ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght beyaz peynir domates

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 kepekli galeta 1 bardak tam yağlı süt 3 kayısı 1 kaşık sağlıksız müsliden geçen yediğim

akşam: 100 gr derisiz tavuk but 1 koca tabak yağsız salata yine o müsliden 1 kaşık daha ve müsli çöpü boylar (diyetisyene sordum bunu kilo almak isteyen o cılızlara öneriyorlarmış) sinir oluyorum o tiplere

ara: 100 gr üzüm 2 kepekli galeta yeşil çay bolca

yrım saat günlük sporum 1 saat pilates egzersiz kısmı streç de var :KK8::KK8::KK8::KK8:2.5 lt su

sabah: 1 yumurta 1 dilim light peynir 2 dilim light ekmek 1 domates

ara: 1 mandalina

öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yoğurt

ara: 1 bardak yağsız süt 100 gr taze üzüm 3 kuru kayısı

akşam: 100 gr haşlanmış yumurta 2 dilim light ekmek 20 gr lor 12 zeytin :KK20::KK20:1 domates 1 tk diyabetik reçel

ve sporlarım 1 saat yürüyüş ( yeni bir yürüyüş bandı aldım motorsuz nasıl yoruyor anlatamam ben koştuğum zaman bile böyle terlemiyorum süper oldu anlıcanız

pilates ebru şallı ile süper bir karın 1 saat de bu :KK76::KK76::KK76::KK76:

sonuç olarak yediklerim 1300 cal yaptığım sporlar 650 cal :KK8::KK8::KK8:

slm hanımlar bugün pek spor yapamadım ifademi vereyim bakalım bi de öğlen yemek evde kalınca tost yemek zorunda kaldım tam yarım beyaz ekmek yani :KK53:
sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 30 gr light peynir domates
ara: 7 badem
öğlen: yarım ekmeğe kaşarlı tost
ara: 1 kepekli galeta 1 bardak yağsız süt 70 gr üzüm 3 kuru kayısı
akşam: 250 gr haşlanmış karnabahar 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 1 portakal
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
yediklerim : 1250 cal sporum 420 cal günün yorumu: fena değil ama daha iyi olabilir :KK8::KK8::KK76::KK76::KK76::KK8:

sabah: 40 gr nesfit karışık meyveli 125 mg süt 1 portakal

ara: 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta

öğlen: 200 gr etsiz kuru fasulye 120 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek

ara: 20 gr sarı leblebi 20 gr kuru üzüm 1 su bardağı yağsı süt

akşam: 120 gr sebzeli misket köfte yağsız çoban salata 1 kaşık rus salatası :KK17::KK17:

ara: 1 greyfurt

spor: 1 saat yürüyüş 1 saat pilates:nazar:yaklaşık 700 cal yediklerim: 1300 cal

kızlar slm kaçamaksız bir dün daha bitti

sabah: 2 dilim light ekmek (sonunda bitti bu ekmek tadını sevemedim bi türlü) 30 gr lıght peynir 5 zeytin roka 1 de yumurta 1 tk diabetik reçel

ara: yapmadım

öğlen: 40 gr nesfit çikolatalı 200 gr yağsız süt

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 kepekli galeta 5 badem

akşam: 250 gr kıymalı patlıcan dolma 200 gr yarım yağlı yoğurt

ara: çikolata kaplı lifli 2 tane 1 elma ( umarım fazlasını yemem )

spor: 1 saat tempolu yürüyüş 1 saat pilates yaklaşık 700 cal yediklerim 1300 cal :KK8::KK8::KK8:

bu hafta çok iyi gitti ama umarım hafta sonu da bozulmaz yaa bozulmamalı:KK47::KK47: haftaya inşallah hedefim 63.5 olur inşallah

bugün yorgunluktan ölüyorum sabahtan beri bi dakka oturmadım evde derin temizlik yaptım bugün iki kere pazara gittim geldim 1 saat de yürüyüş yaptım yürüme bandında menüm de kaçamksızdı

:sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 30 gr peynir roka 5 zeytin

ara: yok

öğlen: 40 gr nesfit 10 gr yulaf kepeği 125 gr süt

ara: 10 fındık 10 badem 1 elma

akşam: tavuklu şehriye çorba (şehriye çok azdı içinde ) 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 muz (20 gr ) pazardan aldım bugün Anamur muzu çok lezzetli
1 portakal
1 su bardağı yağsız süt yaklaşık 1300 cal yedim sadece spor 406 cal ama sabahtan beri yapığım işler bence yediğimi geçmiştir nitekim akşam tok karna sabahki kiloyla yanıydım bu demek oluyor ki yarın eksideyim :KK8::KK8::KK8:

bugünü de kaçamaksız atlattım sayılır kızlar öğle menüsü biraz karıştı ama

sabah: 2 dilim tam tahılı ekmek 1 yumurta 30 gr lıght peynir domates salatalık turp roka

