- 21 Mart 2014
- 669
- 24
-
- Konu Sahibi Cutemom007
vavvvv çizelge demek iyi fikirmiş canım bende çok heyecanlıyım umarım kilo vermişimdir yaa artık bu kadar spora bu kadar diyete veremediysem yuh bana yani :18:tşk ederim canım sen de tartıda az kilolu çıkma temennisiyle....
offfffffffffff diyetikom canım sıkılıyor yoğun çalışmalar şu 23 NİSAN I hayırlısıyla atlatsam ama günlerimin her zamanki gibi yoğun geçmesi beni mutlu ediyor tayin dönemim yaklaşıyor hızla dilerim çıkar bu kilolarım ne zaman gidecek ama insanlar 7 ya da 8 ay yapıyorlar benim daha ne oldu artık incecik bir kız olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet bu hafta disiplin haftası daha bitmesine üç günüm var diğer hafta kendime biraz zeytinyağlı taze fasulye yapacağımmmama çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk az yağla daha sonra ise hep buharda yiyebileceğim aslında taze fasulyeyi buharda pişirip bol sarmısaklııııııııııııııııııııı yapıp yoğurtla yiyebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzel fikir ne kadar az yağ o kadar kilo kaybı demek daha dur diyetiko bak neler yapacağımmmmmmmmmmmmm
diyet arkadaşımla ibretlik bir tablo çizeceğimmmm azmimiz herkese örnek olacakkkkkkkkkkkkkkkkk
vavvvv çizelge demek iyi fikirmiş canım bende çok heyecanlıyım umarım kilo vermişimdir yaa artık bu kadar spora bu kadar diyete veremediysem yuh bana yani :18:
:18::18::18:çok korkuyorum veremediysem diye :26::26::26::26:
menü güzel saçlar güzel cilt güzel hey fıstık kim tutar senimerhaba diyetikom sevgili makbulee
çok yoğun iş yoğunluğu geçirdim saçlarım bugün bir harikaydıakşam yaptığımın maske gayet sonuç başarılıydııı
lavanta kürünü de başladım saç ve cilt bakımım için diyetikom zayıflama saç bakımı cilt bakımı yani toptan güzelleşmeee diyetikommmmm
evet bugünkü menümmmm:
sabah:
1 domates
1 yumurta
1 dil.peynir
1 tutam maydonoz
10 dal maydonoz
5 zeytin
2 dil.ekmk.
ara öğün: 1 armut
öğle:
2 kepçe çorba
4 y.k. kabak yemeği yağsız tuzsuz
1 s.bardağı yoğurt
3 dil.ekmek
ara öğün:
1 portakal
akşam:
2 kepçe çorba
2 yk bulgur p.
2 dil.peynir
söğüş
şimdilik bu kadar sevgili diyetikooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmdisiplin haftam da gayet iyiyim cumartesi diyetisyene gideceğimmm,şu iki gün daha sıkayımmmmmmmmmmmmm
ben geldiiiim de yaptım şimdi ara öğünü yapacağım çok heyecanlıyım bakalım disiplin haftası beni ne kadar inceltti :18::18::18::18::18:
günaydııın canım sevinçten uçmak üzereyimtam 62.3 geldim yani geçen hafta perşembeye göre 1.300 gr eksik sen bana uğurlu geldin kıs aynen devam tabi
bu sabah : 40 gr nefit çikolatalı ve 100 gr yarım yağlı süt 1 salatalık
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tatlımmsana söylemiştim sana iyi geleceğim motive ederim birlikten kuvvet doğar süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek 62 oldun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
disiplin haftasını atlattın gayet başarılı sonuçççççççç
şimdi özendim ne güzel 62 oldun bense en son 65.6 kiloyum yani senden 4 kilo fazlayımmmmmmmmkendimi kötü hissetmeye başladımmmmmmmmmmmmmmmmm desteklerini bekliyorummmmmm canımmmm benim cumartesi diyetisyene gideceğimmmm Allahım kaç çıkacağımmmmmm çok merak ediyorum :18::18::18::18::18::18::18:
senden etkilenip daha fazla sıkayım kendimi canımmmmmmmmmmmmmmmmm
