 tam da kendime harika bişi buldum derken bilmeden kaçamak yapmış oldum ve bir daha ağzıma süremeyeceğim bu yiyeceği bir iki kaşık daha yiyiverdim son kez neyse neyse olur o kadarcık ne de olsa tahıl gevreği masum kaçamak
bugünki menüme gelince güya akşam türlü yiyecektim kim yapacak şimdi onu dedim ve menemen yaptım çayla 1 kk peynir ve 3-4 zeytinle yedim menemen de türlü sayılır canım şöyle bol dometesli biberli soğanlıca

sabah: 3 dilim kepekli ekmek 70 gr peynir(abarttım biraz) 7-8 zeytin 1 yumurta

öğlen: 100 gr ızgara köfte yağsız salata

ara: 1 portakal

akşam: 2 yumurtalı menemen 1 kk peynir 3-4 zeytin 50 gr kepekli ekmek

ara: tahıl gevreği valla tırtıkladım gramını bilmiyorum 20 gr yulaf kepeği 50 gr yağsız süt

1 saat pilates full karın yarım saat yürüyüş yaklaşık 600 cal

bugün tam kaçamak üzeydim ki eşimin desteği ile yırttım dışarı çıkmıştık sinemaya gittik çıkınca dedim hadi bişiler yiyverelim o da hayır diyeti bozmayacaksın sonra 1 hafta sinirli oluyorsun dedi eve geldik

sabah: 2 dilim kepekli ekmek 50 gr keçi peyniri bir yumurta 5 zeytin domates salatalık 1 portakal

öğlen: 2 köfte 6 gr bol yağsız salata

ara: 2 top çikolatalı lıght dondurma yarım paket domatesli kraker

akşam: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 50 gr uno lıght ekmek

ara: 15 tane üzüm 2 kepekli galeta

spor : 40 dk yrüyüş dışarda ebru şallı ile selülit savar egzersiz kısmı 40 dk

yarın pazartesi hafta içi iş var ama hafta sonu da diyet resmen tehlike altında yaa nerdeyse hafta içini sevmeye başlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…