ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

bugünki menüm

sabah: 1 dilim hindi jambon 1 kk keçi peyniri 1 yumurta

ara: 1 bardak süt

öğle: 100 gr tavuk haşlama 110 gr yoğurt

ara: 3 kuru kayısı

akşam: 100 gr tavuk haşlama 2 bardak ayran

ara: 1 portakal ya da 1 bardak sütlü kahve düşünüyorum belki de ikisi de olur:)

kızlar bugün mutluyum spor salonunda ölçüm vardı başlayalı 1 ay oldu 68.5 kilo başlamışım şu anda 65.1 yağ oranı 30 dan 26 ya dşmüş göğüs 6 cm göğüs altı 7 cm bel 9 cm karın 7 cm kalça 5 cm basen 5cm bacaklar 7 şer cm kollar da 3 er cm incelmiş :KK8::KK8::KK8:

spor 40 dk yapıldı kendimi biraz iyi hissedersem hemen bi pilates de patlatırım belki 2 lt su içildi yatana kadar üç olacak 1 fincan rezene içildi bi tane daha içerim birazdan :nazar::nazar:

wowwww tebrik ederim canım süper sonuçlar :KK9::KK9::nazar: günlük sporunu yapmışsın zaten hafta sonu da baya bi yoğun spor yapmıştın dinlensin biraz vücut...

wowwww tebrik ederim canım süper sonuçlar :KK9::KK9::nazar: günlük sporunu yapmışsın zaten hafta sonu da baya bi yoğun spor yapmıştın dinlensin biraz vücut...
teşekkür ederim canım veee bugün sabah baskülde 64.5 gördüm protein kendini gösterdi yarına birazcık daha az çıkarım inşallah :KK8::KK8::KK8:

bugün de çok başım ağrıyor sebebini bilmiyorum sporuma gittim ama yapamadım 20 dk bişi yaptım neyse sonra bi 50 dk kadar yürüdüm ama başım çoğaldıkça çoğaldı normalde 3 gün yapacaktım ama zaten diyetisyenim de 2 gün demişti inşallah giden kilolar geri gelmez tek isteğim bu bakalım iki günde ne kadar verdiğim yarın belli olacak ama çok açım yaa :KK39::KK39:

eveeet son protein günümün menüsünü de paylaşayım

sabah: 40 gr hindi jambon 50 gr kadar peynir 2 dilim sucuk 1 yumurta

ara: yok

öğlen: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak süt

akşam: 100 gr tavuk göğsü 110 gr yoğurt 1 portakal

ara: 1 bardak sütlü türk kahvesi:KK39::KK39::KK39:

merhaba günlük bugün baaskülde 63.9 u gördüm ama bu rakamı 2 günlük protein diyeti sonrasında görünce içime bir korku oturdu ya geri gelirse diye yaklaşık 3 yıldır ilk defa 65 in altına düşüyorum o yüzdden çok korkuyorum kilom hep 65 de takılı kalır çünkü bu kilonun yerleşmesi için elimden geleni yapacağım

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 50 gr kadar peynir

öğlen: 4-5 tuzlu kurabiye (taziyeye gitmiştik yemek durumunda kaldım ):KK17:

ara:yok

akşam: 100 gr ıspanak 20 gr kaşar 110 gr yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 portakal ve sütlü kahve

kızlar oldu olan zaten iyi değildim bugün 1 kase bebe bisküvisi sütlü baya fındık 1 tane de piko benim gece ara öğün:KK22::KK22::KK22::KK22:yedim gitti :KK49::KK49:
ahhh ahhh

