- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
ebru şallıyı da yaptım ama hepsini yapamadım kol ve sırt kaldı karın ve bacağı yaptım ama 15 dk kaldı valla çok yorgunum şimdi yeşil çayımı içiyorum
1000 cal olmadı ama yarım saat dayanabildim ve 323 cal yaktım olsun metoblizma hızı 2000 aldığım kalori 1063 falan sporu çık 750 geriye kaldı 1250 cal yani 7000 cal 1 kilo ise 1250 cal=85 gr bir hafta böyle olsa 85^7=595 gr nerdeyse 600 gr gayet güzel1000 cal yaktıran bir spor buldum onu yapacağım birazdan 1.5 saat böylelikle bugün yediğimden 47 cal kalacak he he he
teşekkür ederim gayet motiveyim allahtan gigicek kilolar hedefime sabitlenmiş durumdayım sadece buraya yazmıyorum zaten iki tane de grupta yazıyorum motivasyon için biçilmiş kaftan burası bu günlüğü kendimi izlemek için açtım daha çokHoşbulduk nasıl gidiyor motivemisin...makbule...
teşekkür ederim gayet motiveyim allahtan gigicek kilolar hedefime sabitlenmiş durumdayım sadece buraya yazmıyorum zaten iki tane de grupta yazıyorum motivasyon için biçilmiş kaftan burası bu günlüğü kendimi izlemek için açtım daha çok
amin canım aminEvet bu site çok iyi gerçekten..bende başka topiklerede yazıyorum...Hepimize kolay gelsin...
teşekkürler canım inşallahmakbule günlüğün hayırlı olsun,mutluluğuna vesile olsun inşallah