Yüzü güzel şişman kız

Kızlar ben sabah kahvaltı yapmamistim sadece bir bardak çay icmistim öğlen kendime odul verdim kusura bakmayın ama döner yedim akşam 1 küçük salatalık ve havuç yedim :) sabah 600 ip atlamistim şimdide 500 atladim :) 3 miles yapicam bunu yazmayı tamamlayınca mekik ve squatta tamamlicam :)

Sizlerden de aynı performansı bekliyorum :) spor aşktır :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Canım yarın bende başlıyorum. Bugün spor yapmadim ama 10000 adım atarım.
Sabah
Küçük kömbe yarısı. Gerçekten küçüktü .
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
6 7 tane pazi sarması yani 4 kane yaprak sarması kadar yemis oldum .
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya

Kızlar ben sabah kahvaltı yapmamistim sadece bir bardak çay icmistim öğlen kendime odul verdim kusura bakmayın ama döner yedim akşam 1 küçük salatalık ve havuç yedim :) sabah 600 ip atlamistim şimdide 500 atladim :) 3 miles yapicam bunu yazmayı tamamlayınca mekik ve squatta tamamlicam :)

Döner de ne var ki Canan karatay full destek yeyin diyor :)

Aaaaaa çok pardon Smiile Smiile lütfen kusura bakma evet 5 kişiyiz canım :)

Baaak suna yaaa :) gıcık Smiile Smiile sen onu dinleme boşver

Yaaaa:KK22::KK22::KK200:

Veee ben bu hafta 79.2 den 78.1 e inmişimmm -1,1 kg gösteriyor. Sanırım geçen hafta malum dönemden dolayi şişmiştim biraz ödemden dolayı o yüzden sadece -700 gösteriyordu
İlk hedefim tamamlandı ay çok mutluyum
Artık bir obez değil , hafif şişmanım
Böylece 3 haftada 82.5 tan 78.1 e tam 4,4 kg kaybettim
Kızlar siz neler yaptiniz bakalım

54.8 ile ben de varım Diyor bu sabah tartı 54.8 gösterdi

Diyetisyene göre ideal kilom 47 48

AMA ben 50 ye bile razıyım ya da 49 a

Ay ben yokken ne çok şey konuşmuşsunuz :KK70:
Bugün sınavım olduğu için dün giremedim maalesef internete bu sabah tartıldım vee 66,8 olmuşum yeni başlamama rağmen -1,2 kilo bana çok iyi geldi
Ve bugün yediklerime gelirsek sabah 1 yumurta salatalık kk kadar peynir yedim
Şimdi öğle yemeğimi yiyorum yine ton balığı yiyorum maalesef :KK70: yanında da 1 dilim kepek ekmeği
1-2 saat sonra da spora inerim bugün çok mutluyum sınavım çok güzel geçti kilo da vermişim daha ne olsun:halay::rapci::KK71:

Kizlaaaar 61.2 idim en son su an 59.8 çok mutluyum :) ki çıplak tartilmadim ayakkabi falan da vardi

Kizlaaar supersiniz tebrik ederiiiim:KK15::KK36::KK28:

Bu arada aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz bol eksili günler :KK76:

Hosbulduuuk:KK37:

Sabah
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya

Kombe ekmek mi ?

Sabah
Ara
Mandalina aysan 1 ceviz
Öğlen
2 büyük kömbe
Ara
Muz mandalina
Akşam
1 kase çorba
2 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek.
Yine Az su içtim Ya
Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)

Iyi aksamlar kizlaaar:KK68:
Ben de ilk bildirimimi yapayim. Tam 60 kg geldim bu sabah. Son 2 ayda 2 kg almisim. Ilk hedefim tekrar 58 kg olmak:KK49: Bugun tum gun okulda oldugum icin spor yapamadim, ama yarin sinavim yok telafisi olcak :duduk:
Menum:

Kahvalti: 1 dilim tam bugday, suzme peynir, 5 zeytin, salatalik, domates, 1 yumurta (genellikle klasik kahvaltim boyle)
Ogle: 200 ml sut (okulda bununla gecistirmek durumunda kaldim)
Aksam: 3/4 porsiyon ızgara sebzeli tam bugday makarna, 1kase yogurt
Az once de papatya cayimi ictim ve dukkan kapandiii, artik sadece su :sopa:

Canım. Kendi yaptığın hamurdan yufka açıyorsun. üst üste yufkaylari koyuyorsun sonra katlayıp fırın da pisiryoruz. Araları yağlı ama. :110: kek büyüklüğünde kesiyorsun

Oyyyy oyyy oyyy

Kahvaltı tamam da öğle yemeğinde iki tane birden büyük bi de :)

Ceza mi versek acaba :)

Oglen 2 büyük kombe fazla + muz ve mandalina ara Öğün için fazla ben muzu kendime odul olarak veriyorum diğerleri tamamdır :)
Kız sen de hiç birşey yemiyorsun. Ben senin gibi diyet yapınca hemen bırakıp fazla fazla kilo alıyorüm . o yüzden herşeyden yemeye çalışıyorum. Ama gerçekten bu yediklerim fazla oldu.

X