- 10 Mart 2013
- 3.831
- 416
-
- Konu Sahibi Cutemom007
Ya da canim haftaya haftasonu yapsak mi evde daha kolay olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kız götürmesine götürürüm ben bir şekilde ama
lakin kahvaltı işini düşünüyorum canım tatlım bu arada hafta sonu ben yolcuyum otobüse bineceğim o nedenle yapamam dedi ya bir zaman bulmak lazım şuna olmazsa çarşamba perşembe yapalım
Canim ben de yeşil kahve yi okudum yag yakimini hızlandırıyor mus bende onu deneyeyim diyorum hic duydun mu canim :)
yeşil kahve hiç sağlıklı değil bu arda makbuş biri bizim sayfamızda bize yorum yapmış pek anlam veremedim ne bu şimdi hem biz 80 90 değiliz yazacaktım ama gereksiz yorum yapmak istemedim ne alakaysa anlamadım
Vallahi canim bilmiyorum kesin kilo almak isteyip alamayan biridir bos ver gerek yok himm o zaman hic bulasmayayim yesil kahveye
ben de boşverdim canım
yok canım o çok zararlı ama ben bu detoksu deneyeceğim en kısa zamanda ben de yararlı olursa sana da söylerim sen de yaparsın ayyyyyyyyyyyyyyyy yarın tartılacağız kızzzzzzzzzzzzzzzzz ne heyecan sen kesin zayıfladınnnnnnnnnnnnn bitanem
Bilmiyorum insallak ikimizde vermisizdir caniiimmmn bende çok heyecanliyimmm
sen verdin de ben zannetmiyorum ya 500 gr da versem çok mutlu olurum aslında 1 kiloya yakın olsa süper olurrrrrrrrrrrrrrrrr
Vallahi persembe veremeyinve cok uzulmustum yine uzulmeyeyim diye cok umutlanmamaya çalışıyorum umarim vermisimdir vermisizdir caniiimmm
bence verdik kız
Insalllaaah canim ağzından bal damliyor
ağzımızdan bal ; karnımızdan yağ damlasınnnnnn
Amiiin
kız bugün kulağıma iki delik daha açtırdım 3 e 2 oldu bir kulağımda 3 delik bir kulağımda 2 delik oldu süper oldu
bir de çok şirin ojeler aldım şeker pembesi oje
bir de saks mavisi rengi aldım
bu renleri almamın sebebi çok tatlı ve aynı renklerde kumaşlarım var ve ayakkabım var süper olacak bu renk ojelerle öneririm canım değişim yavaş yavaş başladıııııııııııı
Guzeeeel mavi ojeye bayılıyorum bende tatlim bende saclarimda bisi yapayım diyorum ama boya cok zarar veriyor korkuyorum
ben de tam onu söyleyecektim tatlım saç renklerine bakıyordummm bana fikir ver diyecektim canım ben çok yapaylığı sevmiyorum doğallıktan yanayım kahve tonlarına bakıyorum hem çok trend bu renkler kuaförünü iyi seç bir şey olmaz ben öyle yapacağımm
Acik kestane favorim canim