ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

eee menünün yazmayacak mısın ne yedin ne içtin bakalım çok heyecanlıyım yarın için bende yulaf unu karışımı aldım yarın ekmek yapacağım bakalım nasıl olacak :18::18:

yazayım canımmmmm
sabah.
bir adet haşlanmış yumurta maydonoz ve naneli

ara öğün: yarım armut

öğle:
2 kepçe çorba 3 çatal patlıcan yemeği
2 dilim kepek ekmeği

ara öğün: bir portakal

akşam:
2 kepçe çorba
2 yemek kaşığı bulgur
1 dilim beyaz peynir
bir domates
2 salatalık

nasıl iyi miiiiiii

peynirleri ve ekmekleri azaltmışsın sanırım gayet iyi tatlım yarın mükemmel hissedeceksin ve topiğinde 1. olacaksın

tşk ederim canımmm canım senin topik heyecanlı ayrıca oraya da mı yazsam yarışmaya girmek de hevesli olur
sen bilirsin canım yazabilirsin tabi pek hareketli değildi ama son zamanlarda çok hareketlendi bende iki topiğe yazıyorum ama bizim yarışmalarda grupta değilde diğer takımlarla yarışıyoruz yani grup olarak başarılı olmak gerek bazen sen 2 kilo veriyorsun biri 2 kilo alıyor hoooop geride kalmış oluyoruz takım olarak ama muhabbet edince diyetle ilgili kesinlikle motivasyon için çok iyi bi de çok güzel bilgiler edinilebiliyor

hımmmmmmm süperrr şuan çok bitkinim canım sevgiyle kal halim yokkkkkkkkkkkkk

Tatlim Nerede kaldin heyecanla seni bekliyoruuum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım anca geldim bitanemm tam 2.400 kilo vermişim bitanem çok mutluyum
birbirimize iyi geldikk :13::13::13::13:

Oleeeeeyyy nasil sevindim anlatamam bana 1 kilo kaldi yani haftaya sollarsin harikasin canim

sabah: 2 dilim yulaf kepeğinden ekmek 1 kk peynir 1 yumurta salatalık havuç++2 saat yürüyüş

ara: 1 elma 1 çay bardağı yarım yağlı süt

öğlen: mantarlı tavuk sote 1 dilim ekmek (beyaz )

ara: 250 gr çilek(10 tane) 1 çay bardağı yoğurt 3 kuru kayısı ++1,5 saat yürüyüş

akşam: 150 gr semizotu domates ve soğanla yağ ve tuz eklemeden kavurdum 50 gr yulaf unundan kendi yaptığım ekmeğim çok güzel olmuş canım tavsiye ederim ++1 saat pilates

ara: 1 greyfurt 1 çay bardağı süt

iyi gitmişim bugünde akşamki ekmek 1 dilim fazla ama o kadarcıkla kaldığıma şükrediyorum

Günaydın diyetiko ve sevgili arkadaşım bugün baskül e çıktım ve 400 gr daha ucup gitmis :)

Canım sen nerelerdesin yahu seçim görevin var herhalde ben kaçamaksız bi şekilde devam ediorum ve seni bekliyorm neler yapıyorsun ne yiyip ne içiyorsun bkıyım

merhaba diyetiko ve sevgili arkadaşım nerelerdesin yahu özledim seni haftamızın adını belirleyecektik hanniii
seçimler bitti vatana millete hayırlı sonuçlar olur inşallah

sabah: 2 dilim yulaflı ekmek 1 kk az yağlı peynir 1 yumurta domates salatalık semizotu ++ 50 dk yürüyüş

ara: 1 portakal

öğlen: 250 gr kıymalı ıspanak yulaf kepeğinden irmik helvası( 2 yk yulaf kepeği 1 tk yağ ile kavrulur. üzerine 1 çay bardağı süt ve 1,5 kaşık tatlandırıcı eklenir. kaynatılır ve koyulaşınca servise hazır:) 1 dilim ekmek ve 100 gr yoğurt yerine yedim.15 dk yürüyş

ara: yok

akşam:2 dilim yulaflı ekmek 1 yumurta 10 gr az yağlı peynir domates salatalık semizotu diyabetik reçel

ara: 1 geyfurt 1 çay bardağı süt 1 incir 3 badem (ikindi ara öğünümü de buraya ekledim ) ve mutlaka yatmadan 1 saat yürüyüş yapılacak yapılmadan yatılmayacak bugün burda bi rüzgar bi rüzgar dışarı çıkamadım

Slm diyetiko iyi gidiyorum ama diyet arkadaşım iki gündür ugramiyor beni terk etmis olabilir mi

günaydın sevgili günlük bugün okul olmayınca saatlerde ileri alınınca kahvaltım biraz geç kaldı hemen olsun diye 40 gr nesfit ballı bademliyle 100 gr yağsız süt yedim

suuuuu hoşgeldiiinnnn beni terk ettin sandım

hayır bitanem yazdıklarını okuyordum sana cevap yazacaktım şimdii
seni bırakmam ben bu hayatta tüm sözlerimi tuttum kendime güvenirimmm
canım seçimde gece 12 de geldim zira hastaydım zaten ve uyudum çok yorulduk şu seçi,mde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…