gittim ve yediklerimi çıkardım afedersiniz kstum yani anlamıyorum diyeti bozmak için çok güçlü bir istek duyuyorum sonra yiyorum sonra da pişmanlık neyse ki çok sık olmuyor bu yoksa hastayım herhalde diye psikyatr ların kapısını çalardım. ben anlamıyorum kendimi bu neyin hırsı neden kendime bu eziyeti yapıyorum sanırım açlıktan ziyade yiyecekleri yerken aldığım haz duygusu beni buna itiyor o duyguyu hissetmek istiyorum ama anlık zevk işte tabi sonra da koca bir pişmanlık neyse yarın kaldığım yerden devam ve bu diyet hayat şekli haline gelene kadar bırakılmayacak :KK47::KK47:eskiden böyle bişi olduğunda hemen bırakırdım battı balık yan gider hesabı ama en kötü hatam buymuş yap bırak yap bırak metobolizmamı mahvettim eskiden ayda 4 kilo hatta daha fazla verirdim ben hem de dondurma falan yiyerek şimdi tek kaçamakta hiç veremiyorum spor diyet iyi giderse yarım kilo :KK31::KK31:ama olsun yarım kilo da olsa bir sonraki haftaya 100 gr bile olsa eksik girmeye değer benim acelem yok temmuzun 6 sı doğum günüm ve memlekete gideceğiz o zamana kadar 58 falan olabilsem harika olur ayda 2 kilodan 4 ay var 8 kio yapar bunu verirsem zaten nerdeyse hedefime ulaşmış olacağım :KK51::KK51:olmasam bile yaklaşmış olurum bildiğim tek şey var ne olursa olsun ben zayıflamak istiyorum ve vazgeçmeeceğim :KK76::KK76::KK76::KK76:

neyseki bugün cuma haftasonunu mükemmel sporla geçirmeliyim :KK76::KK76::KK76:korktuğum olmadı kilomu bugün de muhafaza ediyorum :nazar::nazar:

makarnayı yemedim sebze yiyesim yok bende hem çoook seveceğim hemde hafif olan bişi yiyim diye düşünürken bi baktım kahvaltı sofrası ortaya konuvermiş üç öğün kahvaltı yesem bıkmam çok seviyorum yaa çok zevk alıyorum hele peynirler :KK39::KK39:nitekim bugün üç öğün kahvaltı yedim :KK9:
sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 50-60 gr lor roka

öğlen: 1 yumurta 30 gr kadar örgü peyniri 2 dilim tam tahıllı ekmek 5-6 zeytin

ara: 3 kuru kayısı 1 portakal

akşam: 1 yumurta bissürü çeşit peynirden 50-60 gr kadar 5-6 zeytin diyabetik reçel 3 dilim ekmek

ara: 1 portakal:KK52::KK52::KK52:

çok şiş hissediyorum çok da yemedim ama bilmiyorum o yüzden ara öğün yapmayacağım bu gece rezne çayı içiyorum şimdi vücuttaki fazla suyun atılmasına yardımcıymış bilgilerinize :KK52:

EVEET gene tutamadım boğazımı o kremalı makarnayı yedim buzdolabında bi tuhaf olmuş peynirler vardı eşim de bi su böreği yapsan da yesek dedi akşam da güya ona su böreği yapıp kendim kepekli ekmek peynir falan yiyecektim ama sıcacık börek hazırlamışsın emek etmişsin nasıl dayanayım dayanamadım eşime de dedim yarından itibaren yok börekmiş çörekmiş yok aklımı çelme benim dedim garibim zaten ne verirsem onu yer kırk yılda bişi istedi onda da başının etini yedim tabi böreği yedikten sonraki pişmanlığı anlatamam umut ediyorum yarından itibaren daha güzel olacak kızlar tam gaz devam

internetten ayça kayanı bir diyetini buldum eğer çok kaırdıysan ertesi gün yapabilirsin diyor yarın uygulamayı düşünüyorum ah ah :KK43::KK43:

ERTESİ GÜN DİYETİ
sabah: maydonozlu omlet iki yumurtadan

bolca yeşillik çay

öğlen: 2 dilim ekmek

5-6 yk sebze 1 bardak ayran

ara: 1 kase yoğurt 1 greyfurt 5-6 badem 1 çay kaşığı kahve

akşam: 1 ızgara balık
1 kase salata

ahh ahh napcam ben şimdi yaa tam 65.6 yım bu sabah yani 1 tabak makarnayla 3 dilim börek 1 kilo 700 gr gelir mi yaa sinirlerim alt üst oldu gece sabah kadar rüyamda kaçamak yapmamak için direndim bürge hanım kızıyordu falan filan işte :KK14::KK14::KK14: ya ben anlamıyorum eşim de benimle aynı şeyleri yedi ama 100 gr bile farketmedi yaa bu nasıl bünyedir nasıl metobolizmadır :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek 1 kk keçi peyniri 1 yumurta 1 turp yarım domates

ara: 1.5 saat yürüyüş:KK8::KK8::KK8:

öğlen: 200 gr kabak yemeği 2 bardak ayran

ara: 1 kuru incir 5-6 badem 20 gr kuru üzüm 20 gr sarı leblebi yarım greyfurt (biraz fazla oldu ama akşam ara öğün yapmadım )

akşam: 100 gr et yiyeceğim henüz ne olur bilmiyorum tavuk but ya da köfte olur

ara: 1 bardak yağsız sütle kahve

bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım kaç kilo tek istediğim bugün gördüğümün en azından çoğunun ödem olması ve kilo veremesem de perşembe günü 63.9 la uyanmak evet bu hafta aldığımı vermeye çalışacağım maalesef :18:eek: kadar kötüyüm ki çok pişmanım bugün de sağa sola saldırıyorum ama yapacak bişi yok maalesef telafi etmenin yollarını bulmam gerek bu da düzenli kaçamaksız diyetle ve sporla olacak :KK31::KK31::KK31:
akşam da eğer alışverişe gitmezsek leslie 5 mil düşünüyorum her gün dışarda yürüyemiyoruz maalesef ama en azından evde akşamlara işiler ekleyebilirim belki bundan sonra kaçamak yaparken bugün yaşadığım duygular aklıma gelir :KK43::KK43:

mayıstan önce ne yapıp edip 61 i baskülde görmeliyim hedefim bu 61.9 da olabilir daha düşük de olabilir önümde tam 29 gün var ve bugün 65.6 olduğumu varsayarsak 3kilo 700 gr AMA inanıyorum ki yarın sabah 64 lü bişiyle uyanacağım hem de 64.5 altı olacak inanıyorum :KK23::KK23:

sabah: 2 dilim tam tahıl ekmek 1 kk keçi peyniri 1 yumurta 1 turp yarım domates

ara: 1.5 saat yürüyüş:KK8::KK8::KK8:

öğlen: 200 gr kabak yemeği 2 bardak ayran

ara: 1 kuru incir 5-6 badem 20 gr kuru üzüm 20 gr sarı leblebi yarım greyfurt (biraz fazla oldu ama akşam ara öğün yapmadım )

akşam: 100 gr et yiyeceğim henüz ne olur bilmiyorum tavuk but ya da köfte olur

ara: 1 bardak yağsız sütle kahve

bakalım yarın sabah nasıl uyanacağım kaç kilo tek istediğim bugün gördüğümün en azından çoğunun ödem olması ve kilo veremesem de perşembe günü 63.9 la uyanmak evet bu hafta aldığımı vermeye çalışacağım maalesef :18:eek: kadar kötüyüm ki çok pişmanım bugün de sağa sola saldırıyorum ama yapacak bişi yok maalesef telafi etmenin yollarını bulmam gerek bu da düzenli kaçamaksız diyetle ve sporla olacak :KK31::KK31::KK31:
akşam da eğer alışverişe gitmezsek leslie 5 mil düşünüyorum her gün dışarda yürüyemiyoruz maalesef ama en azından evde akşamlara işiler ekleyebilirim belki bundan sonra kaçamak yaparken bugün yaşadığım duygular aklıma gelir :KK43::KK43:
bu arada bugün 2 rezene 2 de karışık bitki çayı da içtim 3 lt şimdiden bitti yarına ödem kalmayacak bir de tualete çıkabilsem harika olacak

X