sevgiyle makbuleciğim pazar günü haftamıza isim belirleriz öpüyorummmmmmmmmm çoooooooooooook sevindim ben 62 olsam senin gibi havalara uçardım sanırımmmmmmmmmmmmmmm
Bendr uctum zaten canim hadi sik disini son iki gun sende 63 u görebilirsin bence :) bence ideal kiloya ulasana kadar disiplin olmali canim bak cuma gunu sirf protein yaparsan eger en az yarim kilo daha farkeder saglikli degil kesinlikle ama ayda bir iki gunden de bisi gelmez ben kilo vermem durunca yapiyorum ayrica verilen kiloda geri gelmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım 63 görmem çok zorr bu 2.6 kilo demek böyle verirsem zaten 1 ayda istediğim kiloya gelirim
en aznından 1 kilo dese diyetisyen yine de mutlu olayımmmmmm bakalım şu iki gün sıkacağım bayağı azaltacağım bazı şeyleri ben diyetisyen kontrolden yaptığım için canım onun menüsünden gidiyorum tatlımmmmm ama bu iki gün onun menüsünden kısacağım ekmekten kısabilirim bu iki gün akşam ara öğünden kısabilirim senin kilo verdiğine şahit oldum yaaaa ben şimdi daha hırslandımmmm
sevgiyle yakında 60 ı göreceksin artist sonra5 li rakamlara geleceksinnnn çok heyecanlıyım cumartesi içinnnnnnnn
Bi de diyetisyene sabah ac karnina mi gideceksin canim eger sabahsa oyle git du bile icme en dogru sonucu oyle alirsin su bile yansiyor canim baskül e ayyy ne ayrinticiyim yaa :) ama en az kiloyu gormelisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merak etme tatlım bi yere gittiğim yok daha burdayım hedefe ulaşana kadar devam o baskül 56 yı gösterecek sonra yine devam bu swefer korumaoyyyy kıyamam canım haklısın aç karınla gideyim daha randevu almadım birazdan alırım ama o saate kadar bir şey yemeyeceğimmmmm
ne olur şu iki gün sık sık yaz canımmmm cumartesi önemli günümm canımmm :13::13::13::13:
ama insan zayıflamanın tadını aldığında doyum olmaz ben şuan 3 ayı gözden çıkardım tatile kadar çok çalışmam lazım zayıflama konusunda bu konuyu kendime meslek edindim artık öyle bakıyorum ikinci mesleğim zayıflamak ama çokkkk önemli gerekli disiplin çalışma şartları ne kadar ağır olsa bile gayet disiplinli yapılacak saatinde yemek yenilecek hayat buna göre düzenlenecekk bu gözle bakmaya çalışıyorummm
haziranın sonunda hayatımda ne olacak bilinmez tayin dönemleri bakalım şu 3 ay sıkı çalışma sonra tatilde bile gittiğim yerde yeni diyetisyeneeeeeee gideceğimmmmmmm
diyetisyen desteği çok önemli tatlım insan kendini sorumlu hissediyor diyetisyene gidince bir de hatalarını farketmek ve düzeltmek için de en büyük yardımcılarımız diyetisyenler benim de paketim temmuza kadar ama bende bi altı ay daha yenilemek istiyorum korumak için inşallah o zamana hedef kiloma ulaşabilirsem tabi aslında yemek yerken verdiğimiz kararlar hayatımızın en büyük bölümünü oluşturuyor her gün yemek için karar veriyoruz o yüzden dikkatlive titiz olmak şart bu konuda
diyetisyen desteği çok önemli tatlım insan kendini sorumlu hissediyor diyetisyene gidince bir de hatalarını farketmek ve düzeltmek için de en büyük yardımcılarımız diyetisyenler benim de paketim temmuza kadar ama bende bi altı ay daha yenilemek istiyorum korumak için inşallah o zamana hedef kiloma ulaşabilirsem tabi aslında yemek yerken verdiğimiz kararlar hayatımızın en büyük bölümünü oluşturuyor her gün yemek için karar veriyoruz o yüzden dikkatlive titiz olmak şart bu konuda