- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
-
- Konu Sahibi Cutemom007
merhaba önce başlık dikkatimi çekti sonra da peynir tutkun:))) bende aynı senin gibiyim ne zaman sağlıklı beslenmeye çalışıp spora başlasam canım peynir ekmek zeytinyağlı kekikli falan zeytin çeker
bu arada tebrik ederim iddiayı kazanmışsın
teşekkür ederim canım vallahi üç öğün peynir zeytin ekmek olsun yerim bayılıyorum yaa peynir zeytin ekmek diyei diye bişi olsa keşke de onu yapsam
ayyy sen demişsin ya zeytinyağlı kekikli filan diye off gece gece mükemmel olurduama yiyemem bu hafta 64.5 un altına düşmeliyim
eveet sevgili günlükçüm yine dayanamayıp 1 dilim kadar ekmeğe labne sürüp yiyince vicdanım elvermedi ve 20 dk cardio yaptım şimdi de süt içip uyuyacağım yani bu peynir sevdası nerden geliyor bilmiyorum ama eğer adetli olmasam kesin hamileyim diye düşünürdüm
evet canım çok kilo veremesem de inceliyorumtühh yaa sanırım ben sebep oldum yemene:111: umarım düşersin istedğin kiloya ama iyi spor yapıyorsun tartıya yansımasa bile üzülme vücut şekle giriyodur zaten :13:
ahh ahh hiç sorma bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de ceptebende dün dayandım aç yattımpazar pazar 8 de uyandım ama açlıktan güzel bi kah. hazırlayayım dedim ama ben hepsinden yemedim tabiki
Ad | Miktar | Yağ | Protein | Karbonhidrat | Kalori | Kolesterol | Sil |
---|
---|
---|---|---|---|---|---|---|---|
MUZ | 50,00 Gr | 0,45 | 0,45 | 11,75 | 46,00 | 0,00 | |
KAYISI(Kuru) | 20,00 Gr | 0,10 | 1,00 | 13,30 | 52,00 | 0,00 |
---|---|---|---|---|---|---|---|
TAVUKLU ŞEHRİYE ÇORBASI | 480,00 Gr | 17,76 | 14,40 | 22,08 | 307,20 | 48,00 | |
TAHIL EKMEĞİ | 25,00 Gr | 0,50 | 2,50 | 12,75 | 57,75 | 0,00 |
Ad | Miktar | Yağ | Protein | Karbonhidrat | Kalori | Kolesterol |
---|---|---|---|---|---|---|
- | - | 73,33 | 47,96 | 176,51 | 1595,61 | 212,68 |
evet canım çok kilo veremesem de inceliyorum
ahh ahh hiç sorma bugün tam üç aydır hi kaçamak yapmadığım halde bütün yasakları deldim sabah kalktık hadi dedim eşime kahvaltıya gidelim gittik bi yere gayet güzel bir köy kahvaltısı söyledik önce sadece peynir zeytin yedim eşim kaymakla bal çok güzel yemelisin diyince birazcık yedim tadını aldım ya durur muyum gene az yemeye gayret ettim ama reçel tereyağ falan derken oldu benim kahvaltı 1100 cal dedim yedimse sonuçlarına katlanmak lazım hadi bakalım tabanlara kuvvet tam 4 saat yürüdüm 16 km yaklaşık 1200 cal yaktım hoop 100 cal cepte. arada 1 muz ve 3 kuru kayısı yyedim şimdi de şehriyeli tavuk çorba içtim. yatmadan da süt ve portakal düşünüyorum sonuç olarak 1596 cal aldım 1200 cal yaktım 396 cal kaldı geriye eee 1440 da metobolizma yaktıysa 1000 cal yine de cepteumarım hesaplar doğrudur vicdanımı böyle rahatlatıyorum işte
bayağı bir şaşırdı bünyeooo afiyet olsun canım madem 3 aydır kaçamaksız götürüyodun arada bi bünyeyi şaşırtmakta ve kendine ödül vermekte fayda warZaten fazlasıyla yakmışsın yediklerini Bende sporu aksatmaya ve ne bulursam yemeye başlamıştım hafta sonu biraz toparlamaya çalıştım sporumu yaptım yediklerim çok düzene girmedi henüz ama olsun oda olur zamanla
Merhaba makbule okuduklarıma göre iyi gidiyorsun ...Tebrik ederim