Yüzü güzel şişman kız

waaaooov kırdın şeytanın bacağını kahvaltı yaptın demekki
Ee bnde sabah 1 yumurta haşladım onu yedim ara öğün fln unuttum kaynanam gelmişti sarma sardık misafiri gelcek diye tabi öğlen kaçırdım ekmek yine yok tabiki ama bulgur pilavı yedim 1 tabak yanınada yoğurt e bu saatten sonrada bişey yemem baktım kaçırdım oğluşum uyurken leslie 3 miles yaptım 15 20 dk arası..Yahu ben diyet yapmıycaktım ama istemeden yapıyorum galiba beyinde bitti artıkkk Gider bu kilolarrr

Sizde kırmışsınız şeytanın bacağını
Bugun spor yapmamıştım ki sizden leslie lafını duyunca kaldırayım popomu dedim

Valla doğru düzgün yemiyorum ama kilo aldım gibi geliyor cumartesiye kadar çok dikkat edicem sen iyileşene kadar diyeti unut Allah gostermesin daha kötü olursun

Tüüüü tembel seni
Ya öyle deme :)) zaten canım çok sıkkın erkek arkadasimla konusuyordum şimdi kilo konusu açıldı bana " zayıf gorunuyosun ama basenlerin kalın " dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü daha önce kimse böyle bir şey dememisti çok zoruma gitti aralıkta gelecek zayıflamış gormesini istiyorum

Tüüü erk arkadaşını esefle kınıyorumBnm kocişimde sevgiliyken bana demişti Bende onaaa yemeğin salçalısı kadının kalçalısı didim zoruma gitmişti tabi ama nolduuu yine beni aldı

Tüüü erk arkadaşını esefle kınıyorumBnm kocişimde sevgiliyken bana demişti Bende onaaa yemeğin salçalısı kadının kalçalısı didim zoruma gitmişti tabi ama nolduuu yine beni aldı
O beni çok beğeniyor asiri kıskanıyor hatta bugün sana boşuna mı zayifla diyorum dışarı çıktığımızda tüm erkekler sana bakıyor özelliklede vücut hatlarına dedi zayiflarsan vücut kıvrımların azalır bende kıskanmak zorunda kalmam dedi ama ne dese boş çünkü basenlerime laf etti

O benimle egleniyor :)) ama haklı tembellik ediyoruz kızlar ben bir yol buldum herkese görev vericez mesela biri bana " günde 5.000 adım + 3 miles yapacaksın " diyecek ben onu eksiksiz uygulayacagim ben başkasına dicem başkası başkasına derken herkes hareket etmiş olacak :) nasıl sizce kızlar

Vallahi bnmkide aynı şekilde konuşmuştu demkki erkeklerin mantığı hep aynı tabi ben dinleyip zayıflamadım üstüne 2 çocuk olunca bide aldım şimdi acısını çekiyorm ah bu kafam ah
Ben kalcali olmayı seviyorum mesela balık model elbiseler favorim ve onu giymek için dik ve dolgun kalçalar ayrıca purussuz bel lazım ikisi de bende mevcut ve pantolon falan giydigimde bence çok hoş duruyor :) kendimi teselli için söylemiyorum gerçekten öyle belim ince ama birazcık göbek ve birazda basen var o ikisi giderse 80-60-90 olucam

başkalarına güzel görünmek yerine zaten kendinizide begenmiyorsunuz önce kendinizi begenmek için harekete geçin sonra özgüveniniz yerine gelir zaten.

yeter be yeme artık falan diyen insan samimi insandır ama çogu kişi sizi kırmamak için bunu demez malum biz kadınlar hemcinselerimize karşı bile çok çok alıngan olabiliyoruz.

kendi durumunuzu farketmişsiniz bu güzel başlangıç, hedefiniz şişman olmak olmasın bence daha yukarıda bir hedef koyup yola koyulun

Gelelim kısa günün kârına
Bitki çaylarıyla(3 bardak) 4lt su içtim. Uyuyana kadar 1-2 bardak daha içerim gibime geliyor
Leslie 3 mil fat burn yapıldı -450 cal
Malesef ki bugün 1650 civarı kalori aldım , hedefimi 150 cal geçtim.. Anneannemlerdeydim. Sağlıksız bir şey yemedim ama ah o tavuklar bulgur pilavları :/ telafi için 15 dakika eliptik yapabilirim. Azıcık motive edinde kaldırayım popomu
Şeker ve beyaz un bugünde yok
Uyumadan önce sirkeli su içmeyi düşünüyorum. Deneyip faydasını gören oldu mu? Çok duydum sindirime , boşaltıma faydalıymış diye. 1 hafta sonra faydası olursa bildiririm
Birde kalori hesabı için en beğendiğim uygulama -> fat secret. Kullanımı kolay , yağ karbonhidrat ve protein hesaplamasını yapıyor. Her türlü yiyeceği markasına kadar bulabiliyorsunuz. Egzersizleri ve uykulari kaydedip günde ortalama kaç kalori harcadığınıza bakabiliyorsunuz. İlgili olan varsa bi baksın derim
Desten yazdım resmen bunuda spordan sayıyor muyuz?

Gelelim kısa günün kârına
Bitki çaylarıyla(3 bardak) 4lt su içtim. Uyuyana kadar 1-2 bardak daha içerim gibime geliyor
Leslie 3 mil fat burn yapıldı -450 cal
Malesef ki bugün 1650 civarı kalori aldım , hedefimi 150 cal geçtim.. Anneannemlerdeydim. Sağlıksız bir şey yemedim ama ah o tavuklar bulgur pilavları :/ telafi için 15 dakika eliptik yapabilirim. Azıcık motive edinde kaldırayım popomu
Şeker ve beyaz un bugünde yok
Uyumadan önce sirkeli su içmeyi düşünüyorum. Deneyip faydasını gören oldu mu? Çok duydum sindirime , boşaltıma faydalıymış diye. 1 hafta sonra faydası olursa bildiririm
Birde kalori hesabı için en beğendiğim uygulama -> fat secret. Kullanımı kolay , yağ karbonhidrat ve protein hesaplamasını yapıyor. Her türlü yiyeceği markasına kadar bulabiliyorsunuz. Egzersizleri ve uykulari kaydedip günde ortalama kaç kalori harcadığınıza bakabiliyorsunuz. İlgili olan varsa bi baksın derim
Desten yazdım resmen bunuda spordan sayıyor muyuz?

Hedefim belli 61 den 54 e düşmek :) inşallah basaricam hem kendi isteğim için hemde onları yanıltmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…