ara: 1 yk yulaf kepeği 1 yk special k meyveli

öğlen: 50 gr şehriyeli tavuk çorba (bunu dün yapmıştım nedense midemi bulandırınca içemedim 2 kaşık içtim en fazla)
1 dilim tam tahıllı ekmek 40 gr nesfit 125 gr yağsız süt

ara: 3 kuru kayısı 1 portakal yarım bardak yağsız süt 10 fındık 1 saat tempolu yürüyüş :KK8:

akşam: 200 gr ıspanak (yağ koymadım yağ yerine 10 gr kaşar koydum) 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: havuç turp domates salatalık 1 mandalina düşünüyorum ve tabiki 1 saat daha yürüyüş baladım bile :KK8::KK8::KK8:

sonuç olarak yediklerim 1545 cal yaktığım 805 cal kalan 560 cal :KK23::KK23::KK24::KK24::KK23::KK23:haftasonu da kazasız belasız geçtı :KK53::KK53::KK53::KK53:

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 30 gr light peynir 1 domates 1 salatalık roka 3 zeytin 1 yumurta

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 150 gr kıymalı nohut yemeği 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt 1 mandalina 20 gr muz

akşam yemeğinden hemen önce :2 kuru inciri tahine batırıp yedim adet olmak üzereyim malum atlı istekleri :KK43::KK17::KK17:

akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 2 dilim beyaz ekmek(kendi ekmeğim bitmişti almaya gitmeye üşendim)100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 1 kepekligaleta

spor: 40 dk spor salonunda 40 dk spor salonundan eve orta tempoda yürüyüş ve 1 saat yürüyüş ve bazı karın egzersizleri

dün yine hiç oynamayınca basküde rakam eşime sardım tabii o da baskülü sakladı artık sadece perşembeleri tartılacağım maalesef :KK37::KK37::KK37:bugün tartılamayınca kendimi çok eksik hissettim :KK50::KK50:sataştım falan ama işe yaramadı

neyse bugünü özetleyeyim sabah erkenden kalkıp kahvaltı yaptım 30 dk yürüdüm program vardı 18 mart programı ona gittim çıktım ölen eve geldim öğleden sonra okula gitmeyince bunu değerlendireyim dedim 1 saat pilates ve 1,5 saat yürüyüş yaptım toplamda 1300 cal yedim 940 cal yaktım :KK8::KK8::KK8:işte ifadem

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gram light peynir 1 domates 1 salatalık biraz roka 3 zeytin

öğlen: 150 gr kıymalı nohut 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 havuç bir salatalık

ara: 3 kuru kayısı 100 gr tatlandırıcılı kakolu puding

akşam: 200 gr kadar karnabahardan kısır 50 gr ekmek domates salatalık turp

ara: 1 portakal

sporlar: 1,5 saat yürüyüş 1 saat pilates :KK76::KK76::KK76: yediklerim: 1300 cal yaktığım 940 cal kalan 360 cal :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

eveeet sonunda bugün 63.6 yı gördüm son üç yıldır hiç görmemiştim bu kiloyu felaket başım ağrıyor içime sanki bir canavar kaçmış gibi de açım iki gündür böyleyim niyeyse ama gene de kaamaksız hallettim bu iki günü de çok şükür

dün
sabah: 2 dilim lıght ekmek 30 gr az yağlı peynir domates salatalık roka diabetik reçel 5 zeytin

öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim lıght ekmek 1 domates 1 salatalık 1 havuç

ara: 1 mandalina 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt 20 gr mısır ekmeği

akşam: 1 alabalık bolca yağsız tuzsuz salata

ara: 1 portakal 100 gr tatlandırıcılı puding

bugün:

sabah: 40 gr nesfit 40 gr muz 2 kuru kayısı 1 kuru incir 5 badem 125 gr yağsız süt

ara: 1 kepekli galeta

öğlen: ton balıklı salata yağsız ve tuzsuz

ara: 20 gr mısır ekmeği 3 tane limon lifli kepekli 1 mandalina 3 badem

akşam: 1 yumurta 30 gr az yağlı beyaz peynir reçel 2 dilim light ekmek bolca yeşillik 3 zeytin

ara: 2 kepekli galeta 1 portakal :KK39::KK39::KK39:

dün iyi spor yapmıştım ama bugün yok maalesef başım ağrıdığı çin zorlayamayacağım maalesef :KK31:

bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen

sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık

ara: 2 mandalina

öğlen:2 yumurta 2 salatalık

ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar

ara:1 elma 1 bardak yoğurt

bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen

sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık

ara: 2 mandalina

öğlen:2 yumurta 2 salatalık

ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar

ara:1 elma 1 bardak yoğurt

merhaba canım günlüğünü baştan sona kadar okudum kilo verme hedeflerimiz aynı aynı kilolardayız ve vermek istediğimiz kilo da ama tatlım küçük kaçamaklar işi bozmuş istersen seninle arkadaş olurum birbirimizi motive edelim canım seni gaza getireyim iyice yarın diyetisyene gidiyorum ben de :KK16:

merhaba canım günlüğünü baştan sona kadar okudum kilo verme hedeflerimiz aynı aynı kilolardayız ve vermek istediğimiz kilo da ama tatlım küçük kaçamaklar işi bozmuş istersen seninle arkadaş olurum birbirimizi motive edelim canım seni gaza getireyim iyice yarın diyetisyene gidiyorum ben de :KK16:

