- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
-
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Aynen öyle aratmış ve bulmuşNasıl adını aratırken anlamadım. Mavi kelebek diye mi.
Yüzü güzel şişman kız derken senin yüzün güzel diyenlere nispet olarak yazdım bende biliyorum hiç yakismadigini ve ne kadar çirkin gözüktüğünü o yüzden zayiflamaya karar verdimBende çok ara gaz verenlerdenim kadın normal ölçüde zayifsa cok naif çok güzel cok asil gozukur en sade elbise giyse yakışır üstune. Sisman kadin ne olursa olsun zayflamali okadar çok sağlık problemi cekerki genc yaşta bunun bide estetık dış goruntuyüde eklersek icli disli cikamayiz içinden...
Giymek istediği elbisenın bolunu bulamaz hep siyah giymek zorunda kalır şık biyere gidiyorsa yani yüz guzelligi deyip de özgüvenım var deyip hiçbişey yapmayip oturup yemek yiyorsa bu sorunlarla baş etsin olduğundan 10 yaş büyük dursun yapıcak bişey yok.
Tanidiğim biri yüz güzelliğine çok guveniyordu ego tavan nedense bu insanlarda ilginçtir ki hiç dikkatimi çekmez bi erkek olSam.. Lutfen bi erkek için değilde kendinize bakiminiz en çokta sağlığınız için zayiflayin çaba gösterin azim önemli güzelliginize güzellik katinfena mi olur ki.
Ben aynıyim canım. 76.3Ve kızlar hafta ici giremedim ama bugun tartı günü ya hani bi ugrayim dedim
Kimse gelmemiş
Bu hafta tam 75.00 çıktımmm
-1 kilo daha
2. Hedefime son 3 kilo
1 ay sonra 2. hedefimi de gerçekleştirmiş olucamm inşallah
Kızlar siz naptinızz
Yüzü güzel şişman kız derken senin yüzün güzel diyenlere nispet olarak yazdım bende biliyorum hiç yakismadigini ve ne kadar çirkin gözüktüğünü o yüzden zayiflamaya karar verdim
Haklısın zayıf kadına her şey yakışıyor
Artık diğer haftaya , sıkma canınıBen aynıyim canım. 76.3
Çook teşekkür ederimben zaten genel anlamda konustum canım sen farkindasin herseyin zaten basarilar diliyprim en icten sana :)
Olmuş bir ay ama hoş geldinnEskisi gibi sıksık girmiyomusunuz pekii ben tekrar geldim deseeem kabul edermisinizz esra gözümden kaçmadı bayaa vermişsin maşallah :)
Bu yazının hatrına bugün 200 ile başlayacağımHerkese iyi geceler ancak girebildim Kusuruma bakmayın Bu arada telefonum hala yapılmadı yenisini alana kadar bununla idare etmek zorundayım o yüzden giremedim ama ihmal etmedim ip atladım Kızlar size tavsiyem Lesli dışında kesinlikle ip atlayın ben size En son yazdığım da 57 idim yine aynı kilodayım rakamsal olarak değişmedim fakat görüntü olarak çok değiştim üzerime tam oturan pantolonlarım artık olmuyor ileri derecede bol oluyor Ben de o yüzden birçok kıyafeti mi çevremdekilere dağıtım elbette gardırobunda yeniledim demek istediğim şu kim diyet yapan spor yapan egzersiz yapan sizler ne gibi egzersizler yapıyorsunuz bilmiyorum ama kesinlikle ama kesinlikle ip atlayın ben ilk atladığında yüzle başladım fazla edebilirdim fakat kendimi yiyorum ama kadına en az da başladım sonra her gün 100 100 100 arttırdım ve şu an günde 1000 ya da 1500 atlıyorum ama hızlı bir şekilde mesela 100 tane ipi 30 35 saniyede tamamlıyoruz Fırsat buldukça size yazmaya devam edeceğim ekranı kırık yanlış yazmış olabilirim Kusuruma bakmayın canım yoldaşlarım
Bence basla ve hep devam et ben birsure ara vermek zorunda kaldım ama yarından itibaren tekrar baslicam alışık olduğum için 500 atlicam 3 gün sonra 1000 e cikicam kızlar bana inanın diyetten leslie den her şeyden faydali bende gönülsüz başlamıştım o pantolonların bolluğunu görünce aman tanrım dedim ben bugün den itibaren düzenli gireceğim siteye isteyen eşlik edebilirBu yazının hatrına bugün 200 ile başlayacağım