- 18 Ekim 2015
- 204
- 268
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Gerçekten eğlenceliymis 15 dakika nasıl bitti anlamadım. Ardından 15 dakika eliptik bisiklet yaptım. Bi 15 dakika daha leslie yapıp sabah yediklerimi telafi edeyimBence ondan sıkılmadan da yap gerçekten etkili ve eğlenceli :)
Bende normalde sporu sevmem ama kadın mükemmel enerjik arada kalıplaşmış lafları var çok hoşuma gidiyor " walk walk walk walk " gibi :)Gerçekten eğlenceliymis 15 dakika nasıl bitti anlamadım. Ardından 15 dakika eliptik bisiklet yaptım. Bi 15 dakika daha leslie yapıp sabah yediklerimi telafi edeyim
Çok enerjigim zaten maşallah dim de nazar etmeyeyim kendimeYok cnm hasta olmazsın sadece yumurtaya kalsak ohooBen bünyenin proteine de ihtiyacı olur diye söyledim :)
Kader arkadaşım yaa bnde suyy savdım 2 gündürr olmuyoor kendimizi toplamalıyız..Çok enerjigim zaten maşallah dim de nazar etmeyeyim kendimeama su icemez oldum
Ben dün tartildim diyet başlangıcı 65.5 di sonra 63 ve dün 61.2 geldim :) moralim tavan yaptı darısı sana her cumartesi tartı günümüz olsunHiç tartılıyomusunuzz ben merak edip arada tartılıyorum 87.1 dim bu sabah ama pek sevinemiyorm çnküü diyete başladığım gün regl oldum sanırım regl de vücufun tuttuğu ödemi attım
Hiç sorma kahvaltı yapmadigimdan olsa gerek icemiyorum :) Türk kahvesi merakı sardı beni kaç gündür içip duruyorumKader arkadaşım yaa bnde suyy savdım 2 gündürr olmuyoor kendimizi toplamalıyız..
Acaba benim yanlış yaptığım bişeymi var yoksa ben mucizemi bekliyorum yaaB
Ben dün tartildim diyet başlangıcı 65.5 di sonra 63 ve dün 61.2 geldim :) moralim tavan yaptı darısı sana her cumartesi tartı günümüz olsun
Diyetisyen ler bile her gün tartilmayin diyor ben kendime baskül alicam ama sadece cumartesileri tartilicam sende öyle yap :) insanın canı sıkılır her gün tartilinca mesela günde 100 Gr falan verdiğini görünce heveslenmezsin ama haftada bir kilo verdiğini görünce hırs yaparsinAcaba benim yanlış yaptığım bişeymi var yoksa ben mucizemi bekliyorum yaaGaliba çok sabırsızım en iyisi dediğin gibi her c.tesi tartılalım hem beklentim de hergün 1 2 kilo olmaz
Ay Maşallah çok güzel vermişsin darısı hepimizin başınaB
Ben dün tartildim diyet başlangıcı 65.5 di sonra 63 ve dün 61.2 geldim :) moralim tavan yaptı darısı sana her cumartesi tartı günümüz olsun
inşallah sizlerde verirsiniz ama benim daha çok yolum var 54 olmam lazım :)Ay Maşallah çok güzel vermişsin darısı hepimizin başına
Ben henüz kahvaltı yapmadım ekmeği azaltabildigin kadar azaltSabah 2 mandalina yiyip 3 mil leslie fat burning + 15 dk eliptik (160 cal) kız yapmışlar + 1 lt su
Kahvaltiyi 2 dilip buğday ekmeği + 1 2 dilim beyaz peynirli tostla yapacağım
Siz neler yaptiniz?
Ben henüz kahvaltı yapmadım ekmeği azaltabildigin kadar azalt
Şimdi iyi misiniz? Çok geçmiş olsunÜzgünüm benim bugün diyetim yalan oldu kızlar fena rahatsızlandım kalpte mitral kapak gevşemesi var buda panik atağı tetikliyor panik atağım tuttu eşimde bugün yapma diyet dedi bnde onu dinledim inşl.yarın kaldığım yerden devam edebilirim.Aynı şeyi de inşl.yaşamam gerçekten aklıma geldikçe elim ayağım titriyor
Şuan iyiyim ama heran yeniden olacak korkusu mahvediyor birde evde tek kalamıyorum havada soğudu çocuklarla çıkamıycam biyere be yapıcm bilmiyorm gerçektenŞimdi iyi misiniz? Çok geçmiş olsun
Allah im acil şifalar versinŞuan iyiyim ama heran yeniden olacak korkusu mahvediyor birde evde tek kalamıyorum havada soğudu çocuklarla çıkamıycam biyere be yapıcm bilmiyorm gerçekten