Gunlugume hosgelfin canim sefalar getirdin tabiki beraber devam edebiliriz daha vermem gereken 8 kilo var sorunum da su ki sabirsizim ve kacamak yapinca 1 kere de bile en az 1 kilo geri geliyor o da iki haftaya mal oldu ama kararliyim bundan sonra kacamaksiz devam edecegim tabi seninle birlikte hosgeldin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunlugume hosgelfin canim sefalar getirdin tabiki beraber devam edebiliriz daha vermem gereken 8 kilo var sorunum da su ki sabirsizim ve kacamak yapinca 1 kere de bile en az 1 kilo geri geliyor o da iki haftaya mal oldu ama kararliyim bundan sonra kacamaksiz devam edecegim tabi seninle birlikte hosgeldin :)

tabikii bitanem beraber:KK16: üzülme canım ben seni frenlemeye çalışırım kaçamaklar çok tehlikeli tatlım diyetisnine gidiyor musun kontrollü olarak canım ben de yarın gideceğim zamanında 2 yıl önce gitmiştim 79 kilodan kısa sürede 64 düşmüştüm ve iki sene içinde sadece birkaç kilo aldım canım ama diyet boyunca kaçamak yapmadım bitanemmmmmmmm:KK20:

Online bir diyetisyenle devam ediyorum interaktif diyet iste yaklasik dort aydir diyetteyim verebildigim kilo 6,4 ara sira ucu kaçıyor iste o da mahvediyor insallah beraber kacamak yapmadan en kisa zamanda ulasuriz sonuca su anda kac kilosun canim bi de boyun kac

tabikii bitanem beraber:KK16: üzülme canım ben seni frenlemeye çalışırım kaçamaklar çok tehlikeli tatlım diyetisnine gidiyor musun kontrollü olarak canım ben de yarın gideceğim zamanında 2 yıl önce gitmiştim 79 kilodan kısa sürede 64 düşmüştüm ve iki sene içinde sadece birkaç kilo aldım canım ama diyet boyunca kaçamak yapmadım bitanemmmmmmmm:KK20:

Alinti yapmadan yazmisim :)

Alinti yapmadan yazmisim :)

önemli değil canım zaten ikimizin topiki olacak:KK16: daha güzel kardeş kardeş vereriz inşallah ben de yarın sana gittiğim diyetisyenden bilgileri veririm olmadı benimkini de denersin canım :21: korkma artık ben varım yanında seni de beni de zayıflatana kadar bu yoldan dönmeyeceğiz beraber çıtır bayanlar olacağız :21: sürekli yediklerimizi paylaşalım bu motiveni arttirir bu arada aklına beni getir Su kızar filan de :KK16:

önemli değil canım zaten ikimizin topiki olacak:KK16: daha güzel kardeş kardeş vereriz inşallah ben de yarın sana gittiğim diyetisyenden bilgileri veririm olmadı benimkini de denersin canım :21: korkma artık ben varım yanında seni de beni de zayıflatana kadar bu yoldan dönmeyeceğiz beraber çıtır bayanlar olacağız :21: sürekli yediklerimizi paylaşalım bu motiveni arttirir bu arada aklına beni getir Su kızar filan de :KK16:

Tesekkur ederim destegin icin canim umarim birbirimize olan destekle biran once veririz merak etme canim ben oldukca aktifimdir topic konusunda her gun yazarim boylesi motivasyon sagliyor artik sana karsi da sorumluyum hadi bakalim gitsin kiloallar gelsin bikiniler mayolar :) hadi hayirlisi canim yarin basla bakalim sende senin diyet benim diyet dengelerz kilolarimiz yakin zaten diyetler de benzed olur diye tahmin ediyorum bu arada profiline baktim da ogretmensin sanirim brans ne canim

Tesekkur ederim destegin icin canim umarim birbirimize olan destekle biran once veririz merak etme canim ben oldukca aktifimdir topic konusunda her gun yazarim boylesi motivasyon sagliyor artik sana karsi da sorumluyum hadi bakalim gitsin kiloallar gelsin bikiniler mayolar :) hadi hayirlisi canim yarin basla bakalim sende senin diyet benim diyet dengelerz kilolarimiz yakin zaten diyetler de benzed olur diye tahmin ediyorum bu arada profiline baktim da ogretmensin sanirim brans ne canim

Türkçe öğretmeniyim canım sen çalışıyor musun canım ben bu siteyi kullanmayı tam bilmiyorum sana bakamadım:KK14: ama urfadasın değil mi canım sen :KK16:

X