- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 34
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Ne kaynatıyosunuz bakim bensizİnşallah bende veririm hadi bakalım 10 gün sonra eksilmis şekilde gelicem :) sizide öyle görmek istiyorum
Aaa olur mu ne kaçamağı :) çok inat ettim basaricam diye bozamam valla asıl siz kaçamak yapmayın birde burda konuşmaya devam edin 10 gün sonra tekrar araniza katilirim :)Ne kaynatıyosunuz bakim bensizAnaa nere gidiyon tatlişkoom buralarda yokken kaçamaklar yapma sakııın Öf ben kime sataşıcam sen yokken
Birazdan yazicaktim kısa günümün karınıHani kimse girmemiş :)
Kıııız hani sen 10 gün yoktun sen gittin hayata küstük bak topiğe bile girmedik bugünHani kimse girmemiş :)
Söz verdiniz gireceksiniz kızlar başkasından baglandim ben :) 9 gün sonra gorusuruzKıııız hani sen 10 gün yoktun sen gittin hayata küstük bak topiğe bile girmedik bugün
Şöyle girip bi mağazaya almak istediğini almak var bide sırf bedeni oluyo diye almak varKelebeğiiim azcık motive et ablanı çizgiden kayıyorum offfff
Kiloluyuzzz cirkinizzzHepimiz en az bir kez duymuşuzdur senin yüzün çok güzel diye. İnanmayın bunlara. Bıngıl bıngıl gıdı , tren yolu gibi yanak izleri , iyice gömülmüş gözlerle hiçte güzel gözüktüğümü sanmıyorum. Avutulmak için böyle şeyler duymak istemiyorum. Avutulmak yerine birilerinin yeter yeme be hayvan gibisin zayıfla artık demesini bekliyordum. Sanki birilerinin itelemesi olmadan hiç bir şey yapamıyormuşum gibi. Birinin ağzından değil ama benzer şeyleri duymuş gibi oldum aslında. 5 dakika önce vücut kitle indeksime göre artık resmi bir obez olduğumu öğrendim. Sığamadığım onca kiyafetin yanına şişman lafınada sığamamışım. Bende kendimi iteleyecek bir yol olarak böyle bir konu açma kararı aldım. Bu bir başarı yazısı değilde bir başarısızlık yazısıda olabilir. İlk hedefim obez kavramından kurtulmak! 78.5 kilogram olmam gerekiyor obezlikten çıkıp şişman kategorisine girebilmem için. Bu bir pazartesi diyeti değil! Benim gibi kendinden utanan başkalarıda varsa birbirimize destek olalım isterim
Geç bile kaldıkkkKiloluyuzzz cirkinizzzhadi diyetee baslayalimmmm
Çook teşekkür ederimresimdeki sensen yüzün güzel gerçekten bence seni kırmamak için demiyorlar ..
ama yüzün güzel olsada kilo çok çok önemli ..
başarıcağına inanıyorum ... o yüzden kararlı ol .. ve hayat tarzını değiştir .. buna bir diyet olarak bakma ..
Hem yüzü hem fiziği güzel olalım o zamannYüzü güzel sisman kızlardan biri de benim malesef
Diyet yapıyorum Bakalım 60 kilo halime geri donebilirsem ikiside olcak ama ınşHem yüzü hem fiziği güzel olalım o zamann
Yaparsınız sizDiyet yapıyorum Bakalım 60 kilo halime geri donebilirsem ikiside olcak ama ınş