ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

belki bana bi çoğunuz kızacak ama sağlık problemi dışındaki doğumu bahane edip yiyerek şişmanlayan bayanları hiç

anlamıyorum:KK19: insan kendine öyle bi kötülüğü nasıl yapar bi bayanın 80-90 kiloyla gezmesi ne demektir:KK20: bayanları

daha zarif görmeyi seviyoruz hantallık hiç yakışmıyo ve isterse dünyanın en iyi kıyafetini giysin hiç hoş olmuyo kendinize

gelin bayanlar sağlık problemi dışında hiçbişeyin arkasına sığınıp 90 kilolarla boy göstermeyin:KK20: isterseniz verirsiniz

Ya da canim haftaya haftasonu yapsak mi evde daha kolay olur :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kız götürmesine götürürüm ben bir şekilde ama :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

lakin kahvaltı işini düşünüyorum canım tatlım bu arada hafta sonu ben yolcuyum otobüse bineceğim o nedenle yapamam dedi ya bir zaman bulmak lazım şuna olmazsa çarşamba perşembe yapalım

kız götürmesine götürürüm ben bir şekilde ama :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

lakin kahvaltı işini düşünüyorum canım tatlım bu arada hafta sonu ben yolcuyum otobüse bineceğim o nedenle yapamam dedi ya bir zaman bulmak lazım şuna olmazsa çarşamba perşembe yapalım

Tatlim okulda cok zor olur i zaman sen once yap sonuçuna gore bende haftasonu yapayim :KK66:

Canim ben de yeşil kahve yi okudum yag yakimini hızlandırıyor mus bende onu deneyeyim diyorum hic duydun mu canim :)

yeşil kahve hiç sağlıklı değil bu arda makbuş biri bizim sayfamızda bize yorum yapmış pek anlam veremedim ne bu şimdi hem biz 80 90 değiliz yazacaktım ama gereksiz yorum yapmak istemedim ne alakaysa anlamadım

yeşil kahve hiç sağlıklı değil bu arda makbuş biri bizim sayfamızda bize yorum yapmış pek anlam veremedim ne bu şimdi hem biz 80 90 değiliz yazacaktım ama gereksiz yorum yapmak istemedim ne alakaysa anlamadım

Vallahi canim bilmiyorum kesin kilo almak isteyip alamayan biridir bos ver gerek yok himm o zaman hic bulasmayayim yesil kahveye

Vallahi canim bilmiyorum kesin kilo almak isteyip alamayan biridir bos ver gerek yok himm o zaman hic bulasmayayim yesil kahveye

ben de boşverdim canım :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yok canım o çok zararlı ama ben bu detoksu deneyeceğim en kısa zamanda ben de yararlı olursa sana da söylerim sen de yaparsın ayyyyyyyyyyyyyyyy yarın tartılacağız kızzzzzzzzzzzzzzzzz ne heyecan sen kesin zayıfladınnnnnnnnnnnnn bitanem :KK9::KK9::KK9::KK9:

ben de boşverdim canım :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

yok canım o çok zararlı ama ben bu detoksu deneyeceğim en kısa zamanda ben de yararlı olursa sana da söylerim sen de yaparsın ayyyyyyyyyyyyyyyy yarın tartılacağız kızzzzzzzzzzzzzzzzz ne heyecan sen kesin zayıfladınnnnnnnnnnnnn bitanem :KK9::KK9::KK9::KK9:

Bilmiyorum insallak ikimizde vermisizdir caniiimmmn bende çok heyecanliyimmm

Bilmiyorum insallak ikimizde vermisizdir caniiimmmn bende çok heyecanliyimmm

sen verdin de ben zannetmiyorum ya 500 gr da versem çok mutlu olurum aslında 1 kiloya yakın olsa süper olurrrrrrrrrrrrrrrrr

sen verdin de ben zannetmiyorum ya 500 gr da versem çok mutlu olurum aslında 1 kiloya yakın olsa süper olurrrrrrrrrrrrrrrrr

Vallahi persembe veremeyinve cok uzulmustum yine uzulmeyeyim diye cok umutlanmamaya çalışıyorum umarim vermisimdir vermisizdir caniiimmm

Amiiin :KK1: :KK1: :KK1:

kız bugün kulağıma iki delik daha açtırdım 3 e 2 oldu bir kulağımda 3 delik bir kulağımda 2 delik oldu süper oldu

bir de çok şirin ojeler aldım şeker pembesi oje:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bir de saks mavisi rengi aldım:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu renleri almamın sebebi çok tatlı ve aynı renklerde kumaşlarım var ve ayakkabım var süper olacak bu renk ojelerle öneririm canım değişim yavaş yavaş başladıııııııııııı:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

kız bugün kulağıma iki delik daha açtırdım 3 e 2 oldu bir kulağımda 3 delik bir kulağımda 2 delik oldu süper oldu

bir de çok şirin ojeler aldım şeker pembesi oje:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bir de saks mavisi rengi aldım:KK16::KK16::KK16::KK16:
bu renleri almamın sebebi çok tatlı ve aynı renklerde kumaşlarım var ve ayakkabım var süper olacak bu renk ojelerle öneririm canım değişim yavaş yavaş başladıııııııııııı:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Guzeeeel mavi ojeye bayılıyorum bende tatlim bende saclarimda bisi yapayım diyorum ama boya cok zarar veriyor korkuyorum :KK43:

Guzeeeel mavi ojeye bayılıyorum bende tatlim bende saclarimda bisi yapayım diyorum ama boya cok zarar veriyor korkuyorum :KK43:

ben de tam onu söyleyecektim tatlım saç renklerine bakıyordummm bana fikir ver diyecektim canım ben çok yapaylığı sevmiyorum doğallıktan yanayım kahve tonlarına bakıyorum hem çok trend bu renkler kuaförünü iyi seç bir şey olmaz ben öyle yapacağımm

ben de tam onu söyleyecektim tatlım saç renklerine bakıyordummm bana fikir ver diyecektim canım ben çok yapaylığı sevmiyorum doğallıktan yanayım kahve tonlarına bakıyorum hem çok trend bu renkler kuaförünü iyi seç bir şey olmaz ben öyle yapacağımm

Acik kestane favorim canim :KK66:

günaydın makbuşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın sabah erken kalktım saat yedide tartıldım bitanem :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ama dün gece adet oldum regl dönemine girdim zaten biliyorum ayın ilk haftası adet olurum şaşmaz bu :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ve canım kilom : 62.5 çıktı
geçen hafta:63.2 idi

ve canım 700 gr gitmiş bir haftada belki daha çok gitmiştir ama tartıda görünmüyor çünkü canım regl döneminde vücut 1.5 - 2 kilo civarında sıvı ve ödem toplar inşallah daha çok vermişimdir bitanem :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

ama tatlım yine de iyi değil mi bitanem 1 kiloya yakın vermişim gelecek hafta daha iyi olacak inşallah zira adet dönemim bitmiş olacak ve ben bu hafta bu moralleeeeeeeeeeeee süper dikkat edeceğim hele tuza el sürmeyeceğim regl dönemindeyim :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bu hafta her şey daha güzel olacak canım ikimiz için hedefim şuan 61.00 görmek az kaldı yakında göreceğim sonra 60.00 ı görmek olacak onda sonra ALLAH IN İZNİYLE 5 li rakamlara gelmek :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım seni bekliyorum hemen yaz bitanem kilo bildirimini birazdan haftasonu etüd var canım okulda hafta sonu da çalışıyorum ben birazdan okula gideceğim tatlım inş o zamana kadar girersinnnnnn :26::26::26::26:

X