ZAYIFLAMA ARAYIŞIM DEĞİŞEN YÖNTEMLERİM VE İRADEMLE OLAN SAVAŞIM

diyetisyen desteği çok önemli tatlım insan kendini sorumlu hissediyor diyetisyene gidince bir de hatalarını farketmek ve düzeltmek için de en büyük yardımcılarımız diyetisyenler benim de paketim temmuza kadar ama bende bi altı ay daha yenilemek istiyorum korumak için inşallah o zamana hedef kiloma ulaşabilirsem tabi aslında yemek yerken verdiğimiz kararlar hayatımızın en büyük bölümünü oluşturuyor her gün yemek için karar veriyoruz o yüzden dikkatlive titiz olmak şart bu konuda :KK34::KK34::KK34:

makbuşum nerelerdesin canımmmmmmmmmmmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

merhaba diyetikom ve arkadaşım,
şu ana kadar kaçamksız ilerledim bugün bitkin halim var zira sabah yediklerimi ve öğle yediklerimi kıstım
şimdi arkadaşımda misafirlekteyim
ve sigara böreği kek yemekler yapmış lakin ben olmaz dedim :KK20::KK20::KK20::KK20:
ben de yiyebileceğim diyet menüsünü koydum ve bunları yiyeceğim dedim o da çorbamı yapmaya başladı :KK16::KK16::KK16:
ben HAYIR DEMESİNİ BİLMELİYİMMM ..
BİR KAÇAMAK DİĞER KAÇAMAĞI GETİRİR...
VE CUMARTESİYE AZ KALDIIIIIIIIIIIIIIIII:18::18::18::18:
HEYECAN DORUKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

aferin sana canım harikasın bende bugün oldukça bitkinim sabah bir baş ağrısıyla uyandım okula gittim midem falan da bulanıyor izin alıp geri geldim biraz yattım kalktım spor yapayım bari dedim yaım saat pilates yapabildim benim de menüde kabak olunca baya bir aç kaldım su gibi yemek akıp gidiyor :KK9::KK9: benim de günüm tüm canımın çekmelerine rağmen oldukça başarılı geçti ama açım :KK5:

sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr yarım yağlı süt

ara: limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı kabak yağsız tuzsuz 1 dilim light ekmek++yarım saat pilates

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 mandalina 1 çay bardağı süt

akşam: 200 gr kıymalı kabak 1 dilim light ekmek

ara: 1 armut

makbuşum nerelerdesin canımmmmmmmmmmmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

aferin sana canım harikasın bende bugün oldukça bitkinim sabah bir baş ağrısıyla uyandım okula gittim midem falan da bulanıyor izin alıp geri geldim biraz yattım kalktım spor yapayım bari dedim yaım saat pilates yapabildim benim de menüde kabak olunca baya bir aç kaldım su gibi yemek akıp gidiyor :KK9::KK9: benim de günüm tüm canımın çekmelerine rağmen oldukça başarılı geçti ama açım :KK5:

sabah: 40 gr nesfit çikolatalı 100 gr yarım yağlı süt

ara: limon lifli kepekli bisküvi

öğlen: 200 gr kıymalı kabak yağsız tuzsuz 1 dilim light ekmek++yarım saat pilates

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 mandalina 1 çay bardağı süt

akşam: 200 gr kıymalı kabak 1 dilim light ekmek

ara: 1 armut

canım sen kabak yemeğini bir de kıymalı yemişsiniz ve sıkıntı yaşamışsın düşün ki ben et tavuk balık yiyemiyorum hiç sevmiyorumm :KK14::KK14::KK14:
ve sadece sebze yiyorum o da buharda pişirdim ve ayakta kalmaya çalışıyorum o nedenle diyetisyen bana spor vermedi sanırım zira verseydi kesin bayılırdım halsiz düşüppp:KK17::KK17::KK17:

bu arada çok geçmiş olsun bitanem dikkat et şu bir iki gün dinlenn yoksa bitkin düşer daha çok kilo alırsınız çünkü yemek zorunda kalacaksın

merhaba diyetikom bugün diyet arkadaşım hasta o nedenle üzgünümmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

evet diyetime sadık kaldım sen canını hiç sıkma aynı menü bugün de devam etti yalnız biraz kıstlama gittim zira cumartesi tartılacağım kontrolüm varrrrrrrrr,
yarın biraz daha sıksam ne kadar iyi olurrrrrrr değil mi belki 1 gr daha zayıflarımmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76:
makbuşum başardı onun adına çok sevinçliyim seni seviyorum diyetikom ve makbuşşş iyi ki varsınız:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canım sen kabak yemeğini bir de kıymalı yemişsiniz ve sıkıntı yaşamışsın düşün ki ben et tavuk balık yiyemiyorum hiç sevmiyorumm :KK14::KK14::KK14:
Ve sadece sebze yiyorum o da buharda pişirdim ve ayakta kalmaya çalışıyorum o nedenle diyetisyen bana spor vermedi sanırım zira verseydi kesin bayılırdım halsiz düşüppp:KK17::KK17::KK17:
evet canım seninki çok daha zormuş bi de yoruluyorsun gün boyu aman ha sağlığa dikkat

bu arada çok geçmiş olsun bitanem dikkat et şu bir iki gün dinlenn yoksa bitkin düşer daha çok kilo alırsınız çünkü yemek zorunda kalacaksın
zaten bugün spor yapamadım canım dinlenme günü olsun bugün kendime ekmek yaptım yulaf kepeğinden harika oldu tavsiye ederim protein oranı yüksek bir ekmek böylelikle sebze yemeklerinin yanında hem proteini dengeleyeceğim hem de yulaf kepeğinin kalorisi çok düşük :KK8::KK8:tuz da koymadım :nazar:çok güzel diyet tarifler var kekler makarnalar neler yapılıyormuş bu yulaf kepeğinden de haberim yokmuş
merhaba diyetikom bugün diyet arkadaşım hasta o nedenle üzgünümmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Evet diyetime sadık kaldım sen canını hiç sıkma aynı menü bugün de devam etti yalnız biraz kıstlama gittim zira cumartesi tartılacağım kontrolüm varrrrrrrrr,
yarın biraz daha sıksam ne kadar iyi olurrrrrrr değil mi belki 1 gr daha zayıflarımmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76:
Makbuşum başardı onun adına çok sevinçliyim seni seviyorum diyetikom ve makbuşşş iyi ki varsınız:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sende iyiki varsın bebeğim senin de harika olacak cumartesi günü 2 kilo bekliyorum senden bu hafta :KK52::KK52::KK52:

evet canım seninki çok daha zormuş bi de yoruluyorsun gün boyu aman ha sağlığa dikkat

zaten bugün spor yapamadım canım dinlenme günü olsun bugün kendime ekmek yaptım yulaf kepeğinden harika oldu tavsiye ederim protein oranı yüksek bir ekmek böylelikle sebze yemeklerinin yanında hem proteini dengeleyeceğim hem de yulaf kepeğinin kalorisi çok düşük :KK8::KK8:tuz da koymadım :nazar:çok güzel diyet tarifler var kekler makarnalar neler yapılıyormuş bu yulaf kepeğinden de haberim yokmuş

sende iyiki varsın bebeğim senin de harika olacak cumartesi günü 2 kilo bekliyorum senden bu hafta :KK52::KK52::KK52:

2 kilo mu ALLAH IM ağzından bal damlıyor canımmmm ball ...........

merhaba diyetikom ve makbuş,
bugün yazamadım ama kontrol elimde akşam bol bol yazarım çokkkkkkkk yoğunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir gün geçiriyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Merhabalar sevgili günlük ve sevgili arkadaşım bu günü de kaçamaksız atlattım hala spor yapamadım zira çok yorucu bir gündü

sabah: 40 gr çikolatalı nesfit 100 gr yarım yağlı süt

ara: Yok

öğlen:200 gr kıymalı kabak 1 salatalık 1 havuç 1 dilim yulaf kepeği ekmeği

ara: 1 elma 3 kuru kayısı 1 çay bardağı süt

akşam: 2 yumurta 1 dilim yulaf kepeği ekmeği 2 salatalık

ara: 2 mandalina 1 çay bardağı süt :KK51::KK51::KK51:
Yürüyüş mutlaka yapacağım yürüyüş bandında olursa 1 saat dışarı çıkabilirsem 1.5 saati bulur :KK76::KK76::KK76::KK76:

merhaba diyetikom ve makbuleciğim,
bugünü de kaçamaksız atlattımmmmmm ve kıstım birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....
çok halsizimmmmmmmmmmmmmmm
yarın diyetisyen günüm şans dileyin buna dua edin bana ihtiyacım var bunaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

merhaba diyetikom ve makbuleciğim,
bugünü de kaçamaksız atlattımmmmmm ve kıstım birazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....
çok halsizimmmmmmmmmmmmmmm
yarın diyetisyen günüm şans dileyin buna dua edin bana ihtiyacım var bunaaaaaaa:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
iyi şanslar kuzucum ben eminim ----- çıkacaksın sabah kaçta randevun bana da mutlaka haber ver hemençok merak ederim ayyy çok heyecanlıyım :KK8::KK8::KK8::KK8:bu arada söylediğim gibi sporumu da yaptım :)

iyi şanslar kuzucum ben eminim ----- çıkacaksın sabah kaçta randevun bana da mutlaka haber ver hemençok merak ederim ayyy çok heyecanlıyım :KK8::KK8::KK8::KK8:bu arada söylediğim gibi sporumu da yaptım :)

sana darıldım şeker beni hiç sormamışsın mesaj atmamışsın .....

sana darıldım şeker beni hiç sormamışsın mesaj atmamışsın .....
canım baktım hiç uğramamışsın gün içinde kaçamaksız gittiğini de yazmışsın o yüzden :KK17::KK17::KK17:yoksa biliyorsun ben seni çok seviyorum :KK16::KK16:canım diyet arkdaşım benim :KK19::KK19::KK19:

X