- 5 Kasım 2016
- 418
- 353
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
İnan doğrudur, ben 10 dakikada yavaş bir hızla 75 kalori yaktım. Sen bir de hızlı yaptıysan daha fazla yakmışsındır :)Bugün güne 45 dakika eliptik bisiklet + 1 lt su ile başladım. 540 cal gösteriyor ama ben inanmıyorum o kadar yaktığına. Gün içinde 2 lt daha su + 2-3 bardak bitki çayı içeceğim. Beyaz ekmek hamur işi ve rafine şekerli bir şey tüketmeyeceğim. 6 dan sonra ağzıma bir lokma almayacağım. Bakalım bu günü böyle bitirebilecek miyiz
Aynı sorun bendede var ya bakalm bugün ara öğün gün kurusu kayısı çiğ badem ceviz falan yedim toplama 1 avuç kadar peşinede su içtim inşl.işe yararKesinlikle bende öyle diyeti kendime gore sekillendiriyorum :) ama bir sorunum var diyete başladığımdan beri kabızlık yaşıyorum nasıl geçer onuda bilmiyorum
Tatlım bünyen etkilenmesin sonra bnce hergün 1 yumurta yesen snn için iyi olur kayınvalidemdeydim bugün kahvaltıda Allahım patattes kızartmış kadıncağız yanındada bana yumurta haşlamış yumurtayı patates diye hayal ederek yedim resmenGünaydın kızlar :) daha yeni uyandım 3 gündür kahvaltı yerine yoğurt yiyorum canım istemiyor çünkü bugünde öyle yapicam ardından leslie ve en son 5000 adım herkese kolay gelsin
Yoğurtla yulafı karıştırıyorm öğlen arada onu yiyorum diğer türlü çekilmiyor yaw yulafYulaf Lapası denediniz mi? Hem çok lezzetli hemde çok tok tutuyor
İnan doğrudur, ben 10 dakikada yavaş bir hızla 75 kalori yaktım. Sen bir de hızlı yaptıysan daha fazla yakmışsındır :)
Ya ben çok güzel bi tarif biliyorumYoğurtla yulafı karıştırıyorm öğlen arada onu yiyorum diğer türlü çekilmiyor yaw yulaf
Kayısı çayını denediniz mi?Aynı sorun bendede var ya bakalm bugün ara öğün gün kurusu kayısı çiğ badem ceviz falan yedim toplama 1 avuç kadar peşinede su içtim inşl.işe yarar
Leslieyi cok duydum ama ne olduğunu bile bilmiyorumGünaydın kızlar :) daha yeni uyandım 3 gündür kahvaltı yerine yoğurt yiyorum canım istemiyor çünkü bugünde öyle yapicam ardından leslie ve en son 5000 adım herkese kolay gelsin
Leslie sansone diye bir kadın var 54 falan yaşlarında kendine gorebm spor programları var mesela şöyle anlatayım 1 mile videosunda 15 dakika boyunca yuruyor ama arada farklı hareketler yapıyor bacakları mükemmel çalıştırıyor benim 3 miles dediğimde 45 dakikalık videosu internetten bir araştır gerçekten işe yariyorLeslieyi cok duydum ama ne olduğunu bile bilmiyorum
Memnun musunuz
Bilmiyorum ki bakalım yarın nasıl olucak yumurta yemeyi özledim o derece yani inşallah hasta falan olmam :)Tatlım bünyen etkilenmesin sonra bnce hergün 1 yumurta yesen snn için iyi olur kayınvalidemdeydim bugün kahvaltıda Allahım patattes kızartmış kadıncağız yanındada bana yumurta haşlamış yumurtayı patates diye hayal ederek yedim resmen
Bakıyorum hemennnLeslie sansone diye bir kadın var 54 falan yaşlarında kendine gorebm spor programları var mesela şöyle anlatayım 1 mile videosunda 15 dakika boyunca yuruyor ama arada farklı hareketler yapıyor bacakları mükemmel çalıştırıyor benim 3 miles dediğimde 45 dakikalık videosu internetten bir araştır gerçekten işe yariyor
Eğer yapmaya karar verirsen önce 1 mile den başka bir anda 3 miles yaparsan bacakların ağrır diğer gün yapamazsın :)Bakıyorum hemennn
Baktım , eglenceli gözüküyor. Eliptik bisikletten sıkıldığım zaman 1 milden başlarımEğer yapmaya karar verirsen önce 1 mile den başka bir anda 3 miles yaparsan bacakların ağrır diğer gün yapamazsın :)
Bence ondan sıkılmadan da yap gerçekten etkili ve eğlenceli :)Baktım , eglenceli gözüküyor. Eliptik bisikletten sıkıldığım zaman 1 milden başlarım
Çok ısrar ettin şimdi açıyorumBence ondan sıkılmadan da yap gerçekten etkili ve eğlenceli :)
Denemedim kayısı çayını sıcak içecek pek sevmiyorum ben daha çok çiğnemekten yanayım çğneye çiğneye bu hale geldim zatenKayısı çayını denediniz mi?
Yok cnm hasta olmazsın sadece yumurtaya kalsak ohooBilmiyorum ki bakalım yarın nasıl olucak yumurta yemeyi özledim o derece yani inşallah hasta falan olmam :)