- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
eee menünün yazmayacak mısın ne yedin ne içtin bakalım çok heyecanlıyım yarın için bende yulaf unu karışımı aldım yarın ekmek yapacağım bakalım nasıl olacak :18::18:
peynirleri ve ekmekleri azaltmışsın sanırımyazayım canımmmmm
sabah.
bir adet haşlanmış yumurta maydonoz ve naneli
ara öğün: yarım armut
öğle:
2 kepçe çorba 3 çatal patlıcan yemeği
2 dilim kepek ekmeği
ara öğün: bir portakal
akşam:
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur
1 dilim beyaz peynir
bir domates
2 salatalık
nasıl iyi miiiiiii
peynirleri ve ekmekleri azaltmışsın sanırımgayet iyi tatlım yarın mükemmel hissedeceksin ve topiğinde 1. olacaksın
sen bilirsin canım yazabilirsin tabi pek hareketli değildi ama son zamanlarda çok hareketlendi bende iki topiğe yazıyorum ama bizim yarışmalarda grupta değilde diğer takımlarla yarışıyoruz yani grup olarak başarılı olmak gerektşk ederim canımmm canım senin topik heyecanlı ayrıca oraya da mı yazsam yarışmaya girmek de hevesli olur
sen bilirsin canım yazabilirsin tabi pek hareketli değildi ama son zamanlarda çok hareketlendi bende iki topiğe yazıyorum ama bizim yarışmalarda grupta değilde diğer takımlarla yarışıyoruz yani grup olarak başarılı olmak gerekbazen sen 2 kilo veriyorsun biri 2 kilo alıyor hoooop geride kalmış oluyoruz takım olarak ama muhabbet edince diyetle ilgili kesinlikle motivasyon için çok iyi bi de çok güzel bilgiler edinilebiliyor
taam bebeğim yarın haberlerini bekliyorum yaz mutlaka çoook merak ederim öptüm seni iyi geceler tatlı rüyalar canımhımmmmmmm süperrr şuan çok bitkinim canım sevgiyle kal halim yokkkkkkkkkkkkk
Tatlim Nerede kaldin heyecanla seni bekliyoruuum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım anca geldim bitanemm tam 2.400 kilo vermişim bitanemçok mutluyum
birbirimize iyi geldikk :13::13::13::13:
suuuuu hoşgeldiiinnnnbeni terk ettin sandım