- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 34
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Ama bildiğim kadarıyla plates lastiği o tüm spor malzemeleri satan dükkânlarda bulunuyor
O benimle egleniyor :)) ama haklı tembellik ediyoruz kızlar ben bir yol buldum herkese görev vericez mesela biri bana " günde 5.000 adım + 3 miles yapacaksın " diyecek ben onu eksiksiz uygulayacagim ben başkasına dicem başkası başkasına derken herkes hareket etmiş olacak :) nasıl sizce kızlar
Sen ye ye bugur pilavlarını tavukları sonra bunuda spordan sayıyormuyuzGelelim kısa günün kârına
Bitki çaylarıyla(3 bardak) 4lt su içtim. Uyuyana kadar 1-2 bardak daha içerim gibime geliyor
Leslie 3 mil fat burn yapıldı -450 cal
Malesef ki bugün 1650 civarı kalori aldım , hedefimi 150 cal geçtim.. Anneannemlerdeydim. Sağlıksız bir şey yemedim ama ah o tavuklar bulgur pilavları :/ telafi için 15 dakika eliptik yapabilirim. Azıcık motive edinde kaldırayım popomu
Şeker ve beyaz un bugünde yok
Uyumadan önce sirkeli su içmeyi düşünüyorum. Deneyip faydasını gören oldu mu? Çok duydum sindirime , boşaltıma faydalıymış diye. 1 hafta sonra faydası olursa bildiririm
Birde kalori hesabı için en beğendiğim uygulama -> fat secret. Kullanımı kolay , yağ karbonhidrat ve protein hesaplamasını yapıyor. Her türlü yiyeceği markasına kadar bulabiliyorsunuz. Egzersizleri ve uykulari kaydedip günde ortalama kaç kalori harcadığınıza bakabiliyorsunuz. İlgili olan varsa bi baksın derim
Desten yazdım resmen bunuda spordan sayıyor muyuz?
Ayyy canım ya naptin sen yazarken hiç mi erinmedin :) kahvaltı su hareketler mükemmel ama bulgur pilavı maalesef olmamış neyse telafi edeceğini söylüyorsun sorun yok sirkeli suyu ben çok duydum denemedim ama araştırdım ise yariyormus fakat sürekli kullanma miden zarar görür ayrıca bunun alisir :) söylediğin uygulamaya hemen bakicam istediğim şeyde tam olarak oGelelim kısa günün kârına
Bitki çaylarıyla(3 bardak) 4lt su içtim. Uyuyana kadar 1-2 bardak daha içerim gibime geliyor
Leslie 3 mil fat burn yapıldı -450 cal
Malesef ki bugün 1650 civarı kalori aldım , hedefimi 150 cal geçtim.. Anneannemlerdeydim. Sağlıksız bir şey yemedim ama ah o tavuklar bulgur pilavları :/ telafi için 15 dakika eliptik yapabilirim. Azıcık motive edinde kaldırayım popomu
Şeker ve beyaz un bugünde yok
Uyumadan önce sirkeli su içmeyi düşünüyorum. Deneyip faydasını gören oldu mu? Çok duydum sindirime , boşaltıma faydalıymış diye. 1 hafta sonra faydası olursa bildiririm
Birde kalori hesabı için en beğendiğim uygulama -> fat secret. Kullanımı kolay , yağ karbonhidrat ve protein hesaplamasını yapıyor. Her türlü yiyeceği markasına kadar bulabiliyorsunuz. Egzersizleri ve uykulari kaydedip günde ortalama kaç kalori harcadığınıza bakabiliyorsunuz. İlgili olan varsa bi baksın derim
Desten yazdım resmen bunuda spordan sayıyor muyuz?
Hedefim belli 61 den 54 e düşmek :) inşallah basaricam hem kendi isteğim için hemde onları yanıltmak icin
Ayyy çok doğru gerçekten o hain kuzenlerim ne zman kııız zayıflamışsın dese tartıldığımda kilo almış oluyordumm şimdide ben karşılarına geçiiip kıııız sen zayıflamışsın demek için gün sayıyorummbaşkalarına güzel görünmek yerine zaten kendinizide begenmiyorsunuz önce kendinizi begenmek için harekete geçin sonra özgüveniniz yerine gelir zaten.
yeter be yeme artık falan diyen insan samimi insandır ama çogu kişi sizi kırmamak için bunu demez malum biz kadınlar hemcinselerimize karşı bile çok çok alıngan olabiliyoruz.
kendi durumunuzu farketmişsiniz bu güzel başlangıç, hedefiniz şişman olmak olmasın bence daha yukarıda bir hedef koyup yola koyulun
Hahhh hahhh alemsin yaaa :))Sen ye ye bugur pilavlarını tavukları sonra bunuda spordan sayıyormuyuz
Aynen öyle katılıyorum size :) tesekkur ederimazminizi sakın kırmayın, başarısız olmakda başarı olmakta size bağlıbaşarılar
İnşallah basaricaz sabret :)Ayyy çok doğru gerçekten o hain kuzenlerim ne zman kııız zayıflamışsın dese tartıldığımda kilo almış oluyordumm şimdide ben karşılarına geçiiip kıııız sen zayıflamışsın demek için gün sayıyorumm
Gönlüm tabi 50 lerde ama küçük ve sağlam adımlarla gideyim dedim hayal kırıklığı yaşamamak içinbaşkalarına güzel görünmek yerine zaten kendinizide begenmiyorsunuz önce kendinizi begenmek için harekete geçin sonra özgüveniniz yerine gelir zaten.
yeter be yeme artık falan diyen insan samimi insandır ama çogu kişi sizi kırmamak için bunu demez malum biz kadınlar hemcinselerimize karşı bile çok çok alıngan olabiliyoruz.
kendi durumunuzu farketmişsiniz bu güzel başlangıç, hedefiniz şişman olmak olmasın bence daha yukarıda bir hedef koyup yola koyulun
Başarıcaz canısıİnşallah basaricaz sabret :)
Kalkim azıcık pedal cevireyim o zamanSen ye ye bugur pilavlarını tavukları sonra bunuda spordan sayıyormuyuz
Ah be kelebeğim bnm galiba üstüne alındın senGönlüm tabi 50 lerde ama küçük ve sağlam adımlarla gideyim dedim hayal kırıklığı yaşamamak için
Özgüven kazanmak için bunu yapmam lazım
Sağolun yorum için
Yazmasam tatlıya dadanacaktım , atlattim Allah tanAyyy canım ya naptin sen yazarken hiç mi erinmedin :) kahvaltı su hareketler mükemmel ama bulgur pilavı maalesef olmamış neyse telafi edeceğini söylüyorsun sorun yok sirkeli suyu ben çok duydum denemedim ama araştırdım ise yariyormus fakat sürekli kullanma miden zarar görür ayrıca bunun alisir :) söylediğin uygulamaya hemen bakicam istediğim şeyde tam olarak o
Hadi yaaAh be kelebeğim bnm galiba üstüne alındın sen
Sen dene sonuçlarını yaz olmadı bizlerde iceriz :)Yazmasam tatlıya dadanacaktım , atlattim Allah tan
Teşekkür ederim uyarın için 1 kaç güne bir içerim artık
İnşallah hoşuna gider
1 hafta sonra şey ederim size inşallah ise yararSen dene sonuçlarını yaz olmadı bizlerde iceriz :)
Sende bırakma , kendine dikkat etKızlar bu arada internetim 100 MB in altına dustu faturanın gününe daha 10 gün var giremezsem buraları boş bırakmayın geldigimde tek tek okurum :) yarına biter herhalde internetim
Sende çok dikkat et canım yaSende bırakma , kendine dikkat et
SözzzSende çok dikkat et canım yaozlicem valla sizi ama geldigimde hepinizi aktif görmek istiyorum söz mü
İnşallah bende veririm hadi bakalım 10 gün sonra eksilmis şekilde gelicem :) sizide öyle görmek istiyorumSözzz
Sen gelene kadar bi kaç kilo vericem hatta gelince motive ol