Yüzü güzel şişman kız

Gerçekten eğlenceliymis 15 dakika nasıl bitti anlamadım. Ardından 15 dakika eliptik bisiklet yaptım. Bi 15 dakika daha leslie yapıp sabah yediklerimi telafi edeyim
Bende normalde sporu sevmem ama kadın mükemmel enerjik arada kalıplaşmış lafları var çok hoşuma gidiyor " walk walk walk walk " gibi :)

B
Hiç tartılıyomusunuzz ben merak edip arada tartılıyorum 87.1 dim bu sabah ama pek sevinemiyorm çnküü diyete başladığım gün regl oldum sanırım regl de vücufun tuttuğu ödemi attım
Ben dün tartildim diyet başlangıcı 65.5 di sonra 63 ve dün 61.2 geldim :) moralim tavan yaptı darısı sana her cumartesi tartı günümüz olsun

B

Ben dün tartildim diyet başlangıcı 65.5 di sonra 63 ve dün 61.2 geldim :) moralim tavan yaptı darısı sana her cumartesi tartı günümüz olsun
Acaba benim yanlış yaptığım bişeymi var yoksa ben mucizemi bekliyorum yaa Galiba çok sabırsızım en iyisi dediğin gibi her c.tesi tartılalım hem beklentim de hergün 1 2 kilo olmaz

Acaba benim yanlış yaptığım bişeymi var yoksa ben mucizemi bekliyorum yaa Galiba çok sabırsızım en iyisi dediğin gibi her c.tesi tartılalım hem beklentim de hergün 1 2 kilo olmaz
Diyetisyen ler bile her gün tartilmayin diyor ben kendime baskül alicam ama sadece cumartesileri tartilicam sende öyle yap :) insanın canı sıkılır her gün tartilinca mesela günde 100 Gr falan verdiğini görünce heveslenmezsin ama haftada bir kilo verdiğini görünce hırs yaparsin

Sabah 2 mandalina yiyip 3 mil leslie fat burning + 15 dk eliptik (160 cal) kız yapmışlar + 1 lt su
Kahvaltiyi 2 dilip buğday ekmeği + 1 2 dilim beyaz peynirli tostla yapacağım
Siz neler yaptiniz?

Ama hiç kimseler yok burda :/
Neyse gelirsiniz heralde
Aksam yemeğimi 6 da yağsız salata + hamsi ile yaptım
Sabah 1 saat spor yapıldı
Beyaz un ve şekerden uzak duruldu
2 bardak yeşil çay 3 lt su içildi
Uyuyana kadar 1 lt su içmeyi 30 dakika kadar spor yapmayı planlıyorum
Bir söz koyayım şuraya motivasyon için
It always seems impossible until its done
Yapılana kadar hep imkansız gözükür.
Yapana kadar vazgeçmeyeceğim , vazgeçmeyelim

Üzgünüm benim bugün diyetim yalan oldu kızlar fena rahatsızlandım kalpte mitral kapak gevşemesi var buda panik atağı tetikliyor panik atağım tuttu eşimde bugün yapma diyet dedi bnde onu dinledim inşl.yarın kaldığım yerden devam edebilirim.Aynı şeyi de inşl.yaşamam gerçekten aklıma geldikçe elim ayağım titriyor

Şimdi iyi misiniz? Çok geçmiş olsun

kızlar telefonum bozuktu giremedim kusura bakmayın :) ben dün ice tea içtim iki dilimde kepekli ekmek yedim başka hiçbir şey yemedim bugün kahvaltıda az şekerli çay yanına bir yumurta yedim öğlen yemedim şimdi çay iciyorum :) cumartesiye az kaldı bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…