- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 34
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
waaaooov kırdın şeytanın bacağını kahvaltı yaptın demekkikızlar telefonum bozuktu giremedim kusura bakmayın :) ben dün ice tea içtim iki dilimde kepekli ekmek yedim başka hiçbir şey yemedim bugün kahvaltıda az şekerli çay yanına bir yumurta yedim öğlen yemedim şimdi çay iciyorum :) cumartesiye az kaldı bakalım nolcak
Sizde kırmışsınız şeytanın bacağınıwaaaooov kırdın şeytanın bacağını kahvaltı yaptın demekki
Ee bnde sabah 1 yumurta haşladım onu yedim ara öğün fln unuttum kaynanam gelmişti sarma sardık misafiri gelcek diye tabi öğlen kaçırdım ekmek yine yok tabiki ama bulgur pilavı yedim 1 tabakyanınada yoğurt e bu saatten sonrada bişey yemem baktım kaçırdım oğluşum uyurken leslie 3 miles yaptım 15 20 dk arası..Yahu ben diyet yapmıycaktım ama istemeden yapıyorum galiba beyinde bitti artıkkk Gider bu kilolarrr
Valla doğru düzgün yemiyorum ama kilo aldım gibi geliyor cumartesiye kadar çok dikkat edicem sen iyileşene kadar diyeti unut Allah gostermesin daha kötü olursunwaaaooov kırdın şeytanın bacağını kahvaltı yaptın demekki
Ee bnde sabah 1 yumurta haşladım onu yedim ara öğün fln unuttum kaynanam gelmişti sarma sardık misafiri gelcek diye tabi öğlen kaçırdım ekmek yine yok tabiki ama bulgur pilavı yedim 1 tabakyanınada yoğurt e bu saatten sonrada bişey yemem baktım kaçırdım oğluşum uyurken leslie 3 miles yaptım 15 20 dk arası..Yahu ben diyet yapmıycaktım ama istemeden yapıyorum galiba beyinde bitti artıkkk Gider bu kilolarrr
Bende daha leslie yapmadım bugün 1 saat yurudum sadece yatarken yapicam ihmal ediyorum sebepsiz yere :/Sizde kırmışsınız şeytanın bacağını
Bugun spor yapmamıştım ki sizden leslie lafını duyunca kaldırayım popomu dedim
Ahh kıyamammm 1 saat yürümüşsün görmedim tontişimBende daha leslie yapmadım bugün 1 saat yurudum sadece yatarken yapicam ihmal ediyorum sebepsiz yere :/
Ya öyle deme :)) zaten canım çok sıkkın erkek arkadasimla konusuyordum şimdi kilo konusu açıldı bana " zayıf gorunuyosun ama basenlerin kalın " dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldüTüüüü tembel seni
Sorun değil kader arkadaşım benim :)Ahh kıyamammm 1 saat yürümüşsün görmedim tontişimSözümü geri alıyorumm arkidişimm
Tüüü erk arkadaşını esefle kınıyorumYa öyle deme :)) zaten canım çok sıkkın erkek arkadasimla konusuyordum şimdi kilo konusu açıldı bana " zayıf gorunuyosun ama basenlerin kalın " dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldüdaha önce kimse böyle bir şey dememisti çok zoruma gitti aralıkta gelecek zayıflamış gormesini istiyorum
O beni çok beğeniyor asiri kıskanıyor hatta bugün sana boşuna mı zayifla diyorum dışarı çıktığımızda tüm erkekler sana bakıyor özelliklede vücut hatlarına dedi zayiflarsan vücut kıvrımların azalır bende kıskanmak zorunda kalmam dedi ama ne dese boş çünkü basenlerime laf ettiTüüü erk arkadaşını esefle kınıyorumBnm kocişimde sevgiliyken bana demişti Bende onaaa yemeğin salçalısı kadının kalçalısı didim zoruma gitmişti tabi ama nolduuu yine beni aldı
Çok utandımTüüüü tembel seni
O benimle egleniyor :)) ama haklı tembellik ediyoruz kızlar ben bir yol buldum herkese görev vericez mesela biri bana " günde 5.000 adım + 3 miles yapacaksın " diyecek ben onu eksiksiz uygulayacagim ben başkasına dicem başkası başkasına derken herkes hareket etmiş olacak :) nasıl sizce kızlarÇok utandım
Ben kalcali olmayı seviyorum mesela balık model elbiseler favorim ve onu giymek için dik ve dolgun kalçalar ayrıca purussuz bel lazım ikisi de bende mevcut ve pantolon falan giydigimde bence çok hoş duruyor :) kendimi teselli için söylemiyorum gerçekten öyle belim ince ama birazcık göbek ve birazda basen var o ikisi giderse 80-60-90 olucamVallahi bnmkide aynı şekilde konuşmuştu demkki erkeklerin mantığı hep aynı tabi ben dinleyip zayıflamadım üstüne 2 çocuk olunca bide aldım şimdi acısını çekiyorm ah bu kafam ah
Sanada uygun şeyler soyleriz :)Fikir güzel fakat ben uyamam sanırım çnki ufak bebeğim var ablaları henüz 4 aylık kendi sporumu dahi ona göre ayarlıyorm
Hedefim belli 61 den 54 e düşmek :) inşallah basaricam hem kendi isteğim için hemde onları yanıltmak icinbaşkalarına güzel görünmek yerine zaten kendinizide begenmiyorsunuz önce kendinizi begenmek için harekete geçin sonra özgüveniniz yerine gelir zaten.
yeter be yeme artık falan diyen insan samimi insandır ama çogu kişi sizi kırmamak için bunu demez malum biz kadınlar hemcinselerimize karşı bile çok çok alıngan olabiliyoruz.
kendi durumunuzu farketmişsiniz bu güzel başlangıç, hedefiniz şişman olmak olmasın bence daha yukarıda bir hedef koyup yola koyulun