ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

tşk ederim canım sen de tartıda az kilolu çıkma temennisiyle....

offfffffffffff diyetikom canım sıkılıyor yoğun çalışmalar şu 23 NİSAN I hayırlısıyla atlatsam ama günlerimin her zamanki gibi yoğun geçmesi beni mutlu ediyor tayin dönemim yaklaşıyor hızla dilerim çıkar bu kilolarım ne zaman gidecek ama insanlar 7 ya da 8 ay yapıyorlar benim daha ne oldu artık incecik bir kız olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet bu hafta disiplin haftası daha bitmesine üç günüm var diğer hafta kendime biraz zeytinyağlı taze fasulye yapacağımmm ama çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk az yağla daha sonra ise hep buharda yiyebileceğim aslında taze fasulyeyi buharda pişirip bol sarmısaklııııııııııııııııııııı yapıp yoğurtla yiyebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel fikir ne kadar az yağ o kadar kilo kaybı demek daha dur diyetiko bak neler yapacağımmmmmmmmmmmmm

diyet arkadaşımla ibretlik bir tablo çizeceğimmmm azmimiz herkese örnek olacakkkkkkkkkkkkkkkkk

vavvvv çizelge demek iyi fikirmiş canım bende çok heyecanlıyım umarım kilo vermişimdir yaa artık bu kadar spora bu kadar diyete veremediysem yuh bana yani :18:
:18::18::18:çok korkuyorum veremediysem diye :26::26::26::26:

merhaba diyetikom sevgili makbulee

çok yoğun iş yoğunluğu geçirdim saçlarım bugün bir harikaydı akşam yaptığımın maske gayet sonuç başarılıydııı
lavanta kürünü de başladım saç ve cilt bakımım için diyetikom zayıflama saç bakımı cilt bakımı yani toptan güzelleşmeee diyetikommmmm

evet bugünkü menümmmm:
sabah:
1 domates
1 yumurta
1 dil.peynir
1 tutam maydonoz
10 dal maydonoz
5 zeytin
2 dil.ekmk.

ara öğün: 1 armut

öğle:
2 kepçe çorba
4 y.k. kabak yemeği yağsız tuzsuz
1 s.bardağı yoğurt
3 dil.ekmek

ara öğün:
1 portakal

akşam:
2 kepçe çorba
2 yk bulgur p.
2 dil.peynir
söğüş

şimdilik bu kadar sevgili diyetikooommmmmmmmmmmmmmmmmmmm disiplin haftam da gayet iyiyim cumartesi diyetisyene gideceğimmm,şu iki gün daha sıkayımmmmmmmmmmmmm

sabah 1 yumurta 1 dilim az yağlı peynir 2 dilim light ekmek domates salatalık

ara: yok çok yoğundum yapamadım

öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim ekmek 1 bardak ayran

ara: 1 elma 1 bardak süt +++30 dk pilates

akşam: 1 alabalık buğulama yağsız ve tuzsuz 1 tabak yağsız ve tuzsuz salata

ara: 1 çay bardağı süt 1 portakal ++ 1,5 saat yürüyüş

3 lt su içildi yeşil çay içmedim daha akşam içeceğim yürüyüşten sonra

evet sevgili diyetiko ve sevgili diyet arkadaşım bugünün raporu da böyle işte yorgunluktan ölüyorum yarına sağ salim çıkabilsem baskülde şöyle güzel bir rakam görebilirsem harika olacak bu arada menümde yeni bi düzenleme yaptı diyetisyen sabahları nesfit ve st öğle ve akşamları da kıymalı sebze ikindin süt yok diğer ara öğünler aynen devam

menü güzel saçlar güzel cilt güzel hey fıstık kim tutar seni cumartesiye ne kaldı şurda hadi sabır diyetisyenin sana aferin verecek ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum ama dönüşte gece boyu burdayım görüşürüz canım

ben geldiiiim de yaptım şimdi ara öğünü yapacağım çok heyecanlıyım bakalım disiplin haftası beni ne kadar inceltti :18::18::18::18::18:

ben geldiiiim de yaptım şimdi ara öğünü yapacağım çok heyecanlıyım bakalım disiplin haftası beni ne kadar inceltti :18::18::18::18::18:

oy oy ben de çok heyecanlayım bakalım ne kadar zayıfladın yarın heyecanla bekliyorumm :18::18::18::18:
ve farkındaysan mart ayının son haftasındayız şu mart ayının bitmesini bekliyorum bir an önce tayin dönemi gelseeee
benim de cumartesi canım randevu bu akşam araöğünü kıstım yarım yoğurt yedim.
yarın kısma yoluna gideceğim diyetisyene 2 gün kala filan biraz daha kısacağımmmmmmmmmmm tartı birazcık daha az gösterir.......... vallah ben de zayıflıyorum mu hiç bilmiyorum ama karın yağlarım bir anda oluşmadı ki hemen gitsin değil mi bakalım disiplin haftasının bize ne faydası oldu gelecek pazartesi de haftanın isminin neticeye göre koyarız canımmmmmmmm dilerim ikimiz de en az 1 kilo vermişizdir....

günaydııın canım sevinçten uçmak üzereyim tam 62.3 geldim yani geçen hafta perşembeye göre 1.300 gr eksik sen bana uğurlu geldin kıs aynen devam tabi

bu sabah : 40 gr nefit çikolatalı ve 100 gr yarım yağlı süt 1 salatalık

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tatlımm sana söylemiştim sana iyi geleceğim motive ederim birlikten kuvvet doğar süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek 62 oldun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
disiplin haftasını atlattın gayet başarılı sonuçççççççç

şimdi özendim ne güzel 62 oldun bense en son 65.6 kiloyum yani senden 4 kilo fazlayımmmmmmmm kendimi kötü hissetmeye başladımmmmmmmmmmmmmmmmm desteklerini bekliyorummmmmm canımmmm benim cumartesi diyetisyene gideceğimmmm Allahım kaç çıkacağımmmmmm çok merak ediyorum :18::18::18::18::18::18::18:

senden etkilenip daha fazla sıkayım kendimi canımmmmmmmmmmmmmmmmm
sevgiyle makbuleciğim pazar günü haftamıza isim belirleriz öpüyorummmmmmmmmm çoooooooooooook sevindim ben 62 olsam senin gibi havalara uçardım sanırımmmmmmmmmmmmmmm

Bendr uctum zaten canim hadi sik disini son iki gun sende 63 u görebilirsin bence :) bence ideal kiloya ulasana kadar disiplin olmali canim bak cuma gunu sirf protein yaparsan eger en az yarim kilo daha farkeder saglikli degil kesinlikle ama ayda bir iki gunden de bisi gelmez ben kilo vermem durunca yapiyorum ayrica verilen kiloda geri gelmiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım 63 görmem çok zorr bu 2.6 kilo demek böyle verirsem zaten 1 ayda istediğim kiloya gelirim
en aznından 1 kilo dese diyetisyen yine de mutlu olayımmmmmm bakalım şu iki gün sıkacağım bayağı azaltacağım bazı şeyleri ben diyetisyen kontrolden yaptığım için canım onun menüsünden gidiyorum tatlımmmmm ama bu iki gün onun menüsünden kısacağım ekmekten kısabilirim bu iki gün akşam ara öğünden kısabilirim senin kilo verdiğine şahit oldum yaaaa ben şimdi daha hırslandımmmm
sevgiyle yakında 60 ı göreceksin artist sonra 5 li rakamlara geleceksinnnn çok heyecanlıyım cumartesi içinnnnnnnn

2,6 fazla ama 63,9 da da 63 gormus olursun canim ekmegi azaltmak ise yarar ama 1 2 gunluk sadece yoksa canim metobolizma yavaslar o kötü olur o yüzden abartma azaltma isini

Bi de diyetisyene sabah ac karnina mi gideceksin canim eger sabahsa oyle git du bile icme en dogru sonucu oyle alirsin su bile yansiyor canim baskül e ayyy ne ayrinticiyim yaa :) ama en az kiloyu gormelisin

oyyyy kıyamam canım haklısın aç karınla gideyim daha randevu almadım birazdan alırım ama o saate kadar bir şey yemeyeceğimmmmm

ne olur şu iki gün sık sık yaz canımmmm cumartesi önemli günümm canımmm :13::13::13::13:

merak etme tatlım bi yere gittiğim yok daha burdayım hedefe ulaşana kadar devam o baskül 56 yı gösterecek sonra yine devam bu swefer koruma diyet bitmiyoki

ama insan zayıflamanın tadını aldığında doyum olmaz ben şuan 3 ayı gözden çıkardım tatile kadar çok çalışmam lazım zayıflama konusunda bu konuyu kendime meslek edindim artık öyle bakıyorum ikinci mesleğim zayıflamak ama çokkkk önemli gerekli disiplin çalışma şartları ne kadar ağır olsa bile gayet disiplinli yapılacak saatinde yemek yenilecek hayat buna göre düzenlenecekk bu gözle bakmaya çalışıyorummm

haziranın sonunda hayatımda ne olacak bilinmez tayin dönemleri bakalım şu 3 ay sıkı çalışma sonra tatilde bile gittiğim yerde yeni diyetisyeneeeeeee gideceğimmmmmmm

diyetisyen desteği çok önemli tatlım insan kendini sorumlu hissediyor diyetisyene gidince bir de hatalarını farketmek ve düzeltmek için de en büyük yardımcılarımız diyetisyenler benim de paketim temmuza kadar ama bende bi altı ay daha yenilemek istiyorum korumak için inşallah o zamana hedef kiloma ulaşabilirsem tabi aslında yemek yerken verdiğimiz kararlar hayatımızın en büyük bölümünü oluşturuyor her gün yemek için karar veriyoruz o yüzden dikkatlive titiz olmak şart bu konuda

haklısın canımmmmmmmmmmmmm

merhaba diyetikom ve arkadaşım,
şu ana kadar kaçamksız ilerledim bugün bitkin halim var zira sabah yediklerimi ve öğle yediklerimi kıstım
şimdi arkadaşımda misafirlekteyim
ve sigara böreği kek yemekler yapmış lakin ben olmaz dedim
ben de yiyebileceğim diyet menüsünü koydum ve bunları yiyeceğim dedim o da çorbamı yapmaya başladı
ben HAYIR DEMESİNİ BİLMELİYİMMM ..
BİR KAÇAMAK DİĞER KAÇAMAĞI GETİRİR...
VE CUMARTESİYE AZ KALDIIIIIIIIIIIIIIIII:18::18::18::18:
HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…