ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

ebru şallıyı da yaptım ama hepsini yapamadım kol ve sırt kaldı karın ve bacağı yaptım ama 15 dk kaldı valla çok yorgunum şimdi yeşil çayımı içiyorum

ebru şallıyı da yaptım ama hepsini yapamadım kol ve sırt kaldı karın ve bacağı yaptım ama 15 dk kaldı valla çok yorgunum şimdi yeşil çayımı içiyorum

kız kendi topiginemi kaçtın.bende kendi topiğimde yazdım gurupta yazdım gitim dukana bile daldım dolandım durdum

yaşasıııınnnnn 64. 9 u gördüm bir daha pazar ve çarşamba tartılacağım :118::118::118::118:

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yk labne 1 domates roka

ara: yok

öğlen.: 4-5 yk pırasa 1 sade activya

ara: 3 kuru kayısı 23 gr çikolata kaplı lifli bisküvi 20 gr kuru üzüm

akşam: 120 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek roka salatası

ara: 1 portakal 1 sütlü kahve

40 dk spor yapıldı çok halsiz hissediyorum ebru şallıyı yapamayacağım galiba yaklaşık 4.5 lt su içtim bende vur diyince öldürüyorum bi susuzluk var üstümde

canım da sürekli peynir ekmek çekiyor adet zamanım yaklaştı sanırım o yüzden böyle cozutuyorum işte artık kahvaltıyı bekliycez bakalım kabızlık için de activya iyi geldi sanırım

şu anda bir yeme krizini layıkıyla atlatmış olmanın keyfini yaşıyorum ama ben garibim biraz galiba canım tatlı değil peynir istiyordu diyetisyeniimi aradım tabi hemen lor ve beyaz peynir yiyebilirsin 3 dilim ekmekle diyince dünyalar benim oldu ek olarak 7-8 zeytin de yedim onu da birazdan ebru şallıyla deli gibi spor yaparak yakacağım inşallah yakmadan yatmak yok

ama var ya uzun zamandır bu kadar güzel doydum çok iyi geldi ben kahvaltıyı çok severim zatn üçöğün kahvaltılık yesem hele şu peynir domates zeytin ve ekmek üçlüsünü her daim yiyebilrim

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek labne peyniri roka

ara: yok

öğlen: 120 gr hamsi 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 mandalina 10 gr sarı leblebi

akşam: 3 dilim tam tahıllı ekmek 50 gr yağsız lor 30 gr beyaz peynir birazcık labne roka maydanoz 7-8 zeytin azıcık diyabetik reçel 1 tatlı kşığı kadarcık

bu arada tatlı krizleri için de şu şekersiz tatlılar var ya hazır satılıyor onlara tatlandırıcı ekleyerek haftada 2 kez yiyebilirmişiz buna nasıl sevindiğimi anlatamam tatlı işine de çözüm bulduğuma göre kim tutar beni gidecek bu kilolar

bugün hiç sevmediğim ve zamanında kilo yüzünden benimle dalga geçen bir arkadaşım face duvarında 34 bedene düşmüş olmak paha biçilemez yazmış delirdim var ya benim ne eksiğim var dedim olacak bu sefer olacak kararlıyım ayda 1 kilo bile versem kaldı 15 ay hedefi de değiştirdim hedefim 50 incecik olacağım

olmaz diye bir şey yok bi arkadaşım vardı 80 kg civarındaydı geçenlerde gördüm 45 kg ya düşmüş ve tanıyamadım esra nerde diye sordum ben de olacağım

kızlar benle devam etmek isteyen olursa memnuniyetle eşlik ederim her türlü yardımcı olmaya çalışırım bekliyorum hala ama gelen giden yok kendi kendime yazıyorum

1000 cal yaktıran bir spor buldum onu yapacağım birazdan 1.5 saat böylelikle bugün yediğimden 47 cal kalacak he he he

1000 cal yaktıran bir spor buldum onu yapacağım birazdan 1.5 saat böylelikle bugün yediğimden 47 cal kalacak he he he
1000 cal olmadı ama yarım saat dayanabildim ve 323 cal yaktım olsun metoblizma hızı 2000 aldığım kalori 1063 falan sporu çık 750 geriye kaldı 1250 cal yani 7000 cal 1 kilo ise 1250 cal=85 gr bir hafta böyle olsa 85^7=595 gr nerdeyse 600 gr gayet güzel

Benim 10 mayısta düğünüm var. 78 günüm kaldı ve ben hala fit değilim geçen sene ekimde 1 ay spor ve diyetle 7 kilo vermiştim ve 15 kilo vermiş gibiydim. Şuanda akşam yemeklerinden vazgeçip almış olduğum kondisyon bisikletim ve pilates lastiğimle kilo vermeye kesin karar vermiş bulunmaktayım. Biliyorum ki insan istedikten sonra her şeyi başarır. bir kere yaptım yine yapacağım. Tek başına da olmuyor tabi ki :) Birbirimize destek ve moral vererek hep birlikte zayıflayalım. Artık bende burdayım ve her akşam gün boyu neler yaptığımı paylaşacağım. yarın görüşmek üzere...

hoşgeldin canım bence de canım kesinlikle kiloyla gelinliğe girme bende kurban bayramında evlendim ve en kilolu halimle girdim gelinliğe çirkin değildi ama çok daha güzel olabilirdi mesela hayalim olan balık tipi bir model giyemedim kuğu gibi olmak varken niye kilolu olalım bu bizim elimizde çok güzel bir gelin olmak için 78 günün var

Hoşbulduk nasıl gidiyor motivemisin...makbule...
teşekkür ederim gayet motiveyim allahtan gigicek kilolar hedefime sabitlenmiş durumdayım sadece buraya yazmıyorum zaten iki tane de grupta yazıyorum motivasyon için biçilmiş kaftan burası bu günlüğü kendimi izlemek için açtım daha çok

Evet bu site çok iyi gerçekten..bende başka topiklerede yazıyorum...Hepimize kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…