- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
- Konu Sahibi mavikelebekbk
Günaydın kızlar
Az kalorili
Bil saglikli günler diliyorum
Su ile güne baslayalim :)
Az kalorili
Bil saglikli günler diliyorum
Su ile güne baslayalim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden afiyet olsun şekerKızlar şimdiden menu yazayım
Sabah
1 dilim kaşar
beyaz peynir
zeytin
yumurta
Ara
1 küçük lokum
türk kahvesi
Öğle
nohut yemeği
ayran.
Ara
Muz
Aksam
Allah kerim:)
Tövbe bir daha yemem.Kez23 tebrik ederim bir daha çok yemek yok :) :)
Hahhh hahhhhTövbe bir daha yemem.
Canım ya ben detoksu ertelicem yarın erkek arkadasimla bulusucam kahvaltıyı birlikte yapicaz öğlen dışarda yeriz o yüzden musait olunca yapicamŞimdi gelelim detoks tarifine
2 gün sürecektir. Kahve ve şekerli hiç bir içecek tüketilmeyecektir. Sabah en geç 9 da kahvaltı yapılacak öğlen 12 de bu küre başlanacaktır. Akşam 8 e kadar 2 saat arayla ( 12.00 14.00 16.00... ) şeklinde bir küçük kase hazırladığımız taze çorba içilecektir.
Kahvaltıda bir yumurta , az yağlı peynir , domates , salatalık , yeşillik , bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği yenilecek
Çorba tarifine gelirsek yarım kilo yoğurda 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur konulup kıvam alana kadar karıştırılıyor. Ondan sonra içine 2 adet salatalık rendeleniyor. 5 kase kadar çıkması lazım ona göre hazırlayın. İçine tuz koymayın amacımız vücudu arındırmak. Nane biber kekik gibi baharatlarla tatlandırabalirsiniz.
En az 2 lt su içilecek. Bol bol bitki çayı içmeyi unutmayın
Uygulamak isteyenler yarın sabah başlangıç kilosunu yazsın ki bitince karşılaştırma yapabilelim
Şimdi gelelim detoks tarifine
2 gün sürecektir. Kahve ve şekerli hiç bir içecek tüketilmeyecektir. Sabah en geç 9 da kahvaltı yapılacak öğlen 12 de bu küre başlanacaktır. Akşam 8 e kadar 2 saat arayla ( 12.00 14.00 16.00... ) şeklinde bir küçük kase hazırladığımız taze çorba içilecektir.
Kahvaltıda bir yumurta , az yağlı peynir , domates , salatalık , yeşillik , bir dilim tam buğday yada çavdar ekmeği yenilecek
Çorba tarifine gelirsek yarım kilo yoğurda 4 kaşık haşlanmış nohut 4 kaşık haşlanmış mercimek 4 kaşık haşlanmış bulgur konulup kıvam alana kadar karıştırılıyor. Ondan sonra içine 2 adet salatalık rendeleniyor. 5 kase kadar çıkması lazım ona göre hazırlayın. İçine tuz koymayın amacımız vücudu arındırmak. Nane biber kekik gibi baharatlarla tatlandırabalirsiniz.
Uygulamak isteyenler yarın sabah başlangıç kilosunu yazsın ki bitince karşılaştırma yapabilelim
İnşallah kötü birşeyin yoktur canım. Neden gittin ki doktor aBu arada ben pazartesiyi güzel ve kaçamaksız bitirdim , vakit bulup giremedim. Suyu sanırım az içtim 2.5 lt civarı onun dışında bi sorun yoktu
Bugün kan tahlili vermem gerekiyordu hastanede başka şehide o yüzden aç karnına başka bir şehre gittim. Kan vereyim felan derken 5.40 ta uyanan ben 11 de ancak ettim kahvaltıyı. Bugün kendime bi ödül vereyim , kahvaltıda olsun ki gün içinde yakayım diyordum. Köy kahvaltısı sipariş ettim. Gözleme ve börek yerim diye. Gözlemenin 2/9 ancak yedim ve hiçte zevk vermedi. Tüm gün dolaştık durduk yeni geldim eve açlıktan ölüyorum. 2 lt su ancak içebildim. Akşam yemeğinden sonra kalorimi hesaplayıp yazarım
Yazmasam içim rahat etmiyor
Güzel menü. Afiyet olsun canım.Herkese iyi akşamlaar
Arkadaşlar sınavlarım olduğu için hafta içleri spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden az yemeye çalışıyorum yemekleri. Bugünki menüm
Sabah 1 yumurta küçük salatalık kk kadar beyaz peynir bir dilim kepek ekmeği 1 çk bal
Öğlen sek quark yoğurt (belki duymuşsunuzdur) yanında 3 tane form pirinç patlaklı
Akşam tavuk kalamar 1 yemek kaşığı patates püresi 1 kase çorba 1 küçük kase salata
Şimdiye kadar 1,5 litre su içmişim yatana kadar onu 2 yaparım
Yatmadan önce de form çayı içip günü bitiririm
Galiba sadece sen yapıyorsun canımŞimdi gelelim detoks